Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.234.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dunyao

Sayın umut976,

almış olduğunuz 8807 ne malı, nereden aldınız, bilgi verir misiniz?

aynı marka ve modeli, kargo dahil amerikadan 90 ytl'ye buldum. siz (ben de baktım sitelerden) 300 ytl civarında diyorsunuz, böyle bir uçurum nasıl olur, işkillendim...

Ben internetten aldım dostum.Haklısın yurtdışında bu makine 90$ ancak garanti kapsamında olmaması ve geldiginde herhangi bir problem oldugunda tekrar göndermek veya o problemi çözmek yurtiçine göre çok zor olacağını düşündüğümden biraz fazla para rahat rahat almak daha cazip geldi.Bu benim düşüncem.Ama eğer yurtdışından geldiğinde karşılaşacağın riskleri göze alabiliyorsan yurtdışından almak daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

Mr. Blof birader, haklı olabilirsin, büyük ihtimalle refurbished'dir. Ama satıcı hayır değil dese, nerden nasıl anlarız ki?

bir de 8807 gibi favori ürünler amerika'da ve panasonic'in kendi sitesinde bile gözükmüyor, eski model mi, kalkmış mı acaba? daha çok giden modeller:

8077, 8078, 8109, 8228....

Bahsettiğin modellerin özelliklerine bakarak kıyaslarsan daha iyi olur.O modellerin 3 ünde ayrı temizleme aparatı var.8109 da ise kablolu kablosuz kullanma özelliği mevcut.Teknik anlamda farklı bi özellikleri yok 8807 den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 19 Şubat 2008; 23:03:20 >
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgphhq8170

linkteki philips 8170 i almayı düşünüyorum tecrübesi olan arkadaşlar makinenin kalitesi hakkında bilgilendirirse memnun olurum.
  • yorumlarınız çok yardımcı oldu. teşekkürler. ben eşime hediye almak için araştırdım. sonunda forumu okuyunca panasonic 8163 almaya karar verdim. umarım sorun yaşamaz. ankarada nerden alabilirim? bilgi veren olursa sevinirim. yoksa internette bulduğum en ucuz nerdeyse ordan alıcam. şimdiden teşekkürler.

bu arada bitmez tükenmez kıl tüy muhabbetini sadece kadınlar yapar sanırdım. siz de yapıyormuşsunuz aynı şeyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bombino

yorumlarınız çok yardımcı oldu. teşekkürler. ben eşime hediye almak için araştırdım. sonunda forumu okuyunca panasonic 8163 almaya karar verdim. umarım sorun yaşamaz. ankarada nerden alabilirim? bilgi veren olursa sevinirim. yoksa internette bulduğum en ucuz nerdeyse ordan alıcam. şimdiden teşekkürler.

bu arada bitmez tükenmez kıl tüy muhabbetini sadece kadınlar yapar sanırdım. siz de yapıyormuşsunuz aynı şeyi...

ANKARA KIZILAY'DA HÜSEYİN USTA DTM SATIŞ TEKNİK SERVİS GAMA ZAFİR İŞMERKEZİ 1.KAT NO: 49-50 adresinden panasonic marka traş makinelerini bulabilirsiniz.Ancak internette de fiyatlar çok uygun.Ben internetten aldım.Çünkü bulundugum ilde panasonic yoktu.Güvenilir bir siteden uygun bir fiyatada bulabilrisiniz.

Kıl muhabbetine gelince; Erkeklerde artık kişisel bakıma önem veriyor ama aramızdaki fark şu:bizler alacağımız ürünü fazla düşünmeden karar vererek alıyoruz sizler ise mağaza turuna çıkarak....Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 20 Şubat 2008; 23:47:03 >

• Arkadaşlar ben Panasonic 8163 aldım.449 YTL pein fiyatına 12 taksit ( internetten ).hızlıal.com'dan
  • bu thread traş makinesi ile ilgili bir yığın şey öğrendiğim bir yer oldu...ben yaklasık 25 yıldır elektrikli traş makinası kullanıyorum...ilk makinam klasik bir üç bicaklı phılıps idi..ardından 4 adet braun makina aldım..eskiyince bozulunca ... son olarak iki yıl önce ıslak traş ve losyon kullanımı beni cezbedince BRAUN FREEGLIDER 6610 aldım..6 ay sonra losyon verme kısmı bozuldu servise gittim garantiden değiştirdiler..makinamın 2 ay önce garanti süresi doldu....aksam sarja takdıgım aletin ertesi sabah hiçbir sekilde calışmadıgını gördüm.. servis tamir teklif etti..tahmin edeceğiniz gibi..Braun a tövbe edip panasonic almaya karar verdim..ancak traş makinasına 400-500 ytl vermek garibime gidiyor..yakında dubaiye gidicem herhalde oradan panasonic in en uygununu alırım..bu arada eski braunlar tabanca gibi çalışıyor onlarla idare ediyorum.. sanırım braun u almanlar sattıktan sonra iş değişmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor222 -- 21 Şubat 2008; 14:24:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabb

Arkadaşlar ben Panasonic 8163 aldım.449 YTL pein fiyatına 12 taksit ( internetten ).****.com'dan

Hayırlı olsun deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.
  • Güle güle kullan.449 ytl ye hangi siteden buldun?
  • Ben de buradaki yorumlardan hareketle Panasonic'in Türkiye'de olmayan ama 8163'ün muadili ya da belki bir üst versiyonu gibi duran ES 8109 modelini aldım,
    www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic ES8109S Men's 3-Blade (Arc 3) Wet/Dry Nanotech Rechargeable Electric Shaver with Vortex Cleaning System, Silver: Health & Personal Care
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8109S-Vortex-Technology-HydraClean/dp/B000VKZMHK/ref=pd_bbs_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1203771943&sr=8-1
    linkinden bakabilirsiniz.

Öncelikle şun belirteyim, eğer yurtdışından alma imkanınız varsa kesinlikle kaçırmayın, çünkü amazon'daki fiyattan da görülebileceği gibi buradaki fiyatlar, yurtdışına göre 3-4 kat daha pahalı.

Makinenin performansına gelince... Boğaz kısmını saymazsak yüz hatlarında fena değil, ıslak ya da kuru traş olabiliyorsunuz. Temizlemesi çok kolay, kendi temizleme kapsülüyle daha temiz olabiliyor.

Artıları
    - Ergonomik ve şık tasarım
    - Yüz hatlarında sorunsuz traş
    - Pil ömrü yeterince iyi (ortalama bir şarjla 4 defa traş olabiliyorsunuz)
    - Temizlemesi kolay

Eksileri
    - Boyun kısmında çok başarısız
    - Gürültülü çalışıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizcan_

Ben de buradaki yorumlardan hareketle Panasonic'in Türkiye'de olmayan ama 8163'ün muadili ya da belki bir üst versiyonu gibi duran ES 8109 modelini aldım,
    www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic ES8109S Men's 3-Blade (Arc 3) Wet/Dry Nanotech Rechargeable Electric Shaver with Vortex Cleaning System, Silver: Health & Personal Care
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8109S-Vortex-Technology-HydraClean/dp/B000VKZMHK/ref=pd_bbs_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1203771943&sr=8-1

Öncelikle şun belirteyim, eğer yurtdışından alma imkanınız varsa kesinlikle kaçırmayın, çünkü amazon'daki fiyattan da görülebileceği gibi buradaki fiyatlar, yurtdışına göre 3-4 kat daha pahalı.

Makinenin performansına gelince... Boğaz kısmını saymazsak yüz hatlarında fena değil, ıslak ya da kuru traş olabiliyorsunuz. Temizlemesi çok kolay, kendi temizleme kapsülüyle daha temiz olabiliyor.

Artıları
    - Temizlemesi kolay

Eksileri
    - Gürültülü çalışıyor

Hayırlı olsun..Zamanla makine yüzünü, sende makineyi tanıyorsun.Zamanla boyun kısmına alışır.

• Siz bu ürünü Amazon'dan alıp Türkiye'ye mi gönderttiniz?Size mal oluşu nedir?Bir de gümrükte sorun çıkmadı mı?
    quote:

Ben de buradaki yorumlardan hareketle Panasonic'in Türkiye'de olmayan ama 8163'ün muadili ya da belki bir üst versiyonu gibi duran ES 8109 modelini aldım,
    www.amazon.com

Artıları
    - Temizlemesi kolay

Eksileri
    - Gürültülü çalışıyor

• Arkadaşlar,philips'in HQ7290 (WILLIAMS F1 TEAM ÖZEL MODEL)traş makinesini kullanan oldu mu,olduysa sonuç nasıldı?Bilgi verebilir misiniz?
  • Dostum öncelikle hayırlı olsun, şunu söyleyeyim ES8109 modeli çin malı ve her iki makineyide birebir incelemiş birisi olarak söyleyebilirim; ES8163 adeta bir kalsik olmuş ve gerçekten de çok daha klas bir makine. Zaten, bende istanbulda temsilci firmadan öğrendiğime göre, Panasonic 8000 serisi lineer motorlu makinelerin çin malı modellerinin Türkiyeye bu yüzden ithalatını yapmıyorlarmış. Yani, 8000 serisi modeller prestij modelleri olduğu için maliyeti yüksek olmasına rağmen sadece Japon malları getiriyorlarmış.
    Bunun da sebebi Panasonic Amerika gibi yüksek volümlü ülkelerde daha ucuz modelleri piyasaya sürmek zorunluluğu......

quote:

www.amazon.com

Artıları
    - Temizlemesi kolay

Eksileri
    - Gürültülü çalışıyor

• arkdaşlar bende philips hs 8040 aldım.2 kere traş oldum traş olurken iyi ama (boyun bölgesinde zorlandım) ertesi gün yüzm kızarıklar içinde kaldı.acaba yüzümün makineye alışması ne kadar sürer.2-3 hafta sonra da aynı sorunları yaşarmıyım kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
  • Ama 8807 modeli de Çin malı.Onu da Alpa Pazarlama getiriyor.Doğubank'ta inceledim 8807 Çin,8163 Japon malı.Ben üzerine Panasonic markasını vurduktan sonra pek bir kalite farkı olacağını zannetmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

Dostum öncelikle hayırlı olsun, şunu söyleyeyim ES8109 modeli çin malı ve her iki makineyide birebir incelemiş birisi olarak söyleyebilirim; ES8163 adeta bir kalsik olmuş ve gerçekten de çok daha klas bir makine. Zaten, bende istanbulda temsilci firmadan öğrendiğime göre, Panasonic 8000 serisi lineer motorlu makinelerin çin malı modellerinin Türkiyeye bu yüzden ithalatını yapmıyorlarmış. Yani, 8000 serisi modeller prestij modelleri olduğu için maliyeti yüksek olmasına rağmen sadece Japon malları getiriyorlarmış.
    Bunun da sebebi Panasonic Amerika gibi yüksek volümlü ülkelerde daha ucuz modelleri piyasaya sürmek zorunluluğu......

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Ama 8807 modeli de Çin malı.Onu da Alpa Pazarlama getiriyor.Doğubank'ta inceledim 8807 Çin,8163 Japon malı.Ben üzerine Panasonic markasını vurduktan sonra pek bir kalite farkı olacağını zannetmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

Dostum öncelikle hayırlı olsun, şunu söyleyeyim ES8109 modeli çin malı ve her iki makineyide birebir incelemiş birisi olarak söyleyebilirim; ES8163 adeta bir kalsik olmuş ve gerçekten de çok daha klas bir makine. Zaten, bende istanbulda temsilci firmadan öğrendiğime göre, Panasonic 8000 serisi lineer motorlu makinelerin çin malı modellerinin Türkiyeye bu yüzden ithalatını yapmıyorlarmış. Yani, 8000 serisi modeller prestij modelleri olduğu için maliyeti yüksek olmasına rağmen sadece Japon malları getiriyorlarmış.

Dostum ben internetten 8807 yi aldım üstünde aynen şu yazıyo: ''MADE İN JAPAN''. Çin malı değil yani taş gibi Capon

• Arkadaşlar meraba

HS 8060 alacağım ama bir sorum var .Bu aletlerin kartuşu ne kadar gidiyor. Kartuşlar 20 YTL civarı oratalama kaç tıraş gidiyor ?
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun..
    Arkadasım newyorktan gelirken birşey istermisin diye sordu bende traş makinesi olabilir dedim.
    Forumumuzu araştırınca Panasonic önerildiğini gördüm ve de biraz incelemeyle şu modeli buldum..
    Sizce nasıldır arkadaşlar? Fiyat çok uygun gözüküyor. Bir tane de kardeşime almayı düşünüyorum
    Bu konunun uzmanı arkadaşlar veya daha önce kullanan arkadaşlar varsa yorum alabilirmiyim???

model bu
    www.newegg.com
    Panasonic ES7035SC Pro Curve Pivot Action Linear Wet/Dry Men's Shaver - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16882103143#spec

45 dolar

birde bu modelden 2-3 model üst bir tane var onun için de harika yorumlar yapılmıs

www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic ES8043SC Pro-Curve Pivot Action Linear Wet/Dry Shaver, Silver: Beauty
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8043SC-Pro-Curve-Action-Linear/dp/B0009DT342/ref=cm_cr_pr_sims_t

fiyatı 77 dolar

hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 24 Şubat 2008; 23:01:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun..
    Arkadasım newyorktan gelirken birşey istermisin diye sordu bende traş makinesi olabilir dedim.
    Forumumuzu araştırınca Panasonic önerildiğini gördüm ve de biraz incelemeyle şu modeli buldum..
    Sizce nasıldır arkadaşlar? Fiyat çok uygun gözüküyor. Bir tane de kardeşime almayı düşünüyorum
    Bu konunun uzmanı arkadaşlar veya daha önce kullanan arkadaşlar varsa yorum alabilirmiyim???

model bu
    www.newegg.com
    Panasonic ES7035SC Pro Curve Pivot Action Linear Wet/Dry Men's Shaver - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16882103143#spec

45 dolar

birde bu modelden 2-3 model üst bir tane var onun için de harika yorumlar yapılmıs

www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic ES8043SC Pro-Curve Pivot Action Linear Wet/Dry Shaver, Silver: Beauty
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8043SC-Pro-Curve-Action-Linear/dp/B0009DT342/ref=cm_cr_pr_sims_t

fiyatı 77 dolar

hangisini tavsiye edersiniz

ES8043 ü şiddetle öneririm.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.