|
Elektrikli arabalar için devrim: Şarj kapasitesini kaybetmeyen batarya keşfedildi
-
-
Elektrik otomobilleri bu yüzden çok seviyorum pil teknolojisine katkısı hiç olmadığı kadar büyük olacak
-
Keşif değildir, Geliştirmedir O
-
Aylık Pil haberimize hoş geldiniz. İstisnasız 30 senedir her ay bir pil geliştirme haberi okuyorum. Pek bir şey de göremedik.
-
Sen geliştir o zaman?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay arkadas yillardir pil haberleri yapiliyor günün sonunda bir bakiyorsun yine ayni teknoloji :)))
-
Batarya işini kim çözerse dünyayı eline alır inşallah bu trenide kaçırmayız
5 dk da şarj olup onlarca yıl ilk günkü kapasitesini koruyacaksa işte beklenen batarya haberi budur bence.
-şarj süresi sorununu da çözer
-piller bittiğinde arabanın % 60 değerinin çöp olması sorununu da çözer.
bir de yüksek kapasite yapılabiliyorsa 50 sene idare eder araba sektörünü bu gelişme.
-
Bu teknoloji yaygınlaştıktan sonra elektrikli araç düşünülür.
-
Gerçek olamayacak kadar güzel bir haber. Çoğu elektronik ürünün ömrünü inanılmaz uzatır ki bu üreticilerin işine gelir mi bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi, umarım kısa sürede yaygınlaşır, gelişmeye devam eder ve ucuzlar.
-
Titanat batarya zaten vardi, super kapasitor pileri duymustursunuz diye dusunuyorum. Bu muhtemelen super kapasitorlerin dez avantajlarinin duzeltilmisi olabilir.
Ama devrim beklemeyin, bir anda oyle bir teknoloji ile birsey degisecek umudunuz olmasin.
Merhaba, evet titanat zaten kullanılıyor ancak belirtildiği gibi titanat ile lityum vanadyum dioksit ikili sisteminden (Li8/7Ti2/7V4/7O2) oluşturulan yeni bir malzeme kullanılıyor. Yani sadece titanat değil.
-
5 dakika şarj ile soğuk sıcak dağ tepe yük demeden her şartta minimum 500km garantisi ver. İşte şu dakika elektrikli furyasına güvenmeye ve satın almaya başlarım
O saatten sonra tek sıkıntı içten yanmalı motorların uygun tamir ücretleriyle 400 bin kmyi rahat aşan ömürleri kalıyor
100 bin kmde bir araba parası harcatıp batarya değiştirteceksen olmaz o iş
Hadi bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 14 Aralık 2022; 21:44:47 >
-
Yıllardır devrim ama hala da bataryalar 4-5 bin mah. Baktılar batarya işini halledemiyorlar işlemcilerin, ekranların güç tüketimini azalttılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelir gelmesine de,sana bana ucuza yedirmezler.
Güneş enerjisi ile de şarj olursa tamamen yenilenebilir bir şey olur. Elektrik ne kadar çevreci gibi görünsede maalesef hala çoğunlukla fosil yakıtlarla elde ediliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer bunlar gerçek olursa işler değişir.
-
Geleneksel pil haberine hoş geldiniz...
Bilim namına tek bir açıklama yok. Pil yaptık çohhh gözel.
Nasıl yaptık? biz de bilmiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 15 Aralık 2022; 02:22:03 >
Aylık Pil haberimize hoş geldiniz. İstisnasız 30 senedir her ay bir pil geliştirme haberi okuyorum. Pek bir şey de göremedik. |
Keşif değildir, Geliştirmedir O
|
Elektrik otomobilleri bu yüzden çok seviyorum pil teknolojisine katkısı hiç olmadığı kadar büyük olacak
|
Batarya işini kim çözerse dünyayı eline alır inşallah bu trenide kaçırmayız
|
Aylık Pil haberimize hoş geldiniz. İstisnasız 30 senedir her ay bir pil geliştirme haberi okuyorum. Pek bir şey de göremedik. |
Vay arkadas yillardir pil haberleri yapiliyor günün sonunda bir bakiyorsun yine ayni teknoloji :)))
|
5 dk da şarj olup onlarca yıl ilk günkü kapasitesini koruyacaksa işte beklenen batarya haberi budur bence. -şarj süresi sorununu da çözer -piller bittiğinde arabanın % 60 değerinin çöp olması sorununu da çözer. bir de yüksek kapasite yapılabiliyorsa 50 sene idare eder araba sektörünü bu gelişme. |
Sen geliştir o zaman?
|
bu ne olm |
Benzer içerikler
- whatsapp hesap silme
- afk nedir
- instagram hikaye gizleme
- telefonu webcam olarak kullanma
- gizli story izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X