Şimdi Ara

Elektrikler gitti bilgisayarımın ekran görüntüsü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayar çalışırken birden elektrikler gitti 5 dk sonra geldiğinde pc yi açmaya çalıştım ama açtığım gibi kasadan fazladan fan sesi gibi ses gelmeye başladı sanki zorlamıyormuş gibi bilgisayar elektriği alıyor ama ekran gelmiyor hiç bir şekilde yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüntü gelmiyorsa sorun ram lerde olabilir

• Ne yapmamı önerirsiniz

• Burkiiy B kullanıcısına yanıt
    Yedek ram ın varsa onu deneyebilirsiniz. Eğer 2 ram slotunuz varsa yerlerini drğiştirerek deneyebilirsiniz.

• Ben pek anlamıyorum bu işten ama 4 slot var 2 si mavi biri siyah siyah olanda takılıydı ram çıkartıp mavilerden birine taktım kırmızı bir ışık yandı yanlış mı takmışımdır

• Hocam verirken beni etiketleyin ki benim de haberim olsun cevap yazdığından
    Neyse ram lerin hepsini sök tek olarak dene yani bir tane tak öyle diğer rqm içinde aynısını yap eğer yine açılmıyorsa anakart yanmış olabilir onunda ben anlamam pek. Birde kırmızı ışık demişsin neyin kırmızı ışığından bahsesiyorsun hocam?

• Tamamdır hocam tesekkür ederim hallettim problemi rami tam oturtamamısım ondandı sanırım kırmızı ısıkta teşekkürler yardımların icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektrik kesintilerinde çoğunlukla güç sıkışmalarıda olabiliyor bilgisayarlarda. Kondansatörler yüklü kalıyor boşalmıyor vs. Bu gibi durumlarda direk ram lere girişmek yerine kasaya gelen güç kablosunu söküp power tuşuna 10 sn kadar basılı tutarak kondansatörlerin boşalmasını sağlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.