Şimdi Ara

Elektro Gitar ve Amfi Tavsiyesi Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,bir süredir klasik gitar çalıyorum ve yapısı gereğiyle beni fazla tatmin etmediği için elektro gitara başlamak istiyorum.(Sevdiğim gruplara örnek olarak Queen,Metallica,AC/DC'yi söyleyebilirim.)
    Gitar ve Amfi ile birlikte 2000-2500 arası bir bütçem var.Bütçeme kıyasla internette yaptığım araştırmalara göre bu gitarları buldum.
    Gitarın yanında amfide almam gerekiyor fakat o konuda fazla bir bilgim yok.(Vox Pathfinder 10 hoşuma gitti)
    Bu yüzden hem gitar hemde amfi konusunda bilgili kişiler tarafından tavsiye bekliyorum.
    Bu gitarların hangisinin daha iyi olduğu veya başka öneriniz varsa sebepleriyle belirtirseniz sevinirim.

www.hepsiburada.com
    Ibanez Grg170DxBkn Elektro Gitar Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/ibanez-grg170dxbkn-elektro-gitar-p-MUSICZHL589
    (İbanez grg170dx)

doremusic
    Yamaha Pacifica 112V Elektro Gitar | doremusic
    https://www.do-re.com.tr/yamaha-pacifica-112v-elektro-gitar
    (Yamaha Pacifica 112V) (En beğendiğim)

(Squier Affinity Strat Hss + Fender Frontman 15g)(Bu amfinin kötü oldugunu duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum,eğer öyleyse altta gitarın tek başına oldugu fiyatıda var.)

Squier Affinity Strat HSS Gülağacı Klavye Brown Sunburst Elektro Gitar S - Zuhal Müzik
    Squier Affinity Strat HSS Gülağacı Klavye Brown Sunburst Elektro Gitar S - Zuhal Müzik
    https://shop.zuhalmuzik.com/Squier-Affinity-Strat-HSS-Gulagaci-Klavye-Brown-Sunburst-Elektro-Gitar-S_116177.html?gclid=EAIaIQobChMIh9j8gZqO4gIVl-FRCh0dpwgcEAQYASABEgIZpvD_BwE

(Epiphone Les Paul Special Vintage Edition)

• UP
  • Lp kasa veya Ibanez güzel seçim olabilir. İyi bir drive tonu lazım size . Gitar kadar amfide önemli oldugundan iyi bir araştırma yapın direk bir amfi soyleyemicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harun577 H kullanıcısına yanıt
    Yaptığım hesaplamaya göre Squier Affinity Paketi 600-700 lira daha karlı olduğu için çoktan onu sipariş ettim(İçinde yok yok :D ),eğer amfi araştırdığım gibi sıkıntılıysa(ki amfinin fiyatı 800tl) satıp başka amfi alabilirim o paraya.
  • Hocam keşke çalarak alsaydiniz gelen paketin içinden neyin nasıl çıkacağı belli olmaz

• harun577 H kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinde ses olarak baya karşılaştırmasını yapmıştım ve hoşuma gitmişti,umarım senin dediğin gibi olmaz
  • Olurda gelen amfiyi beğenmezsem , amfi önericek varmı ?
  • Blackstar id core 20, Marshall mg30 , bütçe nedir?

• Bütçe 800TL civarı

• İbanez Seni O konuda asla üzmez dostum. Ama nacizane tavsiyem kötü de olsa bi prosesör al yanına. Elektronik gitara başlarken efektleri erken tanımak sana çok yardımcı olur.

• İbanez Seni O konuda asla üzmez dostum. Ama nacizane tavsiyem kötü de olsa bi prosesör al yanına. Elektronik gitara başlarken efektleri erken tanımak sana çok yardımcı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.