Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ONERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslşar ben soyle sert tarzda gitar calcam yani metal tarzında onereceginiz uygun fiyatta bir gitar varmı?

• yaw fiyatı uygun değil ama cort X6 serisi hakkaten güzel...
  • www.isfendan.com
    burası biraz yardımcı olur seçiminde
  • arkadaslar görüyorum ama burda bisürü gitar var hangisini alcagımı şaşırdım.su 250 dolarlıklar işimi görmezmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I ced Earth -- 8 Haziran 2005, 21:59:54 >
  • ESP LTD Ex-50

• bu arada sakın unutma gitarının "hard rock" olması lazım
  • istersen kardeş ben satıyorum gitarımı tonları çok sert ondan sana bu uygun bir gitardır emin ol esp gigbag (45$ a almıştım) le birlikte300ytl ama bi güzellik yaparım sana fiyatta anlaşırız pm atarsan şu anda alttaki resimden bi farkı yok sap ve entenasyonel ayarı yapılıp sıfır dadario tel takımı takılmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Bas Gitar tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jackson marka gitarlar fena değil
  • Eğer "ben metalciyim" imajı vermek istiyosan BC Rich in bir sürü şekilli kasalı modelleri var 300 500 dolar arasında.

Ama fiyat /performansı iyi bi gitar istiyosan Ibanez Rg370 ve Cort X6 lara bakabilirsin.
  • bu aradawww.isfendan.com çok kazıktır hiç bakmayın derim
  • evet kazık biz de biliyoruz bilgilere bakıp bir fikri olması açısından verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odyssey_

Eğer "ben metalciyim" imajı vermek istiyosan BC Rich in bir sürü şekilli kasalı modelleri var 300 500 dolar arasında.

Ama fiyat /performansı iyi bi gitar istiyosan Ibanez Rg370 ve Cort X6 lara bakabilirsin.

cort x6 hem çok tutulan hem de çok iyi bir model...
    benim iki arkadaşım yazın bu gitarı alacaklar...
    ama bu x6 sollarda sorun çıkarıtıyo...
    amerikadan getittirecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.