Şimdi Ara

Elektrikli Izgara Kullanım Tecrübe ve Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
38.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ailemle (babaevinde) sürekli elektirkli ızgarada balık ve tavuk yapardık((halen tatillerde yapıyoruz) ve gayet de lezzetli yapardı 15 dakikada. Oyle pahalı bir marka da değildi ; herhangi bir züccaciyeden alınmıs 20-30 liralık bişeydi. Şimdi bekar evinde kendim de , işlerimin yoğunlugundan dolayı boyle bir ızgara kullanmayı düşünüyorum. ((15 dakika pişer , balık-tavuk pişerken ben de salatamı yaparım ))).. Sabah 830:akşam1830 mesaim var... evden cıkısım 7:30 uyanış 6:45 ve eve dönş 20:00... Akşam eve gel yemek yap, ye ve yıka saat 23:00ü buluyor, bu nedenle pratik olcağını düşündüümden ızgara almak niyetindeyim.. Mahallede de araştırdım bu benim babaevindeki eski tip ızgaralardan 25-35 lira fiyat aralıgında buldum.. Şimdi merak ettiğim bu tip ızgaraları tavsiye eder misiniz yoksa "bunlar eski teknoloji, al su marka ve modeli , pişman olmayacaksın kardeş " diyebilceğiniz önerileriniz var mı ?

Benim eski tip dediğim ızgaralar bunlar... ((nette gezim ERA , CVS ve MUTSAN markalarını gördüm ))
    Burda tabi borulu ve telli ayrımı var.. Sürekli eskiden üretilen çamasır makinelerinin , bulaşık makinelerinin şimdikilerden daha iyi yıkadıgı yönünde görüşler vardır ev hanımları arasında.. Bu telli ızgaraların da daha iyi-lezzetli pişirdiği söyleniyor bu konuda görüşleriniz nedir ?
    ((piyasada suana kadar telli ızgara bulamadım, hep ürün paketlerindeki fotograflarda bile telli gösterilse de içerden borulu tip ızgara cıkıyor))

Aslında 20-30 liralık bir ürün için bu kadar kafa ütülemeye gerek yok , alıp deneyip begenilmezse kullanılmaz bir daha ama ben alışmısım illa ki alıştırırım alacağım ürünü. Sağlık yönünden de merak ediyorum bu elektirkli ızgaraların etkilerini , bu konuda da fikir belirtirseniz sevinirim ..

• mangalın yerini tutmuyor. bel almıştım ama evde yatıyor sürekli
  • alacağınız elektrikli ızgara rezistansı paslanmaz boru kılıflı ve 2000w ın üzerinde güce sahip aynı zamanda altına su konulabilir olmalıdırki pişirme süresi düşsün ve duman çıkarmasın
    2000w üzeri boru kılflı rezistanslar özel malzeme ile üretilir anektot unuda düşelim bu arada biz 5-6 yıl önce imalatını yapıp yurt dışına satıyor idik piyasada saydığım özelliklerde görmedim görürseniz alın
    memnun kalırsınız
  • Elektrikli ızgarada pişirilen et birşeye benzemiyor vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbomugan

Merhabalar

Ailemle (babaevinde) sürekli elektirkli ızgarada balık ve tavuk yapardık((halen tatillerde yapıyoruz) ve gayet de lezzetli yapardı 15 dakikada. Oyle pahalı bir marka da değildi ; herhangi bir züccaciyeden alınmıs 20-30 liralık bişeydi. Şimdi bekar evinde kendim de , işlerimin yoğunlugundan dolayı boyle bir ızgara kullanmayı düşünüyorum. ((15 dakika pişer , balık-tavuk pişerken ben de salatamı yaparım ))).. Sabah 830:akşam1830 mesaim var... evden cıkısım 7:30 uyanış 6:45 ve eve dönş 20:00... Akşam eve gel yemek yap, ye ve yıka saat 23:00ü buluyor, bu nedenle pratik olcağını düşündüümden ızgara almak niyetindeyim.. Mahallede de araştırdım bu benim babaevindeki eski tip ızgaralardan 25-35 lira fiyat aralıgında buldum.. Şimdi merak ettiğim bu tip ızgaraları tavsiye eder misiniz yoksa "bunlar eski teknoloji, al su marka ve modeli , pişman olmayacaksın kardeş " diyebilceğiniz önerileriniz var mı ?

Benim eski tip dediğim ızgaralar bunlar... ((nette gezim ERA , CVS ve MUTSAN markalarını gördüm ))
    Burda tabi borulu ve telli ayrımı var.. Sürekli eskiden üretilen çamasır makinelerinin , bulaşık makinelerinin şimdikilerden daha iyi yıkadıgı yönünde görüşler vardır ev hanımları arasında.. Bu telli ızgaraların da daha iyi-lezzetli pişirdiği söyleniyor bu konuda görüşleriniz nedir ?
    ((piyasada suana kadar telli ızgara bulamadım, hep ürün paketlerindeki fotograflarda bile telli gösterilse de içerden borulu tip ızgara cıkıyor))

Aslında 20-30 liralık bir ürün için bu kadar kafa ütülemeye gerek yok , alıp deneyip begenilmezse kullanılmaz bir daha ama ben alışmısım illa ki alıştırırım alacağım ürünü. Sağlık yönünden de merak ediyorum bu elektirkli ızgaraların etkilerini , bu konuda da fikir belirtirseniz sevinirim ..

MANGALIN YERİNİN TUTMADIĞI BİR GERÇEK,ANCAK APARTMANLARDADA MANGAL İŞİ OLAMIYOR,BU RESMİNİ KOYDUĞUNUZ IZGARAYI BENDE KULLANIYORUM BİR TAVSİYE ÜZERİNE IZGARA YAPARKEN ALTTAKİ TAVASINA BİR MİKTAR SU KOYDUK SUYUN BUHARI İLE IZGARA YAPILAN ÜRÜN REZİZTANS ISISININ KURUTUCU ETKİSİNDEN FAZLA ETKİLENMİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 29 Nisan 2011; 21:27:26 >

• Aslında bende bu aralar eve almayı planlıyorum.Bende bu şekilde kapalı ve yüksek wattlı bişey arıyorum.Bu ürün nere satılıyor aca link varmı..
  • 40 lira civarında Era marka almıştım. Tavuk ve balık fena olmuyor. Fakat patlıcan, biber, soğan gibi sebzeleri pişirmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.