Şimdi Ara

Elektro gitar karışıklığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba biliyorum böyle çok konu var ama herkes başka birşey söylüyor benim de kafam karıştı ve bu konuyu açma gereği duydum.Konuya geçersek benim klasik gitar deneyimim var ama genelede rock,hard rock,metal dinlediğimden haliyle çalmak istiyorum ve klasik gitarla pek olmuyor bu yüzden bende elektro gitar alacağım.Benim aklımda Jackson JS11 gitar ve Boston GA10 amfi var bu ikili iyi mi değilse siz ne önerirsiniz(Amfi ve gitarın ikisinede 750 tl verebilirim ancak ve beni 3 yıl falan götürmesi gerek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Gürkan07 -- 8 Ağustos 2014; 3:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackson Js11 kimse tavsiye etmiyorum jackson bence usa yada japon olmalı yani bence amfiyi küçük görme line6 spider iv 15 watt veya Roland Micro Cube GX bir amfi almanı tavsiye ederim Metal için gitar alacaksan ibanez al bence ama yinede senin kararın benim fazla bilgim yok ama yani bu kadar bilgi var ama son karar senin dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicovrobi -- 11 Ağustos 2014; 18:28:57 >
  • Ama yinede kötülemek istemem yani ama jackson o gitar iyi de?il dedikleri duydum sadece
  • kursa gideceksen orada gitmeyeceksen evde klasikte bir kaç rock şarkısı öğren basit sonra git bir müzik evine oradan deneyip al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.