Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.234.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada hüseyin ustanın yerine gittim 8807 ye taksitle 440 ytl dediler.dudağım uçukladı tabi.şimdilik hayal oldu.
  • Ben Alpa Pazarlamadan sordum.Eğer Hüseyin Usta Panasonic servisiyse;Eski tıraş makinesini getirene servisler 8807'yi %40 indirimli veriyorlar,onun da vermesi lazım.Bu kampanya sadece 8807 için geçerliymiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: zorrox

ankarada hüseyin ustanın yerine gittim 8807 ye taksitle 440 ytl dediler.dudağım uçukladı tabi.şimdilik hayal oldu.
  • Valla dostum bende anlamadım bu işi.Geçenlerde Sirkeci Doğubank'a gitmiştim.Orada 8163'ü de 8807'yi de etraflıca inceledim.8807 Çin 8163 Japon malıydı ve garantiliydi,eminim.Bugün Tahtakale'ye indim.Orada da her ikisini inceledim.İkisi de Japondu.Ben birşey anlamadım!Ama şu varki ben de 8807'nin Japon olanını tercih edeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: umut976

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Ama 8807 modeli de Çin malı.Onu da Alpa Pazarlama getiriyor.Doğubank'ta inceledim 8807 Çin,8163 Japon malı.Ben üzerine Panasonic markasını vurduktan sonra pek bir kalite farkı olacağını zannetmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: MACH25

Dostum öncelikle hayırlı olsun, şunu söyleyeyim ES8109 modeli çin malı ve her iki makineyide birebir incelemiş birisi olarak söyleyebilirim; ES8163 adeta bir kalsik olmuş ve gerçekten de çok daha klas bir makine. Zaten, bende istanbulda temsilci firmadan öğrendiğime göre, Panasonic 8000 serisi lineer motorlu makinelerin çin malı modellerinin Türkiyeye bu yüzden ithalatını yapmıyorlarmış. Yani, 8000 serisi modeller prestij modelleri olduğu için maliyeti yüksek olmasına rağmen sadece Japon malları getiriyorlarmış.
    Bunun da sebebi Panasonic Amerika gibi yüksek volümlü ülkelerde daha ucuz modelleri piyasaya sürmek zorunluluğu......

Dostum ben internetten 8807 yi aldım üstünde aynen şu yazıyo: ''MADE İN JAPAN''. Çin malı değil yani taş gibi Capon

• Tekrar merhaba,

ben Amazon'dan almadım, Amerika'ya giden bir arkadaş bestbuy'dan aldı, amazonla fiyat farkı internette ödenmeyeb ama herhangi bir store'dan aldığınız zaman vermeniz gereken %8'lik vergi, yani toplamda bana 129$ gibi bir rakama mal oldu.

İkinci olarak, şimdi cihaza baktım, Çin'de üretildiği yazıyor, ancak unutmayın ki Mercedes de, Volvo da BMW de Çin'de imalat yapıyor, ancak bir ürünün Çin'de yapılmasıyla, Çin malı olması arasında çok fark var. O yüzden ürünün arkasındaki "made in China" ibaresi benim için o kadar da önemli değil, önemli olan markası. Zaten
    www.amazon.com
    Amazon.com: Customer reviews: Panasonic ES8109S Men's 3-Blade (Arc 3) Wet/Dry Nanotech Rechargeable Electric Shaver with Vortex Cleaning System, Silver
    http://www.amazon.com/review/product/B000VKZMHK/ref=cm_cr_pr_link_next_2?%5Fencoding=UTF8&pageNumber=2&sortBy=bySubmissionDateDescending
    adresindeki yorumlara baktığınız zaman da cihaz 30 kullanıcıdan 5 üzerinden 4.5 almış. 8109, 8163'ün Amerika versiyonu ama dediğim gibi Çin'de ya da Japonya'da yapılması benim için sorun değil.

Dediğim gibi alma imkanınız varsa kesinlikle yurtdışından alın, olaya objektif baktığınız zaman burada bizi resmen kazıkladıklarını göreceksiniz...

Bu arada cihaz hakkındahttp://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Personal-Healthcare/Men-s-Shavers/model.ES8109S_11002_7000000000000005702 adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Not: Traş olmadan önce yüzünüzü kremleyip sonra traş olursanız çok daha iyi sonuç alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizcan_ -- 26 Şubat 2008; 0:43:58 >

• Arkadaşlar demiştim ya arkadaş Newyorktan bana traş makinası getirecek die.. Bende epey işi ciddiye aldım, fiyat/performans olarak en iyisi ne ise ondan alayım diyorum.. Önce ES8043 modelini düşünüyordum ama sanırım hem ondan daha iyi hem de daha ucuz bir model buldum fiyatı da süper ucuz 66 dolar kargosu da yok

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic ES8101S Pro-Curve Linear Wet/Dry shaver with Nano Technology Blades, Silver: Beauty
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8101S-Pro-Curve-Linear-Technology/dp/B000VKXAKG/ref=pd_rhf_p_t_1

fiyatı : 66 dolar

sizce panasonicin bu modeli nasıldır, bilen arkadaşlar cevap yazabilirlermi??? Türkiyedeki hiçbir sitede bu modeli bulamadım

özellikle mach25 isimli arkadasın yorumlarına ihtiyacım var

yazılan yorumlara bakılacak olunursa ES8043 108 yorumda 4.5 puan almış gayet iyi bir makineye benziyor

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

www.amazon.com
    Amazon.com: Panasonic ES8043SC Pro-Curve Pivot Action Linear Wet/Dry Shaver, Silver: Beauty
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8043SC-Pro-Curve-Action-Linear/dp/B0009DT342/ref=pd_sbs_hpc?ie=UTF8&qid=1204005697&sr=1-1

ancak işin ilginç yanı bu makineleri panasonicin sitesinde bulamıyorum, sanırım her versiyonun başka bir muadili var mesela buradaki veya almanyadaki OPEL'imn ingilterede wauxhall olarak satılması gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 26 Şubat 2008; 8:11:01 >

• Dostum merhaba, belki biraz moralin bozulacak, ama ben bu işten anlayan makine mühendisi ve, evinde değişik tarihlerde ilki 1993 senesinde alınmış 4 tane lineer motorlu Panasonic tıraş makinesi olan birisi olarak, sana şu kadarını söyleyeyim; alacaksan lineer motorlu 8000 serisi panasonic makine mutlaka MADE IN JAPAN olsun. Lineer motorlu olmayan diğer düşük modellerde çin üretimine OK.
    Ama, lineer motorlu modellerde tavsiye etmiyorum, uzak dur derim. Amerikadan bu şekilde ürün getiren birçok arkadaşım hüsrana uğradı.
    Fiyatların ilk etapta düşük gözükmesinin sebebi bu zaten. Birçok kişi sadece salt fiyatla ilgileniyor.
    Yoksa ifade ettiğin gibi biz burada Türkiyede kazıklanmıyoruz kesinlikle. Bu ülkede Braun Pulsonic modeli 800 YTL den satılıyor. Panasonic ile Mukayeseyi siz yapın....
  • MACH25 kusura bakma ama burada bal gibi de kazıklanıyoruz. Ben Amerika'da Panasonic'e ek olarak philips body groom
    www.amazon.com
    Amazon.com : Philips Norelco BG2020 BodyGroom : Waterproof Men S Trimmer : Beauty
    http://www.amazon.com/Philips-BG2020-31-Norelco-Bodygroom/dp/B000EG8HLE/ref=acc_glance_hpc_ai_-2_3_tit
    ve Philips Norelco G380 All-in-1 Grooming System'e
    www.amazon.com
    Amazon.com: Philips Norelco G380 All-in-1 Grooming System: Health & Personal Care
    http://www.amazon.com/Philips-Norelco-G380-Grooming-System/dp/B000FED5DK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1204054992&sr=1-1
    yani 3 ürüne toplam olarak 265YTL verdim, burada sadece Panasonic'in fiyatı neredeyse 500 YTL :)

• açıkçası sırf üzerinde made in japan yazacak diye fazladan 350 lira bayılmak istemiyorum.. ES8043 modeli hakkında değişik sitelerden 200'ü geçkin yorum okudum, 2-3 negatif yorum dışında mükemmel bir alet olduğu soyleniyor, sanırım kararımı verdim, ES8043 alacağim, 90 lira tutuyor herşey dahil
    Garanti konusu bir problem gibi gozukuyor ama sonucta bu durum yurt dısından alınan hemen herşey için geçerli bir sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersnclskn

PANASONİC BRAUN PHILIPS TIRAŞ MAKİNELERİ HAKKINDA HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN MAİL ATABİLİRSİNİZ. ANKARA KIZILAY'DA HÜSEYİN USTA DTM SATIŞ TEKNİK SERVİS GAMA ZAFİR İŞMERKEZİ 1.KAT NO: 49-50 ersin_caliskan1975@hotmail.com

Panasonic'in devir sayısı en yüksek ve bıçakları en gelişkin modeli nedir fiyat ve ödeme seçeneklerini de bildirir misiniz.

Ekrandı Leddi ışıktı çok umurumda olan şeyler değil , hayatım boyunca ciddi tıraş sorunu yaşadım artık paranın alabileceği en iyi makineyi almak istiyorum (son makinem Braun 7000 serisinden ve neredeyse 10. tıraşımdan beri berbbat performansı var. Her sabah ort. 10-12 dakika süren tıraştan sonra bile öğlen yeni tıraş olacak haldeyim traş sırasında çektiğim eziyet de cabası)

• Ben hızlıal'dan almıştım(Panasonic ES8163).3 haftadır kullanıyorum.Makina şarjla 5 gün traş ediyor.Benim cildimde bir kızarıklık falan olmadı.Hayatımda ilk defa kullanıyorum,hep jiletle olurdum,makina traşından çok mennunum.İster ıslak, ister kuru makina sorunsuz traş ediyor.Bir kaç kullanımdan sonra sakallarınızın yönüne göre nasıl traş olacağınızı daha iyi anlıyorsunuz.Akşam 16.00,17.00'a kadar (kendim için konuşuyorum) traş idare ediyor.Buda bana yeter.Jiletten dolayı boyun bölgemde kıl dönmeleri ve tahriş vardı.3 hafta içinde gözle görülür şekilde azaldı.Diğer makinaları hiç kullanmadığımdan yorum yapamıyorum.Traş makinası almak istediğimde ben de braun ve philips markalarını biliyordum.Ama internette forumları araştırıp hangi makina iyi diye ararkan bu sitedeki bilgileri inceledim.Çok da yardımcı oldu.Braun almaya niyetliyken biraz daha fazla ödeyerek buradaki tecrübeli arkadaşların tavsiyesine uyarak panasonic es8163 aldım.Tavsiye eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Haklılarmış.Jilet traşı tabiki en iyisi,ama bıktım.Tahriş,kıl dönmesi,zaman zaman dikkatsizlik nedeniyle kesikler,kesiklerin gömleğe bulaşan kan izleri vs.Panasonic'le olduğum traş bence jiletle olunacak bir traş kadar yeterli.Deneyimlerimi paylaşmak istedim.Hangi marka alırsanız alın hayırlı olsun ve sıhatler olsun.

• Şöyle sakala şekil vericek kısaltabilcek bir makina istiyorum.
    Aklımda Braun CruZer 4 var. nasıl bir makina meraediyorum.
  • 8163 ile 8807 arasındaki tek fark oynar başlığı.Türkiyeden alacak olursanız arada 100-150 ytl fark var.Bence değmez.Ancak yurtdışından alacaklar için bence en üst modeli almak daha mantıklı.Tr.den alacaksanız 8807de kavisli ve esnek elek sistemi ile oynar başlık ihtiyacı minimuma iniyor.8163 kullanmadım ama 8807 ile jiletten daha pürüzsüz bir traş olabiliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba, Panasonic ES8807 model traş makinesindeki kampanyayI tekrarlamak istiyorum.Eski model traş makinesini getirene ''markası önemli değil'' liste fiyatı 475-YTL olan ES8807 i %40 indirimli alabiliyorsunuz.Üstelik orjinal Japon malı ve 2 yıl garantili.Bu fırsat kaçmaz çünkü kampanya süresi belli değil sonra başınızı.İlgilenen arkadaşlar burdan mesaj atabilirler.Bu değişim sadece servisler tarafından yapılmaktadır...

PANASONİC YETKİLİ SERVİSİ.
  • arkadaslar bıraz once jıletle tras olurken yuzumu cok fena kestım acıdan aglayacaktım nerdeyse , ne olursa olsun alacagım bir tane hem ıslak hem kuru hemde sınek kaydı traş makınası tavsıye edın lutfen bana ,

ılgınız ıcın sımdıden tesekkurler ,

ufff cok acıyo yaaaaa

• Panasonic es7036 aldım.
    Keşke almasaydım.Aletin tıraş etti filan yok.Yüzüne koyuyorsun titreştiği için traş oldum diye seviniyorsun o kadar. 15 dakikadır güya traş oluyorum.Elimi yüzüme attığım da hala sakalları hissedebiliyorum.Boyunda zaten hiç bir işe yaramıyor.Favori düzelten kısım dışında kestiği bile söylenemez.
    Yok 10000 devirmiş.Yok 30 derece filan hikaye.Uzak durun derim.
    Neyse ki Dartyden aldım gidip geri iade ediyorum.
  • Sakallarınız uzunsa makine kesmez iyice kısaltın daha sonra düzenli olarak her gün makineyi kullanın nasıl kestiğini göreceksiniz..
  • Yapma ya.Kafam karıştı şimdi.Hakikaten hiç kullanamadın mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: Noldor86

Panasonic es7036 aldım.
    Keşke almasaydım.Aletin tıraş etti filan yok.Yüzüne koyuyorsun titreştiği için traş oldum diye seviniyorsun o kadar. 15 dakikadır güya traş oluyorum.Elimi yüzüme attığım da hala sakalları hissedebiliyorum.Boyunda zaten hiç bir işe yaramıyor.Favori düzelten kısım dışında kestiği bile söylenemez.
    Yok 10000 devirmiş.Yok 30 derece filan hikaye.Uzak durun derim.
    Neyse ki Dartyden aldım gidip geri iade ediyorum.
  • Valla arkadaşım baya bir uğraştım.Islak kuru iki türlüde denedim.
    Yanağımı ellediğimde sakallarımı hala hissedebiliyorum.Dışardan bakıldığında görülecek kadar değil ama insanı rahatsız ediyor.
    Ama boyun altına gelince olay değişti.Alet kesinlikle oradaki sakalı almadı.Favori düzeltici o bölgede işe yarıyor ama dikkat etmezsen baya bir tahriş ediyor.
  • Arkadaşlar acil cevap bekliyorum
    www.amazon.com
    Amazon.com : Panasonic ES8168S Men's Vortex Hydra Clean System with Convex Cutting System : Electric Foil Shavers : Health & Personal Care
    http://www.amazon.com/Panasonic-ES8168S-Vortex-System-Cutting/dp/B000GD3S14/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=hpc&qid=1204402003&sr=5

Linkte Panasonic ES8168 modeli ile TR'de satılan ES8163 modeli arasında fark varmıdır? Yoksa sadece kodları mı değişik..

Amazonda kampanya var.. 99 dolarlık veya üstü bir panasonic aldıgınızda direk 30 dolarlık indirim uygulanıyor.. Yani eğer ES8168 i alırsam bana maliyeti 94 dolar olucak...

Düşünceleriniz nedir? Yardım bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.