Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
22
Favori
54.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle. 6-7 tl ye de 18650 li ion pil var 40-50 tl ye de. Üstelik ucuz olan 10.000 mah diyor pahalı olan 3400 mah . Benim duyduğum şimdiki teknoloji de 3400 ün üstü yalan.
    Aklımdaki plan yurtdışından boş pil kutusu almak ve gene yurtdışından Panasonic yada samsung 3000 yada 3400 luk pillerden 56 adet almak ve kendi imalatım , içindeki pilleri bildiğim bir pil paketi yapmak.
    Bu kutunun içinde kendi bms devresi de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 24 Nisan 2016; 14:36:46 >
  • Kardeş bu kiterin fiyatları ne kadar ,nereden alabilirim @tbt55

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 - 3000 tl arası alınabiliyor tr den pil dahil.
    www.pillibisiklet.com
    www.deltabisiklet.com
    http://rott8.com
    Daha seçenekler var elektrikli bisiklet diye arayınca.

• Sanırım ben fiyatları yazınca konu kapandı :)

• ancak bu fiyatların altında uzak doğuda alırsın olaya fiyat olarak bakmamak lazım 259$ kit 300$ batarya eder 1500 tl. ancak garanti ve servis konusu kurumsal mı? satıcıların bu konudaki tutumu önemli sonuçta muhatap alacağın kimseler önemli.
  • Çin satıcılarına güven yok. Sarı çizmeli mehmet ağa. Gelecek bir şey çalışacak mı belli değil, çalışmasa hak aranacak muhatap yok. Hele pil konusu daha belirsiz. Çünkü pil kandırmacaya daha müsait. İçine takılan piller eski, kalitesiz çıkabilir.
    Çin e 1500 verene kadar burada 2000 hatta 2500 vermek mantıklı.

• üstat selam, bu kitlerin ön tekerde olmasının avantaj dezavantajı var mıdır? kastettiğim yol tutuşu için değil performans ve çekiş için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

üstat selam, bu kitlerin ön tekerde olmasının avantaj dezavantajı var mıdır? kastettiğim yol tutuşu için değil performans ve çekiş için soruyorum.

çekiş konusu daha önce tartışılmıştı diye hatırlıyorum.

aslında arabayla aynı mantık. motor biraz güçlüyse (500w ve üzeri) önden çekişte güç kaybı oluyor.

önden çekiş motorda motorun gücünü gidonda hissettiğiniz için daha performanslı bir his veriyor ama öyle bir durum yok arkadan itiş kalkış-hızlanma yokuş tırmanma gibi konularda önden çekişten iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: muscol

quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

üstat selam, bu kitlerin ön tekerde olmasının avantaj dezavantajı var mıdır? kastettiğim yol tutuşu için değil performans ve çekiş için soruyorum.

çekiş konusu daha önce tartışılmıştı diye hatırlıyorum.

aslında arabayla aynı mantık. motor biraz güçlüyse (500w ve üzeri) önden çekişte güç kaybı oluyor.

önden çekiş motorda motorun gücünü gidonda hissettiğiniz için daha performanslı bir his veriyor ama öyle bir durum yok arkadan itiş kalkış-hızlanma yokuş tırmanma gibi konularda önden çekişten iyi

İşe gidişte gelişte binmek üzeri elektirikli bisiklet arıyorum ama bundan ucuzunu bulamadım bunun gibi güzel görünen...

http://www.hepsiburada.com/goccia-alpan-27-5-elektrikli-dag-bisikleti-p-SPORGOCCIAALPAN-S

acaba nasıldır bmw var oda 12 milyar

• Fikri olan var mı başka

• Arkadaşlar, 2 yıl önce Adabis'ten aldığım 48V 1000W elektrik motorunun Beyni (controller) yandı. Sebep bilinmiyor. Tamiri yokmuş. Yedek parça yokmuş. Muadili olan bir internal veya external Beyin (controller) yokmuş. Yani anlayacağınız servis yok. Aklınızda olsun. Geçmiş olsun dediler. Bende tekerleği çıkartıp normal bisiklete çevirdim. Şu an tek seçeneğim Beyni (controller) Canada'dan sipariş etmek. Para harcasam ve beklesem de buraya göndermeme ihtimalleri var, gümrükten geçmeme ihtimali var. Yedek parça temin edemeyen yerden alış veriş yapmamak lazım.
  • Ben senin yerinde olsam bir elektronikçi bulur tamirini isterdim. İçinde mosfetler var . Atla deve değil. Tamiri mümkün bence.

• Ben pilli bisiklet den 1500w kiti aldım. Gayet memnunum. Bisiklet 28kg, bu ağırlık düz yolda pedal da çok hafif bir ağırlık yapıyor belli belirsiz. Yokuş çıkarken zaten siz bisikleti değil bisiklet sizi taşıyor. Menzil yokuş düz karışık yolda yorulmadan hafif pedal desteğiyle rahat 40-50 km yapabiliyorsunuz.
    5 kademeli güç ayarı var. 1. Kademe de 10 km hıza kadar çıkıyor, 2. Kademede 20 km hıza çıkabiliyor. 5. Kademede de 50km hızı yapabiliyor.
    Şehir içinde gayet seri bir araç oluyor. Hızlanmalari gayet seri.
    Her türlü yokuşu yorulmadan çıkabiliyorsunuz.

• osman_goksel kullanıcısına yanıt
    https://pillibisiklet.com/urun/275-1500w-btwin-elektrikli-dag-bisikleti/

Bu mu? Fiyat yüksekmiş.
  • osman_goksel kullanıcısına yanıt
    Controller denen şey bir Kart. Golden Motor bu Kartı ufak yapmış, Hub motorun içine sığdırmak için.
    Bana tamir edebilecek olanların söylediği, o yedek parçayı bulmak şeklinde.
    Dolayısıyla o kart olmadan tamir olamıyor.
  • Kötüymüş. O zaman ben senin yerinde olsam yurt dışından bir şekilde getirirdim. Yazık olacak koca kite çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 18 Eylül 2016; 22:08:10 >
  • Controllerı (beyin) Canada Golden Motor dan sipariş ettim. 1 haftada geldi. Gümrüksüz. Çok hafif ve ufak bir elektronik devre. Umarım tamirini yapabilirler. Sonucu yazacağım. (1000W 48V magic pie hub motor)

• Goccia City zero ve yuki yadea modellerinde kullanılan motorlar fırçasız motorlar mı acaba?
    Fırçasız motorlar çok daha uzun ömürlü oluyorlarmış,
    Bilgisi olan var mı acaba.

• Yenibosna Doğu sanayi sitesinde ''Rott8'', Golden motor magic pie elektrik motorumun tamirini yaptı.
    Yani getirttiğim controlleri taktı. Eskisi gibi çalışıyor. Fakat şimdide tekerlek dönerken içinden bir ses geliyor. Sanki bir vida düşmüş gibi(düzensiz bir ses)
    Şimdi tekrar götüreceğim açıp bakacaklar. Umarım önemsiz, düzeltilebilir birşeydir.
  • Her ne kadar başlık magic pie da olsa, Bafang 1000W Mid-drive motoru denedim. Bahsetmek istiyorum.
    (48V 1000W Bafang mid-drive motor 48V 12Ah akü ile)
    Harikaydı. 60 kmh hıza çıkabiliyor. Ben pedal asist ile kullandım. Elcik kontrolü takılmamıştı.
    İsterseniz hızı limitleyebiliyorsunuz. Hub motordan avantajı, tekerlek sürtünmesine mahal vermemesi.
    Bilirsiniz ön veya arka tekerlek yerine takılan Hub motorlar az da olsa (mıknatıslar nedeniyle) tekerleğin dönüşünü zorlaştırıyor.
    Yani pedal çevirirken bisiklet ,sıradan bir bisikletten daha zor gidiyor.
    Fakat Mid-drive sistemde böyle bir problem yok. Çünkü tekerleğin serbest dönüşüne etki eden bir mıknatıslı sistem mevcut değil.
    Dolayısıyla sürüş çok daha keyifli. Üstelik ağırlığı daha hafif.
    Magic pie hub motordan memnun kalmış biri olmama rağmen,
    Bir sonraki elektrikli bisiklet sistemim kesin mid-drive 48V 1000W olacak.
    (29 inch tekerlekli bir Endrou bisikletle).
    Çünkü Bafang hız ve tork arayanları tatmin edecek birşey üretmiş.
    NOT: bu bir reklam değildir yanlış anlaşılmasın. Satmıyorum, meraklı bir kullanıcıyım :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.