Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 250 TL fatura geldi 24 saat calisiyor.
  • ocak şubat ayında gece gündüz 24 saat, genelde 3. kademede çalıştı delongi. 2 aylık fatura 700tl geldi. evde herşey elektrikli. ama gece gündüz 24 saat çalıştı ve 3. kademede.
  • S.a kolay gelsin . Bende yeni atama oldum Zonguldakta çalışıyorum . Yazın geldik kışının nasıl olduğunu bilmiyorum . Yüksekilk yok denecek kadar az rakımı 10 memleketin . Kime sorsam farklı şeyler söylüyor kimine göre çok kış olurmuş kimine göre olmaz mış hesabı görüp öğreneceyiz. Anlaşılan bu :) .

Şimdi oturduğum evim iş yerine yakın olması sebebi ile tuttum kaloriferi yok malesef sobalı ev lakin ufo yada yaglı radyatör ile kışı çıkarmak istiyorum . 3 odası var evin
    1. Oda 2 cephesi acık çiftcam plastik dograma2 pencereli . 10-15 m2
    2. oda Salon gibi tek cephesi var . 1 penceresi çift cam plastik dograma 15-20 m2
    3. oda ise iceride kalıyor mutfaga bakan bir penceresi var ahşap tek cam . 10 m2
    Mutfak ise tek pencere çift cam plastik dograma

Evin durumu bu ufo almayı düşünüyordum yağlı radyatörü bugün öğrendim desem komik olmaz inşallah :) Aydınlı olduğum için genelde ısınmaya değil serinlemeye kafa patlatırdık :) Akşam 5:30 ila 11:00 a kadar bilgisayar başında olacağım için 1 odayı ısıtmam gerekiyor. Sizin yazınızı okuduktan sonra ufo yerine yaglı radyatör almak daha cazip geldi . Hangi odada oldugumun bir onemi yok ısınmak tüm mesele bu :) . Zonguldağın aşırı nemli bir havası oldugu için arkadaki oda cok cok sıcak oluyordu kullanmadım şimdilik ama kışın iyi ısına bileceğini düşünüyorum tek sorun ne ile ısıtabilirim . İş çok yakın oldıgu için evi değiştirmek istemiyorum . Kaloriferli bir eve 650 + (130-150 )yakıt isteyen bile var . 1+1 lere 550+80 diyorlar şimdiki evime 250 tl veriyorum . Isına bildikten sonra gelecek olan 200-250 gibi elektirik faturasından korkum yok şuan için 40-50 tl gibi geliyor .Fikrinizi almak isterim dizin kullandıgınız Delonghi radyatör işimi görürmü yada daha deyişik bir elektirik ile ısınma teknolojisi varsa aklınızda paylaşmanızı isterim .

Zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim .

• Yazdıklarınızdan bana Ufo kullanmak daha mantıklı geldi.
    cunku oda kucuk ve kısa bir sure yanacak.1800 luk ufo 10m2 yi guzel ısıtır.
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Fikriniz için teşekkür ederim . Ama ufonun kapandıgında oda ısınmadıgı için bir anda soğuma yapması kötü bu yüzden radyatör daha cazip görünmekte farklı fikirleriniz varsa almak isterim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzM!CaN

Fikriniz için teşekkür ederim . Ama ufonun kapandıgında oda ısınmadıgı için bir anda soğuma yapması kötü bu yüzden radyatör daha cazip görünmekte farklı fikirleriniz varsa almak isterim .

Her ikisinide uzunca kullandım, ufo yu kendine dogru tutmazsan kapanıp acildigi bile anlasilmiyor. ve anında ısı veriyor.
    Yagli petek ise sanki o odada kalorifer varmis gibi konforlu bir isitma sagliyor. Yagli petek ısınma icin daha cazip.
    Ama ben kucuk bir oda icin veyalniz kaliyorsam ufo tercih ederdim.
  • Ben en son 2004-2005 de kullandım ufoyu üniversite de okurken ısıtmasının cok iyi olddugunu biliyorum hatta bunaltıcı şekilde ısıtıyordu oda küçük ufo büyük geliyordu . Ama kapandıgında vicut sogugu 5 dk sonra algılamaya başlıyor. Odayı ısıtan bir ısıtıcı kapandıgında bile oda daki hava sıcak oldığu için daha uzun bir sıcaklık kalabilir. Diye düşünüyorum ben . Ama kararsızın hala .
  • SATILIK Delonghi trd-1025 (10 dilim dragon modeli)

Sadece net "1" ay kullandım, kaloriferli eve taşındığım için kutusuna koyup bir kenara kaldırdım. sıfır ayarındadır, orijinal kutusunda, garantisi devam ediyor, faturası mevcut. kendi kutusunda muhafaza edildi. belki yarın birgün tekrar lazım olur diye satmayı düşünmemiştim ama kaloriferli evin her odada eşit ısı rahatından sonra tekrar sobalıya geçecek gibi görünmüyorum. o yüzden satmaya karar verdim. satın alırken de bu forumu okuyup satın almıştım.

ürünün kalitesini bilen biliyor.

01.12.2012 tarihinde hepsiburada.com'dan 285 liraya satın aldığım Delonghi trd-1025 radyatörü "185" liraya satıyorum. pazarlıksız, kargo alıcıya ait.

ilgilenenler lütfen özel mesaj atsınlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_80539979/f_//tm.htm#80540274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubila -- 1 Eylül 2013; 17:09:20 >

• Marka-model olarak hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  • ben rize de bir kış kullandım, hiç tavsiye etmem. 3 telli elektrikli ısıtıcıları tek geçerim koca kışı onunla atlattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

ben rize de bir kış kullandım, hiç tavsiye etmem. 3 telli elektrikli ısıtıcıları tek geçerim koca kışı onunla atlattım.

aynen...
  • kış geliyor

http://www.hizlial.com/delonghi-trd1025-dragon-10-dilim-yagli-radyator/28.034.4471.0008

bununla 20 metre kare lik yeri ısıtma maliyeti ne kadar olur acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

http://www.ekilavuz.com/resources/678baad8-871d-4fb2-8ba1-98ad6c0101ea/0006_54447ed2-9c5b-433d-afa9-d8c35d29058a_2.gif

Radyatörün taşıma ayakları netten sipariş edebileceğim bir yer var mı? Yardım Lütfen

http://www.hepsiburada.com/liste/tekerlekler/department.aspx?categoryId=60000366

bi bakın belki uyan olur.

• Arkadaşlar ben de birkaç gün önce Delonghi TRD 1025 DRAGON 10 Dilim Yağlı Radyatör siparişi verdim internetten fakat anlamadığım bir şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Termostat ne işe yarıyor, termostatı nasıl ayarlamam gerekiyor, 3 kademeden oluşuyor bildiğiniz gibi, ben 1.ci kademeye ayarladım diyelim termostatı kaça ayarlayacam?

Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Cevap verecek kimse yok mu??
  • muratasli kullanıcısına yanıt
    Radyatörüm yok baştan söyliim. Termostat belli bir hassasiyetle radyatörü açıp kapatır heralde. Termostatı 25 derece yaptını diyelim. Hassasiyeti 1 derece ise mesela oda 24 derece olduğunda yanmaya başlar 26 olduğunda kapanır. Sanırım böyle bir mantığı vardır.
  • yağlı radyatör almayı düşünüyorum hangi marka ve model iyidir tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratasli

Arkadaşlar ben de birkaç gün önce Delonghi TRD 1025 DRAGON 10 Dilim Yağlı Radyatör siparişi verdim internetten fakat anlamadığım bir şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Termostat ne işe yarıyor, termostatı nasıl ayarlamam gerekiyor, 3 kademeden oluşuyor bildiğiniz gibi, ben 1.ci kademeye ayarladım diyelim termostatı kaça ayarlayacam?

termostatı derece ile ayarlayacaksın, kacıncı kademede oldugunun onemi yok.
    termostatı yukarı cekip makinayi calistiracaksin. birinci ikinci ucuncu kademe farketmez.
    onemli olan makinanin evi senin istedigin dereceye getirmesi, bunu hangi kademede basarirsa o.
    ev istedigin dereceye gelince termostati tık dedigi noktaya kadar asagi cekeceksin, ve orada bırakacaksın.
    makina evi senin istedigin sıcaklıkta tutmaya devam edecektir. termostatın mantııgı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

kış geliyor

http://www.hizlial.com/delonghi-trd1025-dragon-10-dilim-yagli-radyator/28.034.4471.0008

bununla 20 metre kare lik yeri ısıtma maliyeti ne kadar olur acaba....

üstteki yazıyı yazdığımda sitede 279 tl idi sonta temin edilemiyor oldu müşteri hizmetlerine mesaj attım diğer sitelerde var sizde niye yok diye geri eklediler fiyatı 259 tl yaptılar ben bu gün sipariş verdim 5 iş günü yazıyor ama şansıma aynı gün kargoya verdiler şuan yolda bkm experss ile kargo bedava bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: muratasli

Arkadaşlar ben de birkaç gün önce Delonghi TRD 1025 DRAGON 10 Dilim Yağlı Radyatör siparişi verdim internetten fakat anlamadığım bir şey var bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..

termostatı derece ile ayarlayacaksın, kacıncı kademede oldugunun onemi yok.
    termostatı yukarı cekip makinayi calistiracaksin. birinci ikinci ucuncu kademe farketmez.
    onemli olan makinanin evi senin istedigin dereceye getirmesi, bunu hangi kademede basarirsa o.
    ev istedigin dereceye gelince termostati tık dedigi noktaya kadar asagi cekeceksin, ve orada bırakacaksın.
    makina evi senin istedigin sıcaklıkta tutmaya devam edecektir. termostatın mantııgı bu.

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Radyatörüm yok baştan söyliim. Termostat belli bir hassasiyetle radyatörü açıp kapatır heralde. Termostatı 25 derece yaptını diyelim. Hassasiyeti 1 derece ise mesela oda 24 derece olduğunda yanmaya başlar 26 olduğunda kapanır. Sanırım böyle bir mantığı vardır.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim, dediklerinizi dikkate alacağım..
    Sağ olun

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.