Şimdi Ara

Elektrikli arabalar için devrim: Şarj kapasitesini kaybetmeyen batarya keşfedildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

basarisizliginizin bahanesi her zaman ayni. Bu ulke insaninin gelismemesinin sebebi gelecek kaygisi vs degil , surekli bahane uretmek ve asla denemeye cesaret edemedigi seyler hakkinda konusmak. Degil batarya, yri iletken cip mimarisi geistirirmis imkani olsaymis djsjsjrjdjdjshsjdjdh o kadar zeki mukemmel ust duzey bir insan olsaydin emin ol bi yolunu bulup yapardin dostum. Kendini kandirmaya devam et, zavalliligini bu bahanelere sigdirarak ic dunyanda vicdanini rahatlat boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osarkibt O kullanıcısına yanıt

O kadar zeki mükemmel üst düzey miyim bilmem ama klasik 80 iq luk bir insan olmadığımdan eminim. 26 yaşımda çok şey başardım, farklı diller öğrendim ve farklı ülkelerde yaşadım. Kendi iş yerim var, ücretsiz kurslar ve eğitim de veriyorum. YouTube üzerinden de derslere devam ediyorum, bir yolunu bulup yapmaya devam ediyorum da. Forumdaki donanım grubunda yaka silktiren yetkili teknik servislere 100 gömlek fazla gelen bilgi birikimim mevcut. Belki 1 yılda kazandığın parayı ben 1 ayda kazanıyorum ama gelecek kaygım sürekli mevcut. İnsan her şeyden önce kendini bilmeli, kendi ezikliğini başkalarına yıkmaya çalışmamalı. Bu da YT derslerini verdiğim kanal, takip edersen bir kaç bir şey katabilirsin kendine ve kendinden utanırsın belki.

youtube
    Türkiye'de Yarı iletken Yüksek Mühendisi olarak elektronik çip düzeyinde onarım ve servis hizmeti vermekteyim. Ülkemizde bulunan gerek yetkili gerek diğer servislerin verdiği hizmet kalitesini yeterli bulmadığım için bu kanalı oluşturdum. Amacım bu işe gönül vererek yapmak isteyenlere, elimden geldiğince ve dilim döndüğünce yol göstermek, yardımcı olmaktır. Destek veren herkese teşekkür ederim.
    https://www.youtube.com/@oylumbilisim112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 16 Aralık 2022; 20:24:25 >

• L.Croft kullanıcısına yanıt

Oncelikle bi maasim yok aileden gelen zenginlik var parayla cok bi isim yok. Kendi basina sirket kurabilmissin, milletin 1 yilda kazandigini 1 ayda kazanabiliyormussun, e diyordun ya degil batarya yari iletken cip bile yaparim diye sadece firsat lazim diyordun. Elon musk'in steve jobs'in bill gatesin yapamadigini ben yaparim diyorsun ya. Umarim en kisa surede yaparsin da ulkemizi gururlandirirsin, youtubeda bilgisayar format nasil atilir videosu ceken super zeki ust duzey , 80 iq olmayan kardes

• osarkibt O kullanıcısına yanıt

sen önce yazılanı okumayı öğren :) eli iş tutmayan babadan kalma birisin en nihayetinde çok ta bir şey beklememek lazım. Bloklayayım seni de uğraşmak zorunda kalmayayım ;)

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bu fotoğraf tüm internette dolaşıyor. Nereden bulup da koymuşlar, bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapasite kaybetmeyen yeni nesil katı hal piller yapmanın bir yöntemini keşfetti" peki bu yöntem ile ticari pil yapabildi mi? Yok. Sürekli bu bir yöntem keşfediliyor da ortaya ürün koyabilen yok yıllardır  

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    pilli araçları özendirmek için pil konusu pek bir yağlanıyor.

"siz pilli bi araç alın, bir şarjla şimdilik 300km anca gideceksiniz fakat gelecekte bi şarjla 5000km gideceksiniz" şeklinde ümit hayalciliği ile ne kadar çok kişi kandırırsak o kadar kardır mantığı ile medyada pek bi yağlanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuca ulaşabildiklerini pek sanmıyorum.

• Test

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prof. Sharma konu hakkında ...."katı hal pillerinin....gelişmiş elektrikli araçların..... önünü açabilir" açıklamasında bulunmuşsa.... yazıda geçmişlerde bahsedilenlerden farklı bşiiler yok demektir.

• L.Croft kullanıcısına yanıt

Bu arada adam haklı. İmkânım yok olayı tamamen bahane, bu cümle Tesla'ya, Ramanujan'a, Euler'e hakaret olur 

• Elektrikli otomobil asala çevreci değildir bunu şöyle özetlemek gerekirse fosil yakıtların yok olması durumunda uluslar daha fazla enerji açlığı duyacaklar ve sadece sanayi,konut tüketimi için yeteri kadar kaynak bulamazken birde taşıtların oluşturacağı yük tabiat katliamı yaratır bunun yerine sıfır emisyon hidrojen yakıt hücresi yani Su bazlı motorlar çözümdür

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

tartismada cevap almaktan korkup bloklayip kacan korkagin anlamasini bekleme dostum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.