Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar çalmaya B.C. Rich Warbeast Blood Bound 'la başlamayı düşünüyorum.Ama Ibanez RGA32de seçeneklerimin arasında.sizce b.c. richle mi başlamalıyım Sizin tavsiyeleriniz nelerdir

Dinlediğim gruplar: Rammstein, Metallica, Korn, Slipknot, SOAD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aachenn -- 26 Ocak 2014; 15:21:51 >

• hocam bence bir müzik markette 2 gitarı da deneyin. deneyinden kastım rahatlığına, sesine, klavyesine bakmanız. ayrıca yeni başlayan birisi için BENCE gitarın görüntüsü çok önemli. şunun için diyorum bunu. başta birşeyler yapmak çok zor oluyor. bu zorluk sizi soğutabilir. gitara baktığınız zaman gitarın sizde bir albeni yaratması lazım. gitarın size çal beni demesi lazım. ben açıkçası gitarıma bakınca bunu yaşıyorum. keşke büte kalmasaydım da ders çalışmak yerine uzun uzun çalabilseydim.

kısaca hocam gitarı hem oturduğunda hem ayakta deneyin. rahat mı bakın. sonra sesine bakın siz bilmiyorsanız oradaki biri birşeyler çalsın 2 gitarla da. en son klavyesine bakın yani temel hareketler yapmaya çalışın hangisi daha rahat. ama dediğim gibi gitarın dış görünü de çok önemli.

• benim tavsiyem ikiside değil... Dediğiniz model bc richin kullanıcı yorumları aşırı kötü...

Benim tavsiyem dediğiniz müzik türü ve fiyat aralığı için Ibanez RGR321EX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Ocak 2014; 16:58:16 >
  • Bence gitara başlarken BC Rich'in bu modeli gibi fantezi görünümlü gitarlar seçilmemeli. Tabi gtrskyline'in söylediği albeni konusu da önemli ama temel bazı tekniklerin uygulanması için klasik tarzdaki gitarları tercih etmek daha doğru geliyor bana. O yüzden verdiğin iki seçenekten Ibanez RGA32 sanki daha iyi bir alternatif.

Deneme konusuna da katılıyorum ama işte standart görünümde bir model alınca insanın eline oturma olasılığı artıyor. Ya da bir süre sonra gitarın görüntüsünden sıkılıp bir kenara atma olasılığı da düşüyor :)

Bu modeller için biraz fiyatlara baktım:

Garajla MyDukkan aşağı yukarı aynı seviyede. Büyük ihtimalle son dönemdeki kur dalgalanmaları yüzündendir bu 1-2 TL'lik fark.
     ELEKTRO GİTAR YARDIM

MyDukkan:
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7410&gid=110

garaj'da bir tane de başlangıç seti gördüm. Ibanez'in en standart modellerinden birine (GRG 170DX) marshall amp da eklenmiş:
     ELEKTRO GİTAR YARDIM

Bunu mydukkan'da bulamadım.

Ibanez RGR 321 EX için de sanırım stok sorunu var. Online dükkanlarda temin edilemiyor görünüyor. Belki mağazalara sorarsan ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wogon -- 26 Ocak 2014; 18:30:12 >

• Dolar bu kadar fırlamışken 0 gitar almak hiç akıl karı değil. 1000 liraya gidip 2.el RG1570, Jackson DK2 falan alırdım ben olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wogon

Bence gitara başlarken BC Rich'in bu modeli gibi fantezi görünümlü gitarlar seçilmemeli. Tabi gtrskyline'in söylediği albeni konusu da önemli ama temel bazı tekniklerin uygulanması için klasik tarzdaki gitarları tercih etmek daha doğru geliyor bana. O yüzden verdiğin iki seçenekten Ibanez RGA32 sanki daha iyi bir alternatif.

Deneme konusuna da katılıyorum ama işte standart görünümde bir model alınca insanın eline oturma olasılığı artıyor. Ya da bir süre sonra gitarın görüntüsünden sıkılıp bir kenara atma olasılığı da düşüyor :)

Bu modeller için biraz fiyatlara baktım:

Garajla MyDukkan aşağı yukarı aynı seviyede. Büyük ihtimalle son dönemdeki kur dalgalanmaları yüzündendir bu 1-2 TL'lik fark.
     ELEKTRO GİTAR YARDIM

MyDukkan:
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7410&gid=110

garaj'da bir tane de başlangıç seti gördüm. Ibanez'in en standart modellerinden birine (GRG 170DX) marshall amp da eklenmiş:
     ELEKTRO GİTAR YARDIM

Bunu mydukkan'da bulamadım.

Ibanez RGR 321 EX için de sanırım stok sorunu var. Online dükkanlarda temin edilemiyor görünüyor. Belki mağazalara sorarsan ulaşabilirsin.

çok teşekkür ederim bu mesaj için. set istemiyorum ama RGR 321 hoşuma gitti . saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.