Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
22
Favori
54.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=419_cOV3E-U
    Bahsettiğiniz sanırım bu , her motorda mıktanıs olur ayrıca ve orta motorda da olması nasıl bir his
    bilmiyorum ama zorluk olarak pek fark etmemesi lazım.

http://www.biktrix.com/products/bafang-bbshd-1000w-motor-kits
    bu site satıyor fiyat uygun ama kargo nedir bilmiyorum adam eposta atıcak sadece sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 22 Ekim 2016; 17:44:37 >

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Evet bahsettiğim sistem gönderdiğiniz linkteki.
    Bu siteden specification lara ayrıntılı bakılabilir.
    http://lunacycle.com/bafang-bbshd-1000w-mid-drive-kit/
    Benzerlerine göre fiyat biraz pahalı. Fakat denediğimden söylüyorum performans 10 numara.
    Pedal asistle dik sayılabilecek bir yokuş çıktım. Düz yolda gider gibiydim.
  • Sadece motor ile gidiyormu peki pedal olmadan, motor modoua geçtim ve ilk kalkış ve devamında pedalsız gitme varmı ?
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Evet istersen pedal assistle istersen elcik kontrolle kullanılabiliyor.
    Kişiye kalmış. Benim denediğim bisiklete elcik kontrol takılmamıştı.
    Ama istenirse takılabilir.
  • Elcik kontrol dediğim şey ''throttle'' olarak geçiyor. Pedal assist ise ''pas sensor''
    Bildiğim kadarıyla, markalı dışarıdan takma kitlerin tümüne istendiğinde her ikisi birden de uygulanabiliyor.
    Mid-drive motor veya Hub motor farketmez.
  • 120 $ türkiyeye yollarız diyor adam kargo bu artı 600 $ küsur kit
  • Arkadaşlar elektrikli bisiklet toplamayı dusunuyorum. Bu bafang kiti aklıma yatti. 1000 lık değilde 750 lık düşünüyorum 480 dolar civari.Bu kit tüm bisikletlere takilabilir mi? Şimdi bisikletimde yok. Çocukluktan beridir binmiyorum bisiklete. Bisiklet olarak 27.5 mu 29 luk mu bisiklet sizce iyi olur? Boy 1.81 yaş 35. Model olarak kron xc150 disc modelini gözüme kestirdim. 900 civarı fiyatı var. Bu bisiklete bu kadar verilir mi yoksa muadil bir bisiklet var mı tavsiye edebileceğiniz? Kit ve bataryayı yurtdisindan kardeşime getirtecegim gelirken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyraxus kullanıcısına yanıt
    Göbek oldugunda standart sorun olmaz sadece 3 dis varsa (on çark sayısı) teke iner onun dısında yetiskinlerin standart bisikletlerine uyar
    gümrükde bu ne diye bakarlarsa vergide olur ki fiyatı 75 dolar ustu yazıcaklarından vergiside olur.AB ise sanırım %18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 23 Ekim 2016; 19:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Göbek oldugunda standart sorun olmaz sadece 3 dis varsa (on çark sayısı) teke iner onun dısında yetiskinlerin standart bisikletlerine uyar
    gümrükde bu ne diye bakarlarsa vergide olur ki fiyatı 75 dolar ustu yazıcaklarından vergiside olur.AB ise sanırım %18

Vergi fln önemli değil bavulla gelecek yolcu yanında gelen ürün olarak. Bisiklet 7x3 21 vites ise 7x1 7 vitese mi düşüyor yanlış mı anladım?
    1000 civarı bisiklet+1500 civarı kit 600 700 civarıda batarya desek.3200 3300 maliyeti oluyor.Değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyraxus -- 23 Ekim 2016; 20:06:11 >
  • cyraxus kullanıcısına yanıt
    e-bike fiyatları ortalama o sekilde 3000 civarı az daha asagısıda olsa birde arızada bakıcak biri lazım ,
    tanıdık birileri varsa bu isleri yapabilen bence keyifli olur bende cok istiyorum almaya bir ara çin
    sitelerina baktım komple e-bike satan yerler var ama aynı hesaba geliyor burdan almakla bisikletin kalitesi konusunda
    kararsız kaldım acıkcası.
    siz burdan kaliteli bisiklet alırsanız kitde arıza olursa onla devam edersiniz yada burda satılan kitler var ama
    cogunda pil cok kaba sevmedim uygun olanlara da bakın son kararı oyle verin.

•  Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie

Şahsi fikrim bisiklet 2teker güzel hobi tutku olabilir ama asla 1500-2000tl den fazla para vermem 2000tl sonrası 100cc Cub ve vitesli motosiklet alınır

Elektrikli bisiklet bisiklet e elektrik kit çevirme 3000tl mal oluyorsa zaten o fiyata orjinal fabrika çıkışlı var hiç riske gerek yok en azından garantili alırsınız

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    o resimdeki en cirkin pili olan asla almam onu :) gorunumu cok rezil.Ortada olan piller var hatta kadroya gömülü
    nerde diye merak ediyor insan.Evet bu sistem pahalı ama daha çok yeni ucuzlar yakında fakat
    zahmetsiz gitmek çok zevkli motor almam o fiyata zira kaba ve ağırlar bisiklet en guzeli hatta
    katlananı bile var e-bike olarak sehir için bire bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 23 Ekim 2016; 22:43:38 >
  • Olay şu Ucuz bisiklete 1500-2000₺ kit bağlamak ne kadar doğru 1000 bisiklet-1200₺ kit=3200₺

Pahalı bisiklet varsa 2000₺/3000₺+2000₺ tesisat 4000₺/5000₺ eder Garanti durumu meçhul

Fabrika çıkışı elektrikli almak en mantıklısi garantili bazı modellerde pil gövdede bazılarında sele altı yandan bakınca görünmüyor ama siz kendiniz çevirdiğinizde pek hoş olmaz
    Neden var? Ordaki fiyatı bisikletle aynı fiyat değil ayrıca ordaki vatandaş 1-2hafta çalışarak alabiliyor zevk meselesi ama Turkiye şartlarında bu kit 500₺ olmaz olamaz dolar kur farkı vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 25 Ekim 2016; 11:47:39 >
  • ucuza kit baglamak daha mantıklı, burda amaç zaten ucuza bisiklet alıp kit takmak ve bunun sürüş zevkini yaşamak türkiyede satılan kitler çok kaba ve zevksiz dışardan getirtmek yada alıp gelmek en güzeli.
  • Ben sizin yerinizde olsam, 250 watt motoru olan bir hazır bisiklet yerine, 750 Watt lık bir Kit getirtirdim.
    Arada performans anlamında büyük fark var.
    Evet daha pahalıya mal olacak fakat değer.
    Aküyü arka sele tipi değilde ,suluk veya yunus tipi almanızı tavsiye ederim.
    Ortaya takın, titreşimden en az etkilendiği yer orası.
    Maksimum 1000 TL lik bir bisiklet işinizi görür. Kron ,Salcano veya Btwin gibi.
    750 watt lık bir Bafang zaten motorsiklet kullanıyor hissi verir diye tahmin ediyorum.
    Eğer spor yapmayı düşünmüyor yalnızca ulaşım amaçlıyorsanız benzinli scooter da tabi ki seçenek.
    Fakat ben pedal çevirmeyi ve sporu seviyorum, bisiklet yolunu kullanırım, motor ehliyetim yok,
    muayene benzin yağ ve bakım gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum,
    bisikletle vapura veya metroya bineceğim, gerektiğinde omuzuma alır evime koyarım,
    alkollüyken kaldırımdan sürüp evime giderim, trafikle pek içi içe olmak istemiyorum diyorsanız,
    birde eğimli ve engebeli bölgede yaşıyorsanız
    Elektrikli bisiklet en iyi seçim.
    Tekerlek çapını 27.5'', 28'' veya 29'' seçin. Avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Composer100 -- 25 Ekim 2016; 17:32:48 >

• Ben olayı farklı boyuta taşıma kafasına girdim.
    Hem aksiyon sporu, hem gezmek, hem ulaşım için kullanmak amacıyla
    Daha pahalı bir sisteme göz diktim. 1000 watt Bafang ve Enduro tipi bisiklet (scott veya giant marka).
    Sistem bana 9.000 TL ye mal oluyor.
    Avantaj ve dez avantajlarını Honda CRF (cross)=15.000 TL ile karşılaştırdım.
    Elektrikli bisikletin daha çok işime yarayacağına karar verdim.
    Tabi kişiden kişiye değişir.
    Eğer arkaya birini oturtup İstanbul'dan şehir dışına giderim diyorsanız
    bunu elektrikli bisiklet yapamaz. Başkada avantajı yok zaten.
  • Size oldukça kaliteli üretim yapan, italyan etrix marka elektrikli scooter
    Tavsiye ederim, 9.000tl ye
    Gerçek 5000w ve lityum-Lifepo4 pile sahip modeli var,
    80-90km hızlara çıkabiliyor.
    Çinli modeller ile kıyaslamayın,
    Oldukça kaliteli.

S8 modeli .

Motor Gücü (W)

5000W

Akü

Lityum Akü (LiFePO4)

Akü Özellikleri

72 Volt / 40 Amper saat

Şarj süresi 80%

3 Saat

Şarj süresi 100%

4-5 Saat

Şöför dahil

2 kişilik

Max hız

85 km / saat

Max menzil

80 ± 10 km ( 45-50 Km sabit hız ile )

Araç ağırlığı

127 kg

Ehliyet sınıfı

A2

http://www.etrixturkiye.com/

• solideo S kullanıcısına yanıt
    Bu olmaz yagı tadı tuzu vergisi cezası ,hantal yer kaplıyor iri agır vb tek çözüm elektirikli bisiklet !
  • Motosiklet kullanıyorum 260mm disk frenlerim var
    En az 3 defa frenaj hatası yüzünden yere yapıştım,
    Avrupa da 2017 yılından itibaren ABS sistemi olmayan motorların satışı yasaklanıyor, neden?
    Motosiklet ile fren yapmak işin en zor kısmıdır.
    Kimse bunu hesap etmiyor,
    Bafang 1000w en az 60km hıza çıkabilecek bir kit,
    Bunu takacağınız bisiklet bu hızları kaldırmayacaktır,
    İncecik tekerler,ufacık ön amartisör ve zayıf frenler ile ilk panik frende yere düşersiniz, kafanızda gerçek bir kask yok ise 60km hız ölmek için yeter de artar bile,
    İki tekerlekli araçlarda en zor şey fren yapmaktır,
    Araba gibi frene basarım dururum demeyin,duramazsınız.
    Gerçekten duramazsınız,ben defalarca duramadım.
    Yasal sınırın 250w olmasının bir sebebi var,
    Sıradan bir bisiklet ile yapılacak hız en fazla 35-40km hızdır,
    Daha yüksek hızlar için gerçekten çok özel ve modifiyeli bir bisiklet gerekiyor.
    9000tl ye etrix scooter tavsiye etmemin sebebi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 25 Ekim 2016; 19:20:45 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.