Şimdi Ara

Elektrikli bisiklet hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bağlantıdaki ELEKTRİKLİ BİSİKLET sanırım elektrik mekanizması istenilen bisiklete takılabiliyor imiş benim merak ettiğin kullanışlı mı yoksa fazladan ağırlık mıdır? İşten eve giderken 2,5 km tepe yukarı yürüyorum toplu taşımaya binmektense yürümek daha cazip geliyor fakat zaman kaybettiriyor linkteki gibi veya buna benzer bir bisiklet önere bilirseniz ve elektrikli bisikletin avantajı ve dez avantajları hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon -- 5 Mayıs 2018; 16:42:16 >

• Delta bisiklette bu dönüşüm kitlerinden var
    www.deltabisiklet.com
    Greenline 20 Jant Disc Uyumlu Elektrik Dönüşüm Kiti
    https://www.deltabisiklet.com/Greenline-20-Jant-Disc-Uyumlu-Elektrik-Donusum-Kiti,PR-2572.html
    bunun gibi ama doğuştan elektrikli bisiklet gibi olmaz kaliteli elektrikli bisikletler sizin pedal hareketinize göre tepki verirler buda kontrolün daha çok sizde olmasını sağlar. Ayrıca yokuşta çıksanız düz yolda sürüyormuş hissi verir. Birkaç çeşit elektrikli bisiklet test ettim gerçekten çok eğlenceli (pedaldan tahrikli olanlar) sanki altınızda yol bisikleti varmış yolda kayıyormuşsunuz gibi oluyor. Sonradan takılan kitlerde siz anahtarla güç veriyorsunuz buda sadece elektrikle gitmenize teşvik ediyor ve bundan dolayı pil hemen bitiyor.
  • Bunlar gibi sıradan tur bisikletlerine sonradan takılan elektrik kitlerini hiçbir zaman kimseye tavsiye etmedim etmem de! Elektrik kitli normal bisiklet olarak alacaksanız katlanır modellerin bazılarında bulunuyor onlardan almanızı tavsiye ederim. Normal bisikletlere takılan kitler ağırlıktan başka bişey değil. Hadi şarjın bitti diyelim, öküz ölüsü gibi nasıl kaldırcan o bisikleti yokuşlarda? Bunun yerine benim dediğim gibi kitli katlanır modellere bak.
  • Referans olması açısından bir kaç model linki alabilir miyim?

• teşekkürler iyice bir araştırıp bulunduğum ilde satıcısı var mı bir bakayım :)
  • Delta bisiklette bu dönüşüm kitlerinden var
    www.deltabisiklet.com
    Greenline 20 Jant Disc Uyumlu Elektrik Dönüşüm Kiti
    https://www.deltabisiklet.com/Greenline-20-Jant-Disc-Uyumlu-Elektrik-Donusum-Kiti,PR-2572.html
    bunun gibi ama doğuştan elektrikli bisiklet gibi olmaz kaliteli elektrikli bisikletler sizin pedal hareketinize göre tepki verirler buda kontrolün daha çok sizde olmasını sağlar. Ayrıca yokuşta çıksanız düz yolda sürüyormuş hissi verir. Birkaç çeşit elektrikli bisiklet test ettim gerçekten çok eğlenceli (pedaldan tahrikli olanlar) sanki altınızda yol bisikleti varmış yolda kayıyormuşsunuz gibi oluyor. Sonradan takılan kitlerde siz anahtarla güç veriyorsunuz buda sadece elektrikle gitmenize teşvik ediyor ve bundan dolayı pil hemen bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam bu bütçeye yolda iyi akan bir bisiklet alır 2,5 km yolu pedallayarak çıkardım imkansız değil çıkılır antreman yapa yapa olur yani bu elektrikli bisiklet hoş güzel ama ağırlar yani bir gün batarya bitti ne yaparsın bilmem mahveder insanı
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Her gün her gün 2.5 km yokuş çıkmak adamı artık bıktırmıştır bence, ondan elektrik kiti istiyordur. Aslında az değil bizim burdan hesaplarsak; Şirinevler mahallesindeki Suna uzal okulundan meydana kadar çıkacak. Her zaman vallaha çekilmez o yol.

Bu arada konu sahibi arkadaşa gelecek olursak, tekrardan söylemek istiyorum; sonradan normal bısıklete takılan kitler ağırlıktan baska hıc bır ıse yaramayacaktır. anahtarı aç kapa aç kapa yapa yapa bır sure pılı bıtecek ve zamanla aku omrunu kaybedecek, sonra tekrar aku almak ısteyeceksın ve neredeyse 1 bısıklet paran daha gıdecek ve bırde bunun elektrık parası da var . fabrıka cıkıslı elektrık kıtı bulunduran bısıkletlere bak derım. Eğer ılla bısıklete gerek yok dıyorsan normal elektrıklı scooter tarzı bırseyler alabılırsın.

• ben suna uzal in oradan universiteye gidiyorum bak orasi kac km rampa 40 dk sürüyor bence alistirma yaparsa cok rahat cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre araştırma yaptım taksit seçenekleri vb gibi fakat beni aşıyor gibi elektrikli normal bir bisiklet bulmalıyım diye düşünüyorum şu anda :) 1.000 tl verebilirim diyelim 180 boy 95 kilom var tekrar bir kaç bisiklet önerisi alabilirmiyim aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon -- 8 Mayıs 2018; 12:49:3 >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Her gün akşam 19 gibi işten çıkıyorum 2.5 km çok yol değil fakat yorgun oluyorum hiç boş günümyok o 2.5 km tepe yol beni bitiriyor
  • Athlon A kullanıcısına yanıt
    bence gözünde büyütmesen çıkarsın emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.