icoot pm den görüşelim. adres bilgilerini filan ver. ben cd yi kopy yapıp yollayım sana sende bana yolla. BENDEKİ CURT MİCHAEL.
bir dee.. pedallarınn mesela flnager wah distortion yada overdrive bu tarz pedallarınn devre şemaları var onları yapsamm sesi alabilirmiyim yani elektronik okuyan arkadaşlara yaptırcam sizce olurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: jackasss
bir dee.. pedallarınn mesela flnager wah distortion yada overdrive bu tarz pedallarınn devre şemaları var onları yapsamm sesi alabilirmiyim yani elektronik okuyan arkadaşlara yaptırcam sizce olurmu?
arkadasim bende elektronikçiyim bnde denedim ama bulamazsin çogu parçayi.istanbulda olmayan parçalari war o dewrelerin.
quote:
Orjinalden alıntı: rocker
icoot peki naylon tel taksam
yok abi naylon tel niye takiyosun al bitane klasik o zaman
düzeltiyorumm CURT MİTCHELL adamın ismi
ANACONDA kaç para sıfırları o processorların?
quote:
Orjinalden alıntı: jackasss
konuya hızlı bir giriş olcak galiba hayatımda hiçbir müzik aleti çalmadım 10 yllık bir arkadaşım gitara (elektro)başlayalım dedi beni kekledi sizce direk elektroya geçilrimi klasiğe gerek kalmadan birde bir kaç ipucu verirseniz ii olur gitar nasıl olmalı fln bu arada müzik fln dinlemem sadece oyun müzikleri
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
konuya hızlı bir giriş olcak galiba hayatımda hiçbir müzik aleti çalmadım 10 yllık bir arkadaşım gitara (elektro)başlayalım dedi beni kekledi sizce direk elektroya geçilrimi klasiğe gerek kalmadan birde bir kaç ipucu verirseniz ii olur gitar nasıl olmalı fln bu arada müzik fln dinlemem sadece oyun müzikleri
abicim kursa gidecekseniz arkadasini bilmem ama senn parana yazik olur bence. zaten sewiyosan we istiyosan basla.yoksa 2 gün sonra sıkılırsın.ugrasmazsin yani
anaconda allah razı olsun cok saol kardeş :))) manyak şeyler var orda.
Slm elimde Jackson PS1 Performer var.Yalnız vidaları paslandı nedense ve bazı manyetiklerin de kenarları yuvarlak olarak pasla kaplandı acaba bu pasları nasıl temizlerim.Daha 1 senelik alet.Tam öğrenemeden de bozulmasın.Bi yol söyleyin.Bunu önlemek için de ne yapayım?İçine silica atıyorum kılıfın ayrıca siliyorum ama nafile
quote:
Orjinalden alıntı: icoot
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
abicim kursa gidecekseniz arkadasini bilmem ama senn parana yazik olur bence. zaten sewiyosan we istiyosan basla.yoksa 2 gün sonra sıkılırsın.ugrasmazsin yani
yani istiyorum aslında güzel olcağını düşünoyurm
Slm elimde Jackson PS1 Performer var.Yalnız vidaları paslandı nedense ve bazı manyetiklerin de kenarları yuvarlak olarak pasla kaplandı acaba bu pasları nasıl temizlerim.Daha 1 senelik alet.Tam öğrenemeden de bozulmasın.Bi yol söyleyin.Bunu önlemek için de ne yapayım?İçine silica atıyorum kılıfın ayrıca siliyorum ama nafile
o cogu gitarda oluyo benimki bile bazen cok terlersemm sırılsıklam oluyo :) her çalışmadan sonra temizlemen kurulaman lazım (dı) ama bi kere pas tutturduysann.. hangi ildesin?? bi ustaya göster özel sıvı bişeylerivardır elbet.
arkadaşlar size bir tavsiyem kesinlikle digitech e yaklaşmayın tonları çok elektronik.Korg un tone works ax100g yi tavsiyye ederimz size.Çok güzel bir alet.Tonları digitech den çok daha kaliteli.
abi digitech sağlamdır ama .. kötü olsa bu kadar cok tutulmaz.. dediğin korg ne kadar peki? fiyatı
gitara distortion efekti veren müzik programları linkine bi bakın be elektro gitarcıar :)