Şimdi Ara

elektrikli scooter nasıl kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır elektrikli scooter için para biriktiriyodm şimdik para birikdi ama ben nasıl kullanıcagımı bilmiyorum bayiye girip aldıgımızda nasıl olcak

• Kontağı çevirip gazı çeviriorsun, gidiyor.

Daha önce hiç motor sürmediysen bilen biri öğretsin ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000fatih000

arkadaşlar uzun zamandır elektrikli scooter için para biriktiriyodm şimdik para birikdi ama ben nasıl kullanıcagımı bilmiyorum bayiye girip aldıgımızda nasıl olcak

Bende var diğer motorlara benzemez çoğu arabadan önce kalkıyor dikkatli gaz ver ve aragaz verme ayrıca şarja sürekli takma en alt seviyeye gelince tak ve şarjı tam bitirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

quote:

arkadaşlar uzun zamandır elektrikli scooter için para biriktiriyodm şimdik para birikdi ama ben nasıl kullanıcagımı bilmiyorum bayiye girip aldıgımızda nasıl olcak

Bende var diğer motorlara benzemez çoğu arabadan önce kalkıyor dikkatli gaz ver ve aragaz verme ayrıca şarja sürekli takma en alt seviyeye gelince tak ve şarjı tam bitirme.

"Şarja sürekli takma" dediğinize göre heralde akü ticareti yapıyorsunuz. Gerçi "tam bitirme" ifadesi de bir çelişki olmuş. Sürekli takmayacaksa niye tam bitirmesin, madem azalınca takmak gerekiyor tam bitirsin daha iyi olsun. Ya da madem tam bitrmesin o zaman niye en alt seviyeyi bekleyecek daha fazla yarıdayken hatta yarıdan fazlayken niye takmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medvet -- 28 Kasım 2016; 12:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medvet

quote:

quote:

"Şarja sürekli takma" dediğinize göre heralde akü ticareti yapıyorsunuz. Gerçi "tam bitirme" ifadesi de bir çelişki olmuş. Sürekli takmayacaksa niye tam bitirmesin, madem azalınca takmak gerekiyor tam bitirsin daha iyi olsun. Ya da madem tam bitrmesin o zaman niye en alt seviyeyi bekleyecek daha fazla yarıdayken hatta yarıdan fazlayken niye takmasın?

Abdullah abi sen beni yanlış anladın tam bitirme derken aküye derin şarj zararya ondan dedim sağlıklı olan dolum şekli böyle değil mi zaten?Sürekli takma derken de her kullanımdan sonra demiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medvet

quote:

quote:

Abdullah abi sen beni yanlış anladın tam bitirme derken aküye derin şarj zararya ondan dedim sağlıklı olan dolum şekli böyle değil mi zaten?Sürekli takma derken de her kullanımdan sonra demiştim.

Tamamen doldurmak şartıyla her kullanımdan sonra şarj etmenin ne zararı vardır?

• medvet M kullanıcısına yanıt
    Ben onu kastediyorumya zaten abi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elektrikli scooter önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben onu kastediyorumya zaten abi.

O zaman niye "en alt seviyeye gelince tak" diyorsun
    Sürekli tak çıkar yapmaması için dedim sürekli tam dolmasını beklememesi için ayrıca terslemenize gerek yok.

• quote:

Sürekli tak çıkar yapmaması için dedim sürekli tam dolmasını beklememesi için ayrıca terslemenize gerek yok.

Terslediğime dair bir ifade örneği verebilir misiniz? İsteyen istediği gibi şarj etsin.
    Tamam hocam istediğini yapsın bu forumun amacı bu konuda bilgilendirmek değil mi?

• Bende uzun süredir elektrikli scooter kullanıyorum. Virajlarda gaza basmamalısın ve fazla yatırmamalısın. Hele yağmurda arkası atınca toparlaması çok zor çabuk devrilir. Genelde atik olurlar ışıklarda falan dikkatli ol. Gazı kese kese kullanma minimium derecede çevir daha uzun mesafe gidersin ve rampada dip gaz yapma akü ömrü açısından detay istersen "medvet" nickli abimiz son derece tecrübelidir bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMoonBowQQ

Bende uzun süredir elektrikli scooter kullanıyorum. Virajlarda gaza basmamalısın ve fazla yatırmamalısın. Hele yağmurda arkası atınca toparlaması çok zor çabuk devrilir. Genelde atik olurlar ışıklarda falan dikkatli ol. Gazı kese kese kullanma minimium derecede çevir daha uzun mesafe gidersin ve rampada dip gaz yapma akü ömrü açısından detay istersen "medvet" nickli abimiz son derece tecrübelidir bu konuda

bana nasıl kullandığını söyler misin kullanım sistemi araba veya motorla aynımı
  • debriyajsiz ve vitessiz motor dusun onun gibi. hizlandikca vitesi dugme ile atiyorsun. bisiklet ve dengede durma tecrüben varsa sorun olmaz. onun disinda gazi cevir gidiyor bu kadar ve yukarda yazdiklarim gecerli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.