< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elektrikli arabalar için devrim: Şarj kapasitesini kaybetmeyen batarya keşfedildi (2. sayfa)
-
-
Güzel haber. Performans kaybı olmaması ya da en az düzeyde olması, hızlı şarj olma çok avantajlı....
-
akülerine 160 bin km yada 8 yıl garanti veriyorlar
-
Güzel yorum. Katılıyorum
-
Şu elektrikli arabalar bu kadar popüler değil iken cep telefonları da akıllı bile değil iken 90 lardan beri pil geliştiriliyor zaten güya yok yeni süper vs ama bi telefonlarda lityum olan güncellendi sonra onun üzerinde daha bir şey gelmedi hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylık Pil haberimize hoş geldiniz. İstisnasız 30 senedir her ay bir pil geliştirme haberi okuyorum. Pek bir şey de göremedik.
bu ne olm
-
Bilim insanlari muhendisler orda deli gibi gece gündüz uyumadan insanlik icin birseyler uretmeye calisirken 48 ay taksitle aldigi bilgisayarindan forum sitelerine girip onune geleni elestiren tipler bro
Sen niye üstüne alındın genç ? Yaran filan mı var ?
-
Sen niye üstüne alındın genç ? Yaran filan mı var ?
Maalesef keşke bunu gibi yatıyor olsam. Dağ taş görev yaptığım için benim gibiler sayesinde, alköllü işletmeni işletebiliyorsun.
hadi şimdi boş yapma. Mesaj kasmak için başka kapıya.
-
Maalesef keşke bunu gibi yatıyor olsam. Dağ taş görev yaptığım için benim gibiler sayesinde, alköllü işletmeni işletebiliyorsun.
hadi şimdi boş yapma. Mesaj kasmak için başka kapıya.
Böyle birşey piyasaya malesef sürülmez, çünkü eskimez ise yenisini kime satacaklar , buda kuresel şirketlerin işine gelmez , o yuzden pek heveslenmiyorum.
-
Bir insanın bir şeyi geliştirmesi için ilk önce yarınlarını düşünmemesi yani gelecek kaygısı olmaması lazım, genel hayatında saygı görmesi lazım, elinin altında çalışmalara yönelik imkan sınırlarının çok geniş olması ve bunun gibi bir sürü şey lazım. Sen bunları bana sağla değil batarya, yarı iletken çip mimarisi geliştiririm, bu işler patatesten elektrik üretmeye benzemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 16 Aralık 2022; 8:9:58 >
Her 6 ayda bir asla eskimeyen bir kaç dakikada şarj olan cart curt haberleri geliyor ama. Yıllardır lityum pil kullanıyoruz. Lityum pilli elektrikli araçlar ise insanlara atılmış en büyük kazık olacak. Hidrojen hücreli elektrikli araçlar şu an için en mantıklısı. Batarya teknoloji gelişmeden elektrli araç alınmaz.
-
Lityum Titanat yani LTO olsa gerek. LTO piller yıllardır var.
-
Araç satamıyorlar bu yüzden dolayısıyla pil de satılmıyor. :D
-
Daha neyi açıklasın hocam, kimyasal tepkimelerin formülü mü lazım
Daha önce bilinen katı hal batarya modelinin yaygın kullanımına engel olan elektrotların genleşmesi sorununu çözmüşler, lityum vanadyum titanat karıştırıp çözüm sunmuşlar.
Kayra değil mi o
Borlu birşey buldular diye heyecanla baktım hayal kırıklığına uğradım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X