Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bozz

elektrocular bende geldim hem basscıyım hemde elektrocuyum

vay anasını..

• hoş geldi,n bozz neredennn hemen seni işe alalım gel ikisinede ihtiyacım var :):):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

|--------------------------------1-3------------------------------------------------------------------------------------
    |--------------------------1--3-------3-1------------------------------------------------------------------------------
    |-------------------1---3------------------3--1------------------------------------------------------------------------
    |------------1--3--------------------------------3--1------------------------------------------------------------------
    |------1--3--------------------------------------------3--1------------------------------------------------------------
    |-1-3--------------------------------------------------------3--1------------------------------------------------------

mesela şunu gitarla nasıl çalıyorsunuz..biraz bilgi verir misiniz..

dostum bunu okurken, enine olan çizgilerden en üstteki tel (1.tel yani E), bi alttaki tel (2. tel yani B)... oyle gitarın tellerini gösterir, üzerindeki numaralarda hangi perdeye basman gerektiğini gösterir, üstteiki tab da şöyle ilk dört notayı soyleyecek olursam: 6. telde 1. perdeye ve sonra 3. perdeye basacaksın, 5. telde 1. ve sonra 3. perdeye, 4. telde 1. ve sonra 3..... oyle gidiyo, genel mantık bu şekilde fakat bazı simgeler var onlar için bu konuyu internette araştırırsan daha iyi anlarsın

• tekrar herkese meraba;
    Arkadaslar soyle yine bir forumu okudum bayadı yoktum bende bir iki şey yazmak istedim...Pena ile cıkarılan ses (pick slide) i coğu gitardan cıkarmanız mumkun fakat yukarıdada bir arkadasımızın dedigi gidi o adama aynı performansı beklemeyin ama galiba hepiniz bilgisayarlı efekt programlarından haberdarsınız... Overdrive yada disyorsionu sonuna kadar acmanızı vede sesin daha iyi gelmesi için switchi en assagıya indirmenizi biraz da delay yada reverb eklemenizi vede sonra en ust vede alttaki tek ile denemenizi tavsiye ederim... Fakat lutfen arkadaslar oncelikli calişmalarınızı bu sesleri falan cıkarmak için heder etmeyin sorna bakın cok uzulursunuz...benden bir tavsiye size...iyi calişmalar
  • Doruk bence iyi bir gitar al vede onu cok sev pedallar gelip gecer ama insanın devamlı olarak ilk gitari ile calmasının tadı başka bak benimki cocuğum gibi oldu mesela...cok seviyorum...Gitarını aldıktan sonra bu nedri diye soğumanı da istemem...egerki de ciddi dusunuyorsan bu gitar konusunda bence biraz daha iyi pedallara bak taksit falan bir seyler uydurmaya caliş cunku ekipman cok onemli vede hep soyluyorum yine soyliyim analog pedalları tavsiye ederim
  • doruk...

arkadas 3 ay önce aldığı ibanez gitarı 450 dolar a satıyor..pazzarlık yaparsan indirim yapar..
  • arkadaslar bana yardim edinnnn.
    ben marshall mg10cd amfimi werip rp80 alacam ama bazilari amfini satma falan diyo.bazilarida sat diyo.
    simdi amfisiz pedal iyi olurmu.ewde müzik setim war bide 5+1 im war ona baglayabilirim.stüdyodada mixere girecez.zaten bnm gitari rp100 de 2+1 ses sisteminde çaldim we ondan sonra karar werdim bu olaya.çünkü süperdi yaaa.yardimlarinizi bekliyorum.

not : gitarim fender strat , amfimi 80 dolara sayiyo 70 dolar üstüne istiyo.yani 150 dolar rp80.
  • Bi arkadaş amlitube programinin alternatifi GUITAR RIG olduğunu ve çok daha iyi olduğunu soylemişti indirdim crackledm ve denedim gerçektende çok daha iyi, amplitube da 60-70 presets varsa guitar rig de 500 falan var yani, ve ses de amplitube da olduğu gibi gecikmeli değil, ben çok beğendim indirip deneyin sizde memnun kalırsınız eğer stüdyoda ya da profesyonel olarak (konser/grup) çalışmıyorsanız bence amfi ve RP efektör olaylarına hiç gerek yok bu programda misliyle var zaten

• GUITAR RIG içinde yüzlerce farklı sound (presets), kat kat amfiler, efect aletleri mevcut, kolon seçenekleri bile mevcut, tunneri falan da çok sağlam, herkese tavsiye ederim

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.!
  • UP^^ elektrocular nerde bu aralar dinlenmedesinizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: icoot

arkadaslar bana yardim edinnnn.
    ben marshall mg10cd amfimi werip rp80 alacam ama bazilari amfini satma falan diyo.bazilarida sat diyo.
    simdi amfisiz pedal iyi olurmu.ewde müzik setim war bide 5+1 im war ona baglayabilirim.stüdyodada mixere girecez.zaten bnm gitari rp100 de 2+1 ses sisteminde çaldim we ondan sonra karar werdim bu olaya.çünkü süperdi yaaa.yardimlarinizi bekliyorum.

not : gitarim fender strat , amfimi 80 dolara sayiyo 70 dolar üstüne istiyo.yani 150 dolar rp80.

arkadaslar lütfen yaaa. bi açiklama yapin. çok önmli bnm için
  • icoot bence rp80 alman senin için iyi olur eğer amfiyi sattıktan sonra eksikliğini hissetmeyeceksen.ayrıca o amfiye 80$ baya iyi wermişler.yani bana sorarsan,eğer rp80 almaya karar verdiysen,sat amfini al çünkü o amfiyi biliyorum gerçekten çok kötü.

aslında heryerde kullanılabilecek olsa proccessor almadan darkriderin bahsettiği programlardan da çok yararlanılır ama işte stüdyoya giderken programı yanında taşıyamıyorsun.
  • ya bide arkadaslar bu fiyat araliginda(150 dolar ciwari) tawsiye edebileceginiz baska prosesorler warmi.yrn alacm çünkü
  • marsHALL i alacam icoot senden merak etme :)
  • slm arklar bende elektrocuyum ibanez var bende de
    sonuna kadar rock
  • ibanez fiyatları asağı yukarı ne kadar? bende cortu satıp ibanezmi alsam napsam
  • yaklaşık 3 aydır çalıyorum ama malzemeler ezik Vic Gitar ve RC sound amfi var. yaza bi warlock alacam, sesini beğenmezsem manyetik takarım. sonra da düzgün fiyata marshall amfi arayacağım.
  • slm elektro cu kardeilerim ben elektroya öğrenci adayıyım almayı düşünüorum bende washburn x10c düşünüorum bi tanede 10 w lık amfi doruk arkadaşımıza aldığı aletleri nerden aldığını soruorum dehşet ucuz almış bana yardımcı oluuuuuuuuunnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.!
  • ya bende bi pedal arıyorum şöyle ucuz bişey 50 ytl ikinci el ankara dan beyler satan varsa habaerim olsun
  • ha ibanezler 500$dan başlıyo sanırım ben 500 e aldım bak bilseydim ben geçen sattım gitarı 400 e paraya ihtyaç vardı da şimdi dandik bi gitar var ama sesi iyi 200 $ lık bişey bu da ibanez tarzı bi gitar resmini atarım bi ara
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.