Şimdi Ara

Elektro gitar ,amfi vs. ekipmanlar hakkinda tavsiye lazim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klasik gitar geçmişim var ve elektro gitara dair hic bir bilgim yok.Hangi gitar iyidir ,2s1h manyetik nedir ,baslangic icin hangi amfi kalitelidir bilgim yok maalesef.

Normalde akustik gitar almayi planliyordum araştirmiştim ve butceme gore 1100 tl civarinda takamine gd11 bayagi kafama yatmisti.Ancak elektro gitara karşida son derece merakliyim.Ve akustik gitar alirsam uzun bir sure boyunca elektro gitar alamayacagimi biliyorum.Bu yuzden elektro gitarda karar kıldım.

Bana bu butçeye gore ve manga,zakkum,duman ,nor ve ötesi vb gruplarin şarkilarini calabilecegim bir elektro gitar yaninda amfi ve gerekli tum ekipmanlari onerebilir misiniz?
    Agir matal cok tarzim degil matalica ,iron maiden falan kafasinda degilim.Daha cok turk rock gruplarini seviyorum

Muzik magazasina gidince ogrenci gitari diye kandirip dandik mal satiyorlar.Arastirip internetten almak istiyorum.Yardimci olursaniz sevirnim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam benim kafadasin hocam rock seven insanlarla karşılaşmak beni mutlu ediyor . Sana şöyle bı SX strat tavsiye edeyim yaninada blackstar id core 10 fakirin bassmani ölümüne duman tonu :D

• H manyetik (Humbucker) sert ve keskin tonlar içindir metal hard rock için uygundur . S ( Single ) manyetik daha soft tonlar verecektir

• harun577 H kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim.Zakkumun hipokondrikyak diyr bir şarksii var.Yanlid egilsrm 1.45 te elektro gitara giriş yapiyor.O kısma bakar misiniz hangi tarz bir gitar ,hangi manyetikten vs.?

• Manyetigine kadar anlayacak kulak yok bende 😂 2 gitar var biri A ve G tellerini kullanarak geziniyor diğeri ise 5 li dedigimiz power akor basıyor sanırım öyle ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tip manyetiktede çıkar bu sound gaine abanmislar biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bütçen ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chewbacca_ C kullanıcısına yanıt
    1200-1300 tl

• forumda yeni birlikte olmakla beraber ben de manyetik seçiminde kararsızım. aşırı bir bilgim olduğu da söylenemez. araştırma yaptıktan sonra almayı düşündüğüm gitarları dörde düşürdüm. manyetikleri ise h-h, h-s-s ve h-s-h şeklinde. heavy ve thrash metal tonlarını başarıyla alabileceğim manyetik seçimi hangisidir? yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.