Şimdi Ara

elektro gitar alacağım öneri??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi süre akustik gitar çaldım (5 sene kadar) ve elektroya geçmek istiyorum duman tarzı çalmak istiyorum. gitar alacağım ama aklımda bi model yok önerisi olan varmı?

• Fiyat araligi soylersen yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçen az ise cort x1 tarzı bişey alabilirsin
  • baya bi araştırdıktan sonra ibanez grg170dx önerdiler tam duman tarzı olmasada başlangıç gitarı olarak çok iyi dendi ama emin değilim bi başkasıda belli kalıplaşmış bişey diyo onun yerine fender tarzı bişey alman daha iyi olur diyo. bide iron maiden dir metallica dır bu tarzdada çalmak istiyorum ne önerirsiniz
  • Epiphone al geç. Ibanez kullanıyorum memnun değilim
  • Epiphone nun hangi modelini öneriyosun??
  • Bu arada bende de Epiphone Les Paul Special 2 var fiyatına göre harika ama sana ileri seviye gitar lazım 5 sene akustik çalmışsın biliyosun yani iyi birşeyler al fender tam duman tarzı zaten duman gitar olarak fender kullanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    Akustik Gitar Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butcen yetiyorsa plustop pro, yetmiyorsa lp100, special 2 ve butcene gore sg kasalara bakabilirsin

• tam1esesli T kullanıcısına yanıt
    Duman tarzı çalacaksan fenderin startocaster veya telecasterını alman lazım ama pahalı dersen idareten square bullet strat alabilirsin.
  • Epiphone Les Paul Custom Pro önerebilirim ama biraz tuzludur pahalı gleirse eğer Jay Turser JT-220D veya Epiphone Special II önerebilirim.

• Ben gitarımı satıyorum Sgr c1 prosesor de istersen satabilirim.

• Epiphone un yaninda bi marshall veya line 6 almani oneririm amfi olarak. Boston da alabilirsin. Ibanez bakma cidden, herkes aliyo diye iyi diyemeyiz. O para verilmez ibaneze ama epiphone a verilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.