bence ernie ball kullan en iyisi o bence dadario nun falan bu kadar cok kullanılmasında aslında biraz reklamlarının da payı war ben hiç memnun değildim ernieball bulabilirsem onu kullanıyorum genelde 9.. bu arada set almanıda tavsiye ederim hatta konser verme durumundaysan iki set almanı tavsiye ederim kolay gelsin...
bu arada set almadan tek tel alıp kullanan arkadaşlar varmı bilemiycem ama.. cok sacmaaa asla sesini tutmaz.. zaten kolay kolay elektro gitarda tel kopmaz .. ben koparmadım daha hiç 2 senedir :) set almak şart.. eğitimde :P
quote:
Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER
@elektro_g: Bi de fazla kalın alma, gitarın hangi kalınlıkta tel kullanıyo onu araştır ona göre al yoksa sapı yamultursun.
@woddy: Ağır gitarın tonları iyi olur.
peki bunu nerden araştırabiliriz..??
arkadaslar..geçenlerde bi klip izlemiştim...gitarist pena ile tellerin üzerinden geçmişti..yav o nebiçim sesti ...ben bikaçkez denedim..ama başarılı olamadım..acaba bu hareketi tam olarak nasıl yapacağımı söyler misiniz..ben yapınca..ufaktefek tınlamalar oluyor..
bide buna benzer hareketler varsa..lütfen yazın..
woddy o ses gitarın manyetikleriyle ilgilidir tam olarak teknikle ilgili değil.yani kasma kısacası
adam almış eline custom made gitar,ondan çıkar tabi.
herşeyi bilen adam sen de arada o mesajdan atarak ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım.mesaj sayını yükseltip sağa sola artistik mi yapacaksın?
yok :)) anaconda ben bu forumu takip ediyorumm.. nickim bu diil kuzenin evindeyim.. bu onun nickii o cookie olarak kaydetmiş girip onun nickiyle up yapıyorum okuduğum kaldığım yeri görmek amacıyla :)
tamam böyle daha güzel oldu. öyle dedim çünkü bu sıralar dediğimi hedefleyen çok fazla insan türedi forumda,neden anlamıyorum bir türlü. anlatamıyorsun ki forumda rütbe çok şey ifade etmiyor
aranızda klasik gitarla ilgilenen var mı arkadaşlar?klasik parçalar,teknikler vsvs?
up..
kendim evde kayıt yapıyorum latin gitar.
arkadaşlar elektro gitar için bilgisayarda kullanabileceğim bi processor yazılımı varmı varsa adı ne nasil bulurum? teşekkürler
GO SONICS!! KEEPYAHEADUP!!
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
arkadaşlar elektro gitar için bilgisayarda kullanabileceğim bi processor yazılımı varmı varsa adı ne nasil bulurum? teşekkürler
vala yaa..eğer öyle bi prgram varsa..söyleyin..
biraz araştırsanız bulursunuz çok rahat mesela "guitar fxbox" veya makineniz iyiyse "amplitube" daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: woddy
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
Guitar Rig programını tavsiye ederim.Çok profesyonelce hazırlanmış onlarca amfi,fx,distortion simulasyonunu içeriyor.Amplitube ile ne yapılabiliyorsa bunda daha çok var
yaa..arkadaslar..tam bi link verebilirseniz çok daha iyi olur..ingilizce bilmediğim için ne yapacağımı neyi indireceğimi bilmiyorum..
yav az önce amfiyi bilgisayara bağlalayım dedim..(winamp açıktı.) inanın öyle bi ses geldi ki..ben havaya..komşular tavana zıpladı..
quote:
Orjinalden alıntı: woddy
yav az önce amfiyi bilgisayara bağlalayım dedim..(winamp açıktı.) inanın öyle bi ses geldi ki..ben havaya..komşular tavana zıpladı..
amfinin markası ne iyi galiba
Sağolun beyler, emule da bulduğum Multimedia amplitube aynı amplitube programi mi acaba?