Şimdi Ara

Fırın Rezistansık Değişimi Sonrası sigorta atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar. fırının 1200 watt lık alt rezistansı bozulduğu için konya sokak tarafından şekil olarak birebir ölçüdeki rezistansı alıp kendim taktım.

yeni aldığım rezistansı çok arayıp zor bulduğum için watt değerini sormadım.

her neyse fırın 15 saniye çalıştı sonra sigorta attı. yalnız sigorta derken kaçak akım rolesi attı.

Fırın Rezistansık Değişimi Sonrası sigorta atmasıFırın Rezistansık Değişimi Sonrası sigorta atması

Kaçak akım rolesi neden atar ? rezistans bozuk olabilir mi ? avometre ohm kısmına alıp ölçünce 46 gibi bir rakam gösteriyor. Bozuk rezistansda değer göstermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• en mantıklı cevap, rezistans defolu olduğu veya hatalı bağlantı yaptığın için, gövdeye kaçak olmuştur. bu yüzden sigortalar değil, daha yüksek değerdeki kaçak akım rölesi atmıştır. elektrikle uğraşırken, kullandığın malzemeden, yaptığın işin her kademesine kadar, sürekli kontrol etmelisin.
  • Bir yerde gövdeye temas var.Kaçak akım sızıntı akımlarında atar.Çarpılmayı önlemek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.