Şimdi Ara

Elektrik Pokeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık pokelerim arasında elektrik ve ateş pokelerine ağırlık vercem ateşin özelliklerini bilioyrum ama elektrik pokeleri hakkında yardım edermisiniz örnek hangi tür pokelere karşı dahah üstün daha zayıf vs vs

• quote:

Orjinalden alıntı: war cry

Artık pokelerim arasında elektrik ve ateş pokelerine ağırlık vercem ateşin özelliklerini bilioyrum ama elektrik pokeleri hakkında yardım edermisiniz örnek hangi tür pokelere karşı dahah üstün daha zayıf vs vs

elektrik pokeleri su pokelerine ultra vurur
  • elektril suya ultra vurur elektriğe discharge eklersen daha cok vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: berk1995

quote:

Orjinalden alıntı: war cry

Artık pokelerim arasında elektrik ve ateş pokelerine ağırlık vercem ateşin özelliklerini bilioyrum ama elektrik pokeleri hakkında yardım edermisiniz örnek hangi tür pokelere karşı dahah üstün daha zayıf vs vs

elektrik pokeleri su pokelerine ultra vurur

İkisini de Kaya POKELERİ MAF EDER.Elektirik pokeşerinin saldırıları kaya(rock/ground) pokelerine etki etmiyor.Ateş pokelri de hiç bir şey yapamıyoor.

Ama çok istersen 6 nolmal 1 metalic Chalmender'im var.Bir tane de Raichu'm (14 level)

• ghosltly raichu var var ne verirsin istersen tabi
  • İSTERSSEN EGER SHİNY CHARİZARD DARK CHARİZARD DARK MAGMARTOR VE SHİNY MAGMAR'IM VAR
  • Ateş Pokesi Olarak:Blaziken Teamlık
    Elektrik Pokesi Olarak:Rotom Teamlıktır..

Elektrik Pokeleri Suya Ultra Vurur,En İyi Attackı Dischargedir,Discharge Paralyezed Yapar.
    Ateş Pokeleri Çimen e İyi Vurur(Ultra Galiba),En İyi Attack Overheat'tır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.