Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de aldım bugün dragon 3 1025 modelinden. Gerçekten de güzel ısıtıyor. Birde tüketimi hesaplayabilirsek çok güzel olacak.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum.iki şekilde kullanmayı düşünüyorum.1.cisi hole koymak.ikincisi ise 17 m2 lik bir odada bazende 25 m2 salonda kullanmak.termostatlı olması iyi olacaktır.çünkü istediğim derece 22 ya da 23 derece olacak.ev yalıtımlı 97 m2 net alan var.hol boş oyüzden evin ısınması sorunlu oluyor.günde 12-14 saat çalışsa 22 23 derecede.şöyle söyliyim evin sıcaklığı kombiyi yakmazsam mesela bu sabah kalktığımda 19 dereceydi.istanbulda geceleri artık baya soğuk oluyor.
  • azazel_666 A kullanıcısına yanıt
    bunun termostatı değişik. Üzerinde derece filan yazmıyor. Yazsa o dereceyi ayarlayıp bırakırsın. Aksine evin derecesini thermometre ile ölçüp termostatı istediğimiz sıcaklığa ayarlamak gerekiyor.
  • günde 12 saat çalıştırsak 22 23 derece için ev yalıtımlı 17-18 m2 oda için eletktrikte fatura ne kadar fark eder?

Benim hesabıma göre 1500 wat için 1 saatte 45 kuruş, 2500 wat için 1 satte 75 kuruş. Günde 10 saat yansa mesela 4,5TL Ayda 135 TL yapar. Bu hesaplama yanlış olabilir sorumluluk kabul etmem. :)
  • teşekkürler.
    Termostat devreye girecektir ve tahminim günde 5 kw yakar. Aşağı yukarı ayda 60 tl ek fatura gelir her gün çalıştırırsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz2200 -- 8 Ekim 2013; 18:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

biz delonghi dragon 3 kullanıyorz 11 m2 odaya gayet yeterli geliyor elektrik faturasına yansımasını ölçecek derecede kullanmadık daha bu sene çocuk olduğundan daha çok kullanacağız. termostat devreye girip çıktıkça çıt çıt şeklinde metalden genleşme büzülmeden kaynaklı ses çıkıyor çocuğu uyandırmıyor bu ses ama ses olduğunu belirtmek istedim. ısıtma performansı olarak ufolardan daha iyi doğrudan havayı ısıttığından daha konforlu.

petek çocuktan en az 2 metre uzakta olsun, elektromanyetik alandan dolayı. ve ara ara odayı havalandırın.
  • Selamlar arkadaşlar..

Raks'ın Ryr 29 model yağlı radyatörü hakkında iki kelime yorum paylaşacak biri var mı?

http://www.dijitall.com/urun/raks-ryr-29-12-dilim-yagli-radyator.aspx?ttype=Details#pt

Şuradan almayı düşünüyorum ama önce, kullanan arkadaşlar varsa yorum almak istedim..
  • Elektrik faturası:Ne kadar gelir?
    1250 Watt Elektrikli radyatör bütün gün açık, 1250 Watt Günde 24 saat için hesaplayabilir misiniz?
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Kabaca 270-300 TL.
  • Yeni Delonghi Dragon 4 1025 aldım, evim Ankarada şuan çok memnunum ısıtmasından 2-3 ay kullanıyım detaylı olarak aktaracam performansını ve aylık fatura bilgisini.
  • takip
  • iyi günler herkese ;
    cevap verirseniz gerçekten sevinirim Arçelik Flv 2500 watt radyator ısıtıcılar nasıl bilen varmı görüşleriniz önemli. FLV serisinden 3000 watt olanı da var sizce arçelik ısıtıcı 10 metre karelik bir odayı -10 derecelik bi soğukta iyi ısıtır mı bu arada ne kadar elektrik yaktığı da önemli değil bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar 15m2 lik oda için, önemsedigim yorumlarınız ve tavsiyelerinize uyarak bugün HB den
    Delonghi TRD-4 1025 Dragon siparişi verdim . hadi bakalım, gelsin bir iki bende görüşlerimi size aktarırım ..
  • İrfan Serdar Bilgiç kullanıcısına yanıt
    değerlendirme bekliyorum
  • Herkese merhaba. Bauhaus'ta voltotherm ve delonghi marka yağlı radyatörler satılıyor.

Voltotherm 11 dilim 175 TL

Delonghi Dragon 3 8 dilim 279 TL

Delonghi Dragon 4 8 dilim 299 TL

Delonghi Dragon 4 10 dilim 329 TL

Arada oldukça fazla fiyat farkı var, sizce voltotherm iş görür mü?

Yorum yapacak ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • alif33 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ürün bugün sabah saat 10 gibi elime ulaştı( işyerine geldi ) geldigi an çalıştırdım,abartmıyorum harika, Sadece biraz kokuyor ada normal diyolardı zaten . şüphelerim vardı gerçekten ! . ben bu ürünü buna benzer ürünleride daha önce canlı olarak bile görmedim yani şumu iyi bumu iyi deneme fırsatım olmadı ısı kıyaslama olarak. Daha önce kilima kullanıyordum orta halli bişeydi demirdöküm york marka . arada soguk hava veriyordu içeri, sinir oluyordum birde baş agrısı yapıyordu bana, zamanını doldurdu plastik bile sarardı artık. yine yeni bir kylima düşünüyordum. tesadüfen bu tarz ürünleri gördüm ve incelemeye başladım internette bu başlıgı gördüm . oku oku çogunlugu dinledim . Delonghi Dragon 10 dilim li aldım iyiki almyşım 120m2 lik dükkanın 20m2 lik bir kısmında çalışıyorum 4 saatte fark çok bariz. 15m2 karelik oda için almıştım işyerinin kapası sürekli açıkbir magza olmasyna karşılık 20m2 kapısıı olmayan (odanında kapısı yok) bölme şeklindeki yeri isitabiliyor . ev deki 15m2 lik odayı hayal bile edemiyorum . hamam gibi olur sanırım ... Gerçekten çok etkili çokda kibar bir ürün, yer bile kaplamıyor üşenmedim ölçtüm bide, 48 e 64 cm . Alan pişman olmaz sanırım .. tabi m2 si uygun olanlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Serdar Bilgiç -- 30 Ekim 2013; 10:34:19 >

• İrfan Serdar Bilgiç kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, sanırım dragon4 10 dilim alacağım ben de.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.