Şimdi Ara

Elektro gitara başlangıç için gitar tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elektro gitar öğrenmek istiyorum.
    bütçe sınırı şu şekilde.
    0 dan alabileceğim en ucuz gitar hangisiyse. zaten ilk aşamayı geçtikten sonra elime iyi bi gitar alacağım. amfim var. ama bana 0 dan alınabilecek en ucuz gitar modelini önerirmisiniz.

• Merhabalar, İlk başta bütçen kısıtlı ise sıfır gitar almanı tavsiye etmem neden dersen eğer kur gerçekten çok yüksek ve bu gitarlara çok yansıdı benim naçizane fikrim ikinci el gitar alman kendi şehrinden neden yok ben 0 gitar almak istiyorum dersen de İlk olarak ne tür çalmak istediğini bilmek zorundayım yani Rock mı Blues mu Metal mi buna göre sana güzel gitarlar önerebilirim başlangıç seviyesinde.
  • nicovrobi kullanıcısına yanıt
    Metale yakın
  • İstanbuldaysan 0'dan ciddi anlamda nerdeyse hiç farkı olmayan bi grg170dx var elimde, uygun bi fiyata veririm hocam :) Pişman olmazsın paran da cebinde kalır ilerde alacağın gitarına eklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman Çift humbucker olan bir alabilirsiniz daha gainli tonlar için iyi oluyor Bunun için 2.Elde bulacağınız İbanez gitarlar var birde cort kx5 bakabilirsiniz. Ibanez GRG170DX veya Squier stratın HSS manyetikli gitarlarına bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.