Şimdi Ara

Elektrikli şofben sorunu ölümüne acil gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektrikli şofben lerde sıcak su ile soğuk suyu karıştırıp ısıyı ayarlayabilirmiyim ? Bizim 10 yıllık şofben den akan suyun tazyiklik seviyesi çiş yaparken çişin ulasabildigi uzaklığın yaklaşık 3te 1 ine eşit ilk eziyet burada başlıyor.
    İkinci olarak sıcak su ile soğuk su karışmıyor ya kaynar su ya buzlu çeşme suyu iki seçeneğin var.
    Kovadan helkeden yikanamiyorum bunun en malum sebebi bilirsiniz işte.
    Şofben almam lazım acil acaba sizin elektrikli şofben tavsiyeniz varmı ve sizin evinizdeki aofbende sıcak su ile soğuk su ayarı yapiliyormu su tazyikli mi ? Tavsiyelere açığım bütçe maks 350 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer elektrikli şofbene gelen suda yeterli tazyik yoksa elektrikli şofbenler çalışmıyor.

Elektrikli şofbenlerde sıcak-soğuk su karıştırarak ayarlanmıyor. Sıcaklık ayar düğmesi var. Belirli sıcaklık kademeleri var. Ilık, sıcak, daha sıcak,... gibi ayarları var. Ayrıca şofbene giren suyu kısarak veya biraz daha açarak suyun sıcaklığı ayarlanabilir.

İhlas ve Arzum elektrikli şofben kullandım. Elektrikli şofbenler yazın idare eder ama kışın pek ısıtmıyor. Şöyle sıcak sıcak yıkanamıyorsun.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunun için önerin nedir rahat rahat yikanabilmek ve işimizi görebilmek için ? Doğal gazmi illaa başka yolu yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Rahat rahat yıkanmak için imkanınız varsa en iyisi doğalgaz ve iyi bir kombi lazım. Ben başka yolunu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.