Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ OTOMOBİL KULLANANLAR BAKABİLİRMİ SORULARİM OLACAKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ekteki gibi ya da 4 kisilik bir elektrikli otomobil almayi dusunuyorum istanbuldayim ve uygun fiyatta bir oto dusunuyorum bu otolar park edip sokakta birakmada olsun guvenebilirmiyiz guvenlimi ve yakit anlaminda nasil kullanan varsa nasil sarj ediyorsunuz evde ne kadar elektrige yansiyor ve İstanbul'da sarj yerleri var mı vergi vs var mı araclarda ruhsat vs var mı

Bilgi verirmisiniz tesekkurler

Marka otomobil onerilerinizi de bekliyorum birde 2. El bulduklarim var sizce 0 mi yoksa 2. El mi alayim ya da fark edermi?

• Uygun fiyattan kastınız nedir acaba?

Zoe, fluence ve i3 ten başka erişebilirlik olarak uygun elektrikli araç yok galiba?
  • Uygundan kastim aslinda sisirilmemis olmasi :) birde b sinifi ehliyetliyim bunlarda ehliyet gerekiyormu ruhsati varmi hani vergisi vs varmi acaba birde bi oto buldum ama acaba bu araclari disari koysak guvenlik acisindan guvenli oluyormu merak ediyirum da birde istanbulda sarj istasyonlarivarmi petrolculerde vs bilginiz varmi?
  • Youtube da bir sürü türk kanal var elektrikli araç sahiplerinin onlara bakarsanız çoğu sorunuzun cevabını bulabilirsiniz
  • Herseyin cevabi yok aslinda cunku araclarin ozelliklwrine gore degisiyor kral motorun bir modelini dusunuyorum da hani nette cok arastirdim bulamadim bende buraya yazayim dedim :)
  • Kral motor dan uzak durmalı.
    Fluence, ZOE, i3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2453

Herseyin cevabi yok aslinda cunku araclarin ozelliklwrine gore degisiyor kral motorun bir modelini dusunuyorum da hani nette cok arastirdim bulamadim bende buraya yazayim dedim :)
    Kral ın 4 kişilik arabası mı var?
  • kullanamıyoruz ama kullananlar var etrafımda,zoe var 2 tane 1 tane model x tesla var.
    sarj olayı trifaze elektrik prizi ile olmakta bir üye kaydı yaptırıp ülkedeki farklı noktadan sisteme giriş yapıp kontör gibi elektrik satın alıyorsunuz mantık bu.
    aracımı bıraktığım otoparka bile yaptılar o denli..
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Evet kralin 4 kisilik jeep gibi bir modeli var :) bella diye geciordu sanirim
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Neden oyle dediniz acaba ? Kralda ne gibi sorunlar varki
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Ben haritadan suan baktigimda 3 tane 10 15 km uzaklikta yerlerde sarj istasyonlari var ev prizi ile sarj edebiliyormuyuz bu araclari ?
  • quote:

Ben haritadan suan baktigimda 3 tane 10 15 km uzaklikta yerlerde sarj istasyonlari var ev prizi ile sarj edebiliyormuyuz bu araclari ?
    yazdıklarımı dikkatle oku idrak et sonra tekrar sor.

hadi bakalım.
  • Arkadasim yazini zaten okuyorum. Ancak bazi araclar icin de normal priz yardimiyla 6 7 saatte doldurulabilecegi soyleniyor. Sen ise olmaz diyiyorsun. Saol yorumun icin.
  • quote:

Evet kralin 4 kisilik jeep gibi bir modeli var :) bella diye geciordu sanirim
    Hocam lütfen öyle bir hata yapmayın. Kendi paramı çöpe atmış gibi üzülürüm sizin adınıza. E-şarj noktalarında da şarj edemezsiniz. Onlar trifaz. Kral vs gibi ürünler 220 monofaz ile şarj olur.
  • Aslinda benim aklimda motora benzeyen modeli var 3 kisi biniliyor ama hani ufak bisey de soyle soyliyeyim tek sarj ile 100 km ve ustu yapmak mantikli geldi amacim aslinda ise gidip gelmek markete gidip gelmek ve gezmek bunun disinda uzun yol icin dusunmuyordum aslinda ondan bana ilimli geldi cunku elektrikde 5 10 tl bandinda birsey olacagi soylendi hani 100 150 km icin de sizce de 5 10 tl rakam mantikli degilmiki birde vergisi vs de yok 😊
  • quote:

Aslinda benim aklimda motora benzeyen modeli var 3 kisi biniliyor ama hani ufak bisey de soyle soyliyeyim tek sarj ile 100 km ve ustu yapmak mantikli geldi amacim aslinda ise gidip gelmek markete gidip gelmek ve gezmek bunun disinda uzun yol icin dusunmuyordum aslinda ondan bana ilimli geldi cunku elektrikde 5 10 tl bandinda birsey olacagi soylendi hani 100 150 km icin de sizce de 5 10 tl rakam mantikli degilmiki birde vergisi vs de yok 😊
    Hocam bu tip firmalar ürünü alana kadar şişirip şişirip dururlar. Aldıktan sonra umurlarında olmaz hiçbir şey. Bunların yokuş bile çıkabildiklerinden şüpheliyim. Muhtemelen de 1-2 seneye bataryası falan da pert olacak. Paranızı çöpe atmayın. Gidin temiz bir uno falan alın, ya da ne bileyim clio 1 hb alın. Ama böyle firmalara para yedirmeyin. Cidden çok üzülürüm.

• mert2453 M kullanıcısına yanıt
    Renault Twizy var. Tam ş.içi aracı. Kral falan bunlardan uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.