Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakallarım seyrek ve zor çıkıyor jiletle kesince de çıkması uzun sürüyor bir makine alayım dedim ama 400 500 lira braunun makineleri falan bana çok öyle sert sık falan bi sakalım yok ucuz yollu bir şey alayım dedim amacım doğrultusunda öneriniz var mı ?

ya da aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz ? Teşekkürler.

www.hepsiburada.com
    Powertec TR-258 Sakal Kesme Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/powertec-rfc-258-tras-makinasi-p-HBV00000392ZV

www.hepsiburada.com
    Dınglıng Rf-607 Şarjlı Traş Makinesi Saç Sakal Düzeltme Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dingling-rf-607-sarjli-tras-makinesi-sac-sakal-duzeltme-p-SGDING7855

www.hepsiburada.com
    Gillete Fusion Proglide Styler 3'ü 1 Arada Tıraş Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gillette-fusion-proglide-styler-trimmer-tiras-makinesi-p-SGSTKM73386

• Merhabalar,

Başlığı olabildiğince inceledim.

Ben de sakalımı sıfır gibi traş edecek bir makine arıyorum. İlk defa makine kullanacağım. Bütçe olarak bir sınır belirlemedim. Ürünün kalitesine göre yukarı çıkabilirim.

Öncelikle bir konuyu merak ediyorum. Aşağıdaki iki ürünün başlıkları farklı. Birisinde 3 tane yuvarlak başlık varken, diğeri daha düz bir başlık. Bunlar arasındaki fark nedir? Hangisi daha kullanışlıdır?

Media Markt
    BRAUN Series 7 7840s Erkek Elektrikli Folyo Tıraş Makinesi
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_braun-7-serisi-7840s-t%C4%B1ra%C5%9F-makinesi-1172053.html

Bu makinelerle faule yakın kısımları nasıl traş ediyorsunuz?

Diğer konu ise 700-800 liralık bir makine ile 300-400 liralık bir makine arasındaki fark nedir? Bakıyorum sadece devir farkı görüyorum. Sadece yorumlardaki memnuniyet değişiyor. Ama bazen 300 liralık ürünün yorumunda bile hiç takılma yok, çene altını çok temiz alıyor yazıyorlar.

Önerdiğiniz bir model var mıdır? 2-3 günde bir traş oluyorum.

Teşekkür ederim.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puprst -- 19 Şubat 2018; 1:25:6 >

• erkek bakım kiti alan oldumu..sac sakal burun kulak kılı vucut başlığı vs. hepsi içinde olanlardan?
  • Merhaba göğüs ve omuzlarimda çıkan kıllar beni çok rahatsız ediyor bunları jilet gibi sıfır numara yapan kaliteli su geçirmez keskin bıçaklı uzun ömürlü makina tavsiyesi varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com
    BRAUN 3000VS TIRAŞ MAKİNESİ + EN 10 KULAK BURUN TÜY KESME MAKİNESİ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/braun-3000vs-tiras-makinesi-en-10-kulak-burun-tuy-kesme-makinesi.html
    arkadaşlar bu makina hakkında bilgisi olan var mı fiyat fena değil gibi kirli sakal için alacam

• Selam Arkadaşlar,

bana sakal şekillendirmek için kullanılacak bir set lazım. Önerisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mergaba, braun 9 serisi 9260s kullanıcısıyım. Malesef sürekli ıslak-jel ile tıraş olunca bozuldu ve 1 sene oldu henüz. Ve yeni makine almak zorundayım çünkü garanti belgelerine dair hiçbir şeyi bulamadım. Forumda çok yorum okudum panasonic kullananlar memnun Panasonic es lv 65 — es lv6n arasında kaldım, braunun jelli performansından memnundum ancak her tıraş sonrası yıkamadan dolayi (sözde %100 su geçirmez) bozuldu anladığım kadarıyla. Öğrenmek istedigim eğer bu Panasonic lerden herhangi birini alırsam ve yine sakalımdan dolayi jelli tıraş olacağım için herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım Braun gibi cabuk bozulur mu? Bir de hangisini tavsiye edersiniz braun a devam mı etmeliyim ? Biraz uzun oldu kusura bakmayin , yardımcı olursanız memnun olurum.

• 100 liraya kadar ayarlanır uzunlukta sakallarimi düzeltebilecegim bir makina arıyorum . 3günlük ve kirli sakal şeklinde kullanıyorum . Asla dipten almasına gerek yok. Önemli olan pilinin cabuk ölmemesi bt405 e baktım ama pili zorunluymuş . Tavsiyelere acigim

• Arkadaşlar sinbo shc-4370 kullanan var mı işimi görür mü acaba bütçem az?

• Arkadaşlar göbeğime kadar sakal bırakacağım, bu sakalı kırpılmamış koyun gibi bırakmak istemiyorum, sakallarımda pek sağlıklı çıkmıyor çeşitli taraflara çıkıyor. Bunu en iyi şekilde düzleyebileceğim suya dayanıklı en randumanlı şekilde hangi marka traş makinasında alırım ? ve uzun sakal bırakan arkadaşlarımdan rica edeyim ipucları vs varsa sakal bakımı hakkında alırım :) iyi forumlar hoscakalın.
  • İyi günler. Ben sakal bıyık vücut bakım bakım seti alıcam 300 TL +- gözden çıkardım. 2 model arasında kaldım. Braun mgk3080 philips mg7730/15. Philips'in 2 saat şarj süresi 5 yıl garanti ve ekstra yüz temizleme aparatı ekstralar. Benim için sakal ve vücut önemli, saç değil. Braun aparat sayısı az fakat birisi saç birisi sakala benziyor ama ikisine de sakal yazılmış. Philips te bir sürü parça var, sakalımı çok uzatan biri değilim fakat 7 mm üstünde bırakmak istersem 18 vs gibi saç tarağı iş görür mü?

Philips
    Satın al: Philips Multigroom series 7000 16'sı 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut MG7730/15 16'sı 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut
    https://www.philips.com.tr/c-p/MG7730_15/multigroom-series-7000-16si-1-arada-yuez-sac-ve-vuecut

• Panasonic lv6n makineyi alalı 6 ay oldu... Dediklerim ne kadar doğru olur bilmiyorum ama benim görüşüm hangi marka olursa olsun cilt jiletten geçişlerde çok sıkıntı... Yani ilk kez traş olacak kişi kesinlikle makine ile başlasın sakalı sert ve uzun süre jilet kullanmış olanlar makineye geçmesin... Ben jiletten makineye geçtim... Hafta içi her gün sabah traş oluyorum... Acele etmezsen 5-6 dk da traş oluyorum. Ama burnunun dibine kadar biri girip bakarsa bir yerlerde kalıyor... Onları da yakın ayna da iki dk da özenle alıyorum ya da eşim alıyor. Ama eşimin demesi jiletten çok iyi. Tahriş yok boyun altında zorlamadan kaynaklı tahriş yok sivilce yok ama kolonya yanakları yakmadan da boynu yakıyor. Demek ki tahriş gözükmese de var... Kıl dönmesi yapıyor diyenler var. Hafta da bir eşim batık sakal buluyor bı şekilde cildinde alıyor. Belki eskiden de vardi. makineyi kullanmaya başlayalı suratı incik boncuk ettik.. ayrıntıya çok giriyoruz eskiden belki vardı. Neyse iyi kötü bilmem. Hiç bir gün köpük sürüp jiletle olayım makineyi atayım demedim. Hakkınızı helal edin yazı düzensiz oldu kelimeler anlamsız gelebilir düzeltme ye vaktim yok :)

• Braun 9260 s alınırmı 899 tl piyasası nedir aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 30 mm (hatta 25 mm de olabilir) saç kesimi yapabileceğim (aynı zamanda sakal) bir cihaz önerisi olan var mı? Mümkünse bakım kiti şeklinde olan. Panasonic ve fakir dışında... Teşekkürler :()

• Sakalınızı makineyle kuru traş ediyorsanız bunu banyodan hemen önce yapın. Özellikle küçük çocuğu olanlar buna dikkat etsin çünkü tüm o öğütülmüş sakallar üzerinizde yapışıp kalıyor. Mesela fanilanızı traştan sonra silkeleyin, bakın ne kadar sakal dökülüyor
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Moser 1400 ve minisi

• nike91 kullanıcısına yanıt
    Braun dönerek takılıyor. YalamA olur bir müddet sonra

• Sizce; performans, kalite ve kullanim acisindan;

Philips multigroome mu daha iyi yoksa normal tiras makinalari mi? (Beard trimmer denilenler)

Multigroome her alanda kullaniliyormus (burun, sac sakal)

Ve icinden 20 tane falan baslik cikiyor.

Genelde her isi yapan seyler cok iyi olmaz ama...

Yorumlari alalim :)

Edit: www.philips.com.tr/c-p/MG7730_15/multigroom-series-7000-16si-1-arada-yuez-sac-ve-vuecut?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

www.philips.com.tr/c-p/BT5200_16/beardtrimmer-series-5000-kirli-sakal-duezeltici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 17 Mayıs 2018; 20:49:33 >

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam philips mg7720 aldım gayet memnunum teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.