Şimdi Ara

Elektrikli Su Pompası Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bahçemden suyu emmek üzere bir pompa arıyorum ancak uygun pompayı seçemiyorum. Su bana 32 metreden geliyor ve mevcut pompam ile rahatlıkla suyu kullanabiliyorum ancak bu pompa bana hidromat için basınç oluşturamadığı için değiştirmeye karar verdim. İnternette baktığım pompalar benim pompamdan daha güzeller ama özelliklerinde emiş 6 veya 9 metre olanlarını gördüm. Şimdi ben emişi 9 metre olan pompayı bahçeme bağlasam basınç oluşur mu? Yoksa farklı bir pompamı seçmeliyim kafam karıştı benim kullandığım pompa 100-200 liralık pompa 32 metreden rahat emiyor 500 liralık pompa 9 metreden emebiliyormuş. Ben ne almalıyım?

• Neden kimse yardımcı olmuyor?
  • Arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu lütfen yardımcı olsun.
  • Siz 32 metre derinden çekim yaptırmak isterseniz sorun olur pompalar basınç debi grafikler ine göre seçim yapılır sizin uygulama yerinize ait detaylı bilgiler vermeniz gerekli
  • 32 metrelik sondajdan 2 parmak boru ile suyu emiyor. Kullandığım pompa 0,50 hp ve 1 parmak girişi var bu yüzden 2 parmağı 1 parmağa daraltarak bağladık. Suyu gayet güzel çekiyor ancak basınç oluşturamıyor. Araştırmalarım sonucunda bana jet 100 adında pompa önerdiler ancak ben hala arayışımı sürdürüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.