Şimdi Ara

Elektrik sayaç değişimi - tutanak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir sorunum var. Belki bilgisi olan üyeler vardır.

Eski tip sayaç vardı evde. Kimbilir kaç yıllık. Bunun camı düştü. Ama kadranı falan engellemiyordu. En az 120tl fatura geliyor. Bir değişiklikte olmadı. 3aydır falan böyledi.

Sabah normal uygulama olarak, mahalleye ekipler gelmiş. Akıllı sayaç taktılar. Bi değişim tutanağı verdiler.

Adam oraya "cam düşük, sayaç kontrol" yazmış.

Hiç alakam yoktur bu tarz şeylerle. Kaçak falan bilmeyiz yani. Arkadaş sorun çıkabilir dedi. Bildirmediğimiz için kaçak cezası veriliyor + kamu davası yani kovuşturma yapılıyormuş.

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria35

Arkadaşlar, bir sorunum var. Belki bilgisi olan üyeler vardır.

Eski tip sayaç vardı evde. Kimbilir kaç yıllık. Bunun camı düştü. Ama kadranı falan engellemiyordu. En az 120tl fatura geliyor. Bir değişiklikte olmadı. 3aydır falan böyledi.

Sabah normal uygulama olarak, mahalleye ekipler gelmiş. Akıllı sayaç taktılar. Bi değişim tutanağı verdiler.

Hiç alakam yoktur bu tarz şeylerle. Kaçak falan bilmeyiz yani. Arkadaş sorun çıkabilir dedi. Bildirmediğimiz için kaçak cezası veriliyor + kamu davası yani kovuşturma yapılıyormuş.

siz gelecek olan faturayı inceleyin bakalım takılan saat ücretinide ilave etmişlermi,geçen bizim apartmanda aynı durum oldu akıllı saat takıldı ama cezayı gerektirin bir durum olmadı.(takılan saatin garanti belgesinide vermişlerdi bilginiz olsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 2 Temmuz 2011; 22:03:50 >

• sayuaç kontrol edilecek sayaçda oynama yoksa kaçak işlemi görmezsiniz eğer disk'te ciziik veya başka bir saatte oyanama varsa kaçak işlemi görürsünüz
  • tedaş personeli sayacı sökerken ilgili tutanağa sayacın nasıl teslim aldığını belirtmiş. sizinde dediğiniz gibi cam düşükmüş ve tedaşın personeli bunu tutanağa yansıtmış. eski faturalara bakılır.ortalama tüketimde çok fazla oynama yoksa zaten birşey olmaz o tutanak tutanak olarak kalır.

bu arada tedaş zaten özelleşti kamu davası açma hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria35

Arkadaşlar, bir sorunum var. Belki bilgisi olan üyeler vardır.

Kacak islemi olmasi icin kimlik bilgilerini almasi gerekirdi rahat ol sadece sayacini degistirmisler sayac ve degisim parasi faturana yansir. Problem cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenser
    Kacak islemi olmasi icin kimlik bilgilerini almasi gerekirdi rahat ol sadece sayacini degistirmisler sayac ve degisim parasi faturana yansir. Problem cikmaz.

Abone numarası ve sökülen sayaç ellerinde zaten kimlik bilgisine ihtiyaç duymazlar(sonuçta tutanagın bir nüshası ellerinde). Kimlik bilgisini kaçak kullanımı personel tarafından suçüstü tespit edilirse alırlar.

Sayaç camı düşükmüş şaibeli inş. içinden foto filmi,kürdan falan çıkmaz

Sayacı test ettiklerinde gerçek ortaya çıkar sıkma canını

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatroniker

bir tane elektronik sayaç al tredaş a git sayaç değişimi formu doldurup veriyorsun adamlar akşamına gelip takıyor.

neye istinaden sayaç aldırmaya çalışıyorsun adama anlam veremedim, zaten degişmiş neden birdaha sayaç alsınki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 2 Eylül 2011; 17:02:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİMA GAZ KAÇAĞI VE TAMİRATI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.