Şimdi Ara

Elektrikli araç sahibi olmayı düşünenlerin sayısı artıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Megane pek iyi bir model değildi o yüzden değer kaybetmesi normal.

Benim araç Hyundai Ioniq 6 Progressive 1835’e aldım, şu sıralar 1700’e rahat gide bir sene oldu ve 20 km yaptım normal bence.

Burada önemli olan sonrada satabileceğiniz kalitede bir araç almanızda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Malum arkadaş damlamış ciddiye almayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Şubat 2025; 20:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağı yukarı bir hafta oldu elektrikli araca geçeli (kia ev3). iş yerimde 7 saate %20 den 90a şarj ettim işten eve evden işe ne menzil ne başka bir şeye bakmadan kullanıyorum. Böyle sessizliğe ve konfora alışık değilmişim onu fark ettim.

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    hocam uzun yolda tek sarjda menzil ne kadar

• Batarya ağırlaştıkça, araç ağırlaştıkça o aracı götürebilecek bir motorun tükettiği elektrik artmayacak mı?

O da demektir ki yüksek kapasiteli araçlar daha fazla elektrik tüketip daha maliyetli olacak. Bu durumda evet arkadaşlara katılıyorum,

5-10dk'da hızlı şarj teknolojisinin yaygınlaşması daha önemli menzilden.

• Ben de daha 1 senesini doldurmayan çift paketli A3 ümü satıp Tesla aldım, nasipse 25 Şubatta aracı teslim alacağım.

Benim alma sebeplerim şunlar,

- Kardeşimin eşine Fiat 500e aldık, bir süre kullanma şansına sahip oldum .O anda içten yanmalı, şanzımanı olan bir araçtan inip çağ atladığımı hissettim. Ne bir vuruntu ne motor sesi çok hoşuma gitti.

- İnsan faktöründen uzaklaşmak. Şu şekilde anlatayım, bakım yok, benzinlik çalışanıyla muhatap olmak yok. İş yerime şarj istasyonu kurdurdum, şarj konusunda kafam rahat.

- Yazılımsal olarak çok üstün. Devamlı güncelleme alıyor.

- Genişlik

- Devlete daha az vergi vermek

Ben önceki arabalarıma binerken de maliyet hesabı yapmıyordum, bunda da elektrik benzinden daha pahalı olsa pek umrumda olmaz açıkçası.

Bana elektrikli arabanın hissettirdiği açıkçası android-ios apartman hayatı-müstakil hayat farkı gibi bir şey.

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Tek seferde 1000 km menzil istemesinden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.