bence eleketronik alma derim. çünki akustik baterinin tadını alamassın. ama evin ve çalma ortamın müsait değil ise. Rolland lar en cok tutlanlar diye biliyorum.
ya 1.si evde yer sorunu var, 2.si o gürültüye beni apartmandan atarlar valla Gönlüm zaten akustikte ama heralde mecburum electroya...
Bütçen yeterli ise, Roland veya Yamaha al derim.
Öncelikle vurduğun yerler tomlar olsun trampet ve kick olsun plastik değil sünger olmalı bölece gerçek Akustik derilerinin tadını alabiliosun. Ayrıca tüm parçalar senin düzenine göre en ufak ayrıntısını deiştirebilecein kadar çok yönlü olmasına dikkat et. Cross pedalı seçimine dikkat et derim yanında geleni kullanmak istemezsen, kullnadıklarımdan örnek vererek öncelikle Iron Cobra daha sonra da Pearl Eliminator tavsiye ederim.
Kolay Gelsin...
elektro gitar için neye dikkat etmeliyim iyi marka bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
Bütçen yeterli ise, Roland veya Yamaha al derim.
Öncelikle vurduğun yerler tomlar olsun trampet ve kick olsun plastik değil sünger olmalı bölece gerçek Akustik derilerinin tadını alabiliosun. Ayrıca tüm parçalar senin düzenine göre en ufak ayrıntısını deiştirebilecein kadar çok yönlü olmasına dikkat et. Cross pedalı seçimine dikkat et derim yanında geleni kullanmak istemezsen, kullnadıklarımdan örnek vererek öncelikle Iron Cobra daha sonra da Pearl Eliminator tavsiye ederim.
Kolay Gelsin...
çok teşekkürler, gerçekten aydınlatıcı oldu
ya davul gercekten sahen bi alet ya az once hayatımda ilk kez otudum başına kalkamadım almak isterdim bende ama cok pahalı çaldıklarımı aydettim gondereyim mi sizlerede
eee napiyim baba bi fikir wer o zaman. apartmanda çok ses olur diye... ayrıca stüdyoda devam..sadece evde rahatsız etmemek için..takarım kulaklıkları da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme