Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.331
Cevap
174
Favori
891.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar toz torbalı süpürge bakıyorum. Miele Complete C3 Cat&dog ve Complete C3 Allergy arasında kaldım, bu noktada neye göre karar vermeliyim? alerjik bünyeye sahibim o sebeple gönlüm ikincisinden yana ama çok farkları var mıdır bilemeyerek sizlere sorayım dedim.

• Philips 7043 modeli güzel birde bosch dikey süpürge tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yılın sonunda Nilfisk Meteor Deluxe modeli için servis değişim verdi. 2 yıl sürdü bu olay. 2 yıldır eski Arçelik modeli kullanıyorduk. Sonunda ürünün ayıplı mal olduğu ortaya çıktı. 11 kere gönderdim, inatla yolladım. Zaten kargo parası ödemekten bıkıp yenisini vermişlerdir diye düşünmüyor değilim.

2 ayda emiş gücü eski pilli süpürgeler seviyesine inmesinin "normal" olduğunu iddia eden, 10 sefer yolladığımda "üründe herhangi bir sorun bulunamadı" deyip geri yollayan servis 11. seferde ürünü değişime aldı.

Bugün geldi yenisi. Zorlu bir macera yaşadık. Şimdi köydeki eve bir Nilfisk daha alır mıyım? Almam. Samsung, Beko falan bakıyorum.

Bugün yine sistemi yendim. Geç oldu ama adaleti yine sağladım. Bu seferki davam Philips monitör macerasından bile uzun sürdü ama kazandım.

• Günaydın

Samsung be spoke 85 modeli orta ve maks seviyelerde boşta bile “tıkanmayı kontrol et” gibi bir uyarı veriyor yaşayan var mı acaba

Servise götürmeden çözülür mü

Saygılarımla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de süpürge arayşına katılıyorum. Önceliğim yedek parçası dahil her şeyine garanti sağlayan marka-modeller, varsa tavsiyelerinizi alayım. Hortumu koptu-başlığı kırıldı olaylarında garanti direkt devreye girmeli, para bayılmak istemiyorum bu saçma sapan şeylere. Büyük modeller önceliğim ama küçük modelleri de duruma göre seçebilirim.

• Bosch BGBS4HYG1 Pro Hygienic 600 W Toz Torbalı Süpürge

Arkadaşlar bu ürün nasıl?

• Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Süpürge

ya da

Bosch BGBS4HYG1 Serie 4 Toz torbalı Süpürge ProHygienic 

düşünüyorum. Hangisi daha iyi ve sorunsuz olur?

• Philips tavsiye ederim

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

bosch daha hijyenik olabilir diye aklımı kurcalıyor.

• yksln kullanıcısına yanıt
    Bosch ta dikey süpürgeler var 10 yıl motor garantili onlar iyi. Evde çoğu ürün philips toz torbasız almıştım.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Bosch bu üründe xl torba var bize daha uygun o yüzden dikey istemiyorum ama Philips de iyi ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Philips FC9170 toz torbalı süpürgeyi 14 yıldır sorunsuz kullanıyoruz. Artık ufak tefek sıkıntılar çıkarmaya başladı. Yine Philips ve toz torbalı bir model almayı düşünüyoruz ancak modeller ve model numaraları kafa karıştırıcı geldi. En son çıkan model hangisi. Kullanan tavsiye eden var mı? Üçgen başlık yeni modellerde yok eski üçgen başlığı kullanabilir miyiz. Başka marka ve model tavsiyesi de yapabilirsiniz? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba, ev akarlarına karşı etkili hepa filtreli ve genel temizlik için kullanılacak bir makina arıyorum. Bütçe 5k civarı.

• nabu kullanıcısına yanıt

Size yazlık evimizde 4 yıldır sorunsuz olarak kullandığımız ve memnun olduğumuz Nilfisk One beyaz modeli veya bu modelin sonradan piyasaya çıkan versiyonu Nilfisk Pet Care olanı tavsiye edebilirim.

Nilfisk One beyaz oldukça hafif, kolay taşınabilen, toz torbalı, orijinal toz torbaları uygun fiyatlı ve çekim gücü oldukça iyi olan bir süpürge ve aradığınız şekilde Hepa filtreli.

Model olarak şudur:

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##

Diğer model ise şu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 17 Ağustos 2024; 15:14:57 >

• Miele c3 cat and dog var. Filtre miadını doldurmak üzere. Çakması 200, orijinal 900-1000 tl malum. Ne yapsam kararsızım.

• Merhabalar, evimizde çok tüy döken bir köpeğimiz ve bebeğimiz var.

Olabildiğince halı, parke, koltuk vs. tüm zeminleri süpürüp, performans kaybı yaşamak istemediğimiz bir kablolu süpürge almak istiyoruz. Fiyat olarak sadece Dyson'ın süpürgesini bildiğim için referansım da yok.

Toz torbalı mı almak doğru, toz torbasız mı? Eğer fiyat sınırı olmazsa, hangi ürünü tavsiye edersiniz?

• Selamın Aleyküm arkadaşlar. Xiaomi Mi Handheld 1C Vacuum Cleaner Dikey Şarjlı Süpürge var fakat şarjı 10 dk civarı gidiyor. Orijinal veya orijinale yakın performansta en fiyat / performans ürünü nereden bulabilirim.

• Merhaba arkadaşlar. Şarjlı dikey süpürge arayışındayım. Dyson ların bir sürü türevi ve farklı yorumlarından dolayı hangisini almalıyım emin olamadım. Bosch,Philips ya da Dyson tavsiye edebileceğiniz sorunsuz hafif ve kullanımı pratik model var mıdır? Philipsi elemeli miyim emin olamadım.

• Selamlar,
    Küçük, kedisiz bebeksiz falan düz bekar evi için kablolu dikey süpürge olarak ne önerirsiniz? Nilfisk vb benim için lüzumsuz görünüyor. Şöyle 1500 2000 e çözersek bu işi mükemmel olur.

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    Arnica merlin pro var hepa filtreli. Yedek süngerli filtreside uygun fiyata var. Halı vs yoksa yeterli olur. Malzeme kalitesi eh işte. Amazondaki(amazon.de, amazon.co.uk vs) yabancı yorumlara bakılırsa dysondan daha iyi. Karavancılar baya övüyor.

Bkz.
    amazon.co.uk
    Merlin 2 in 1 Mini Vacuum Cleaner Lime Green
    https://www.amazon.co.uk/Merlin-Mini-Vacuum-Cleaner-Green/dp/B01MF4V4WK

Yedek 2-3 adet filtre alıp, filtreyi kirlenince çamaşır makinesinde yıkayarak kullanabilirsiniz ancak filtre azda olsa makinede yıpranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 20 Ekim 2024; 23:33:32 >

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.