Şimdi Ara

Elektrik Süpürgesi Philips FC9170 - Siemens VSZ4GXTRM2 - Samsung SC21F60WA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceleri başka markalara yönelmiştim ancak son durumda bu 3 süpürgeden birisini alıcam. Alışverişi Ereyon'dan yapcam.

1)Philips FC 9170
    Bu süpürgeyle ilgili negatif bir şey okumadım. Forumda kullananlar iyi şeyler yazmışlar. Emiş gücü yüksek, yıkanabilir HEPA 13 filtre tek negatif tarafı fiyatı 503 TL.

2)Siemens VSZ4GXTRM2
    Bu süpürge daha hesaplı bir süpürge fiyatı 373 TL. Yıkanabilir HEPA filtresi var (13 diye bir bilgi yok ULTRA yazıyor). Emiş gücü sayısal olarak yazmıyor Bosch-Siemens süpürgelerin hiçbirinde yazmıyor. Bunu ölçmenin ve yazmanın pratikte mümkün olmadığını söylüyorlar.

3)Samsung SC21F60WA
    Bu süpürgenin de fiyatı uygun 407 TL.. HEPA 13 filtresi var ancak yıkamayınız yazıyor kullanma klavuzunda. Emiş gücü bu makinede de oldukça yüksek.

Philips süpürge en çok içime sinen oldu ancak diğerlerinden 100 TL fazla olmasından dolayı onları da düşünüyorum. Özellik olarak birbirlerine yakınlar. Ancak Philips süpürgeyi forumda kullanan arkadaşlar pozitif şeyler yazmışlar. Diğer iki süpürge içinse ne pozitif ne de negatif bir yorum bulamadım. Sizin öneriniz ne olur?

(Bir de daha önce Ereyon'dan alışveriş yaptınız mı? İnternette şöyle birşey buldum. Philips Ereyon'un ürünü kendisinden tedarik etmediğini söylemiş garantide problem olmuş. Philips, Siemens yada Samsung süpürgelerden herhagi birini alırsam aynı sorun sizce bende de olur mu?

Ereyon Garanti Problemi)

• Bence philips

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • toz torbalı alma bence
  • qazz42 kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce fc9170 aldım. çok memnunum. kullanımı kolay, emiş gücü süper (halıyı resmen kaldırıyor), hepa 13 filtreli (allerjik bünyeler i,çi,n ideal). daha ne olsun. tabi
    kalite=+fiyat
    tavsiye ederim. ben 435 tl +17tl kargo ile taksitli aldım. philips türkiye garantili olmasına dikkat et.
  • )Philips FC 9170 olani bende var.
    Cok memnunum cunku gercekten cok guzel supuruyor ve cok guclu bir supurge. Ama her parcası kırıldı..3 senedir kullanıyorum ve bandla beraber tutuyorum makineyi.. parca kalitesi cok kotu yani.
  • renatenl R kullanıcısına yanıt
    bizdede arnica hydra plus vardı 2 sene sürede her parçası en az 2-3 kez değişti arnica dan çok şikayetci olununca adamlar parçaları bedavaya değiştirdiler o yzden dayanıklı bi makina ve aksesuarlarını istiyorum fakat hiçbiri bu garantiyi vermiyor
  • Valla bende geçenlerde philips 9170 aldım. Makine çok çok iyi çekiyor. Malzeme kalitesi cok iyi ve sessiz. Annem geçen akşam bize geldi görür görmez bir tanede ben istiyorum dedi. 460 tl civarı n11 de philips Türkiye garantili rahat bulursun.Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Nisan 2014; 23:44:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: renatenl

)Philips FC 9170 olani bende var.
    Cok memnunum cunku gercekten cok guzel supuruyor ve cok guclu bir supurge. Ama her parcası kırıldı..3 senedir kullanıyorum ve bandla beraber tutuyorum makineyi.. parca kalitesi cok kotu yani.

Malzeme kalitesi çok kötü demissiniz ama o fiyat aralığı urunlere göre cok kaliteli bence.Bir cok cihaz test ettim.9170 onlara kıyasla cok daha kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips FC 9170 'i aldım. Yapıkredi World Card kampanyasından faydalanmak için Ereyon'dan aldım. Philips Türkiye garantili mi açıkçası onu bilmiyorum ama umarım öyledir. Bunu anlamanın bir yolu var mı acaba?
  • Complex kullanıcısına yanıt
    kutudan çıkan garanti belgesinde türk philips garantisi yazar.
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. kontrol ettim türk philips garanti belgesi mevcut. sayenizde içim daha rahat etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.