Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalan yalan yalan!!!sen ne zaman 500$ lık gitar aldın yaw kusen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 26 Mart 2005, 12:52:42 >
  • distortion pedal var 50 ytl ye veririm. güzel temiz. hemde ankarada..
    pm at
  • elektrocu lazım ama iyi derecede çalan varmı. cok iyi de değill ama
    iki akor basmayı öğrenip ben çalıyrum diye cıkmayın lütfen karşıma grubumuza ciddi anlamda arkadaşalr arıyoruz.
  • bende bi elektro gitar resmi var varya gönresiniz ..süper bişey

• Gitar Elektro Extreme XED9837BLS bu gitar nası sizce elektro ya yeni başlıcam.başka bişi önerirmisiniz????*
  • mexmo iğrenç bi gitar o. :)
  • yokmu elektrocu bascııı ankaradaaaa
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kee_p

ha ibanezler 500$dan başlıyo sanırım ben 500 e aldım bak bilseydim ben geçen sattım gitarı 400 e paraya ihtyaç vardı da şimdi dandik bi gitar var ama sesi iyi 200 $ lık bişey bu da ibanez tarzı bi gitar resmini atarım bi ara

kim demiş ibanez ucuz diye

• ibanez cok da pahalı diil 300-500 euro.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackasss

vallahi alttaki marshall valvestate yi görünce sevindim bir anda.. kardeş o amfi cok kücük ya :((
    biraz daha iyi bişeyler lazım.

hala lazımsa :)

marshall valvestate vs30r
    ingiliz malı
    celestion hoparlör
    2 kanal clean ve drive
    ne istersen var :)

250$ a satıyorum.
  • selam millet bende çalıom çat pat 3 yıldır fln,imzamda ne olduğum belli.izmir'denim ve böle bi grupla çalmak istiorum,ilgilenenlere duyrulur.(itinayla ritm atılır)
  • ya birde böyle kendim bateri notaları yazabileceğim bir program arıyorum.cakewalk ve fl studio çok detay,böle basit bişe olursa çok ii olur.bilgilerinize..
  • kardeş 250 dolar veremem . bi arkadaşla anlaştık gibi.. o olmassa değerlendiririm amfiyi. bende valvestate kullanıyorum stüdyoda.
  • UPup fender satan vaarmıı. takas yaparım ve proccesor almak isteyen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackasss

UPup fender satan vaarmıı. takas yaparım ve proccesor almak isteyen varmı?

markası .. özellikleri..ve fiyatı ???
  • kanka bak bence çalabilirsin ama fazlasıyla sorun yaşarsn parmaklarında yani parmaıını keseblr we bi süre gitar çalamayablrsn ama eğer ben kanı we kan kokusunu sewiorm diosan eywallah hiç durma we hemen çalışmaya başla oki hadi kolay gelsin
  • up..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

Bi arkadaş amlitube programinin alternatifi GUITAR RIG olduğunu ve çok daha iyi olduğunu soylemişti indirdim crackledm ve denedim gerçektende çok daha iyi, amplitube da 60-70 presets varsa guitar rig de 500 falan var yani, ve ses de amplitube da olduğu gibi gecikmeli değil, ben çok beğendim indirip deneyin sizde memnun kalırsınız eğer stüdyoda ya da profesyonel olarak (konser/grup) çalışmıyorsanız bence amfi ve RP efektör olaylarına hiç gerek yok bu programda misliyle var zaten

ikisi de birbirinden güzel programlar.ben açıkçası şu daha iyi diyemem.fakat kıyaslarken preset sayısına bakmak doğru olmaz.kendiniz de çok iyi tonlar yazabileceğiniz gibi internet üzerinden de hazır presetler ekleyip amplitube ün klasörününü içine atıp kullanabilirsiniz. sesteki geçikmenin daha az olması ayarlardan kaynaklanıyordur. çünkü gecikme ses kartı sürücü ve en iyi ayar ile azaltılabilir ama tamamen yokedilemez. yani şu anda piyasada 300-500$ lık ses kartkarında bile real time kullanımda geçikme vardır.sadece daha azdır.
    ayrıca amplitube ü en iyi kullanım yollarından biri rt/gt player programına amplitube vst pluginini ekleyerek kullanmaktır.böylece diğer vst let ile amplitube ü peşpeşe bağlayabilirsiniz.gt player ile birlikte gelen stomp box modelleyiciler( noise gate-comp-eq-od/ds-chorus-delay-reverb... vs) de amplitube ile birlikte kullanılabilir. mesela ben bir zamanlar noise gate+amplitube şeklinde kullanmıştım. artık iyi bir procesorüm var uğraşmıyorum :)

bu resimde rt player programında noise gate ile amplitube ün bir arada kullanımı ve o/b ses kartıyla elde edilen en düşük latency(gecikme) yi görebilirsiniz.

• [simage]...[/simage] komutu kullanarak yüksey çözünürlükte resim ekleyince resimin ve yazının yarısının gitmesi gibi problemler oluyor bazen.
    bu başlıkta daha önce de başıma gelmişti :) melesef editleyemiyorum da.çünkü değiştir kısmı da kesilmiş :)
    umarım bu forum için emek veren yetkili arkadaşlar bakacaktır çaresine.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.