bu resimli progun adı nı öğrenebilirmiyim????????????
programin adı: amplitube
quote:
orjinalden alıntı: zafer666
ayrıca amplitube ü en iyi kullanım yollarından biri rt/gt player programına amplitube vst pluginini ekleyerek kullanmaktır.böylece diğer vst let ile amplitube ü peşpeşe bağlayabilirsiniz.gt player ile birlikte gelen stomp box modelleyiciler( noise gate-comp-eq-od/ds-chorus-delay-reverb... vs) de amplitube ile birlikte kullanılabilir. mesela ben bir zamanlar noise gate+amplitube şeklinde kullanmıştım. artık iyi bir procesorüm var uğraşmıyorum :)
bu resimde rt player programında noise gate ile amplitube ün bir arada kullanımı ve o/b ses kartıyla elde edilen en düşük latency
Saol Dostm fakat anlaşılmadı, hangi program hangi plug in ???
yalan yalan yalan!!!sen ne zaman 500$ lık gitar aldın yaw kusen?
kusenn sen nerde yaşıon o günün akşamı gösterdik ya lemm gitarı sana
arkadaslar..kıraç ın bir garip aşk bestesi.. isimli parçasının solosunu bulamadım..acaba bana yardımcı olur musunuz..
programın adı rt player (ya da gt player) ikisi bir arada geliyor zaten. daha önceleri linkini vermiş olmam lazım bu başlıkta.ordan indirebilirsin. bu program ile vst pluginleri çalıştırabiliyorsun.aynı zamanda kurulumda kendi içinde 7-8 çeşit stomp box ta var.yani hiç vst plugin eklemeden bile kullanılabiliyor. tabi sadece kendi efectleri yetmeyeceğinden :) programa amplitube ve benzeri efect programlarının vst plugini şeklinde yapılmış olanlarını ekleyebilirsin. şu anda internette free ya da demo olarak yüzlerce vst plugin bulabilirsin.tek yapman gereken bunları indirip rt ya da gt player programının ilgili klasörüne atmak. amplitube programı paralı ve 400-500$ arası bir program. şu anda demosunda ne gibi kısıtlamalar mevcut olduğunu hatırlamıyorum ama crack yapılabiliyordu benim indirdiğim versiyon :) yanlış bilmiyorsam guitar rig in de vst plugini şeklinde olanı var. benim yukarıdaki resimde anlatmak istediğim latency nin kaçınılmaz olduğu ve bu programla birden fazla plugini peşpeşe bağlayarak kullanımın mümkün olduğuydu. hatta gt player stereo ve 2 tarafa farklı efectler eklemek bile mümkün.
link isteyenler için tekrar veriyoru rt/gt player programının linkini...
Herkeze selamlar. Ben daha elime elektro gitar almadım ama elektro gitarın sesine bayılıyorum. Elektro gitar hakkında hiç bir bilgim yok ama elektro gitar almayı düşünüyorum. Elektro gitar ve aksesuarları hakkında bilgi alabileceğim bir kaynak var mı?
upss..
slm arkadaslar bana bi konuda yardim edebilirmisiniz? ben elektro almay1 düsünüyorumda sizce 350 dolara en ii hangi gitar olabilir ve yine 350 dolara en yüksek özellikler ne olabilir
Slm bende bir konuda yardım siticektim benim Jasmine by Takamine TS97C bi elektro akutikk gitarım var ben elektroya geçmek istiyorum ibanez veeya jackson yanlız beğendiim modeller 580 euro civarında. Daha ucuz bir gitar almak sitemiyorum çünkü okuldaki stüdyomuzda Gibson Lespaul ve Fender Stratocaster kullandıktan sonra daha aşaısı kesmicekmiş gibi geliyo. Sizce ne yapmalıyım elektro akustii satmalımıyım ve ne kadara satılır? yardımcı olursanız sevinirim...
dennis,bilgi alabileceğin bir kaynak var,burası
elekto gitar ve aksesuarları demişsin,elektro gitar çalabilmen için,bir adet gitar,bu gitarın sesini çıkartabilmesi için bir adet de amfi gereklidir.bu ikisini birbirine bağlamak için bir adet ara kablo lazımdır.tabi gitar askısı , çantası falan da var ama onlar önemli sorunlar değil,her türlü halledilir.
istersen,gitarını,amfi almadan başka bir ses sistemine bağlayabilirsin.bilgisayarınki olur,müzik sesininki olur.ama böyle yaparsan ses sisteminin sağlam olması gerek çünkü şu 10 15 dolarlık hoparlörlerden warsa gitarı onlara hiç bağlama daha iyi.
bir de efektler var tabi,amfi alırsan eğer,çoğu amfide olur,hazır bir distortion effectin de olur.ses sistemine bağlarsan,bilgisayardaki efekt programlarını falan kullanırsın.ya da efekt vermeye yarayan pedalları.pedallar pahalıdır biraz.ilk aşamada , dediğim gibi ses sistemin iyi ise bir gitar alıp pcdeki programlarla efekt verip amfiye para vermeden idare edebilirsin.bende ses iyi deil diosan bir gitar bir de amfi alıp çalışmaya başlayacaksın
gitar çalmak gerçekten güzel,fakat -özellikle biraz ilerledikten sonra- çok fazla zaman ve emek istiyor.maymun iştahlılıkla bu işe girişip boşuna zarara girenler çok.o yüzden gitara başlayacaksan kendini bir gözden geçirmen gerek,bu işi ne kadar istiyorsun ve devam ettirebilecek misin?
McGrady benim elimde 350$ olsaydı piyasadaki 2.el ibanezlere falan göz atardım.epiphonelar da o civar oluyor sanırım.bu konuda ciddiysen iyi bir araştırma yap piyasada.
Edrain,eğer gibson lespaul ve fender stratocaster çaldıysan,dediğin doğru,daha aşağısının kesmesi baya bi zor.(hangi okul bu arada?) gitarın hakkında çok fazla bir bilgim yok ne yazık ki,çok yardımcı olamayacağım ikinci el fiyatı konusunda.satıp satmamak da tamamen sana kalmış,eğer elektroyu aldıktan sonra çok özlemeyeceğini düşünüyorsan sat tabii ki,kendine daha iyi bir elektro al.
Sağal Dostum. Ben gitar çalmayı gerçekten istiyorum harika bir şey. Ve bunun içinde uzun yıllarımı verebileceğime inanıyorum. Çaimayı öğrenene kadar Kullanmak için washburn x10 almayı düşünüyorum. 200 $ civarı.
Gibson Lespaul ve Fender Stratocaster Galatasaray LisesindediR. Baya güzel gitarlar zaten aklımı çelen de o gitarlar oldu galiba ne güzel kendi halimde elektro akustikle takılyodum.
saol anaconda ama ben 1 senedir klasik gitar çaliyorum.sence ilk 1,2 sene için 350 dolar+amfi yeterli deilmi.bide pedal fitatlarindan bi kaç tane yazarmisin
ZOOM GFX-5 PROSESÖR SATIYORUM 325 DOLAR 3 AYLIK CİHAZ 05432209909
BU ARADA KLASİK GİTARIMIDA SATIYORUM TAKAMİNE EKHOLAİZER DE TUNER, MID CONTUR, FITBEG FİLTRE ÇOK TEMİZ 500 DOLAR YANINDA 80 DOLARLIK SOFT KEYS BEDAVA 05432209909
Bende yeni geldim birşeyler sormak istiyorum...
Fender Squier Strat gitarımı satıp ibanez almak istiyorum...
RG350DX nasıldır? Manyetikleri ve köprüsü (floyd rose) falan ...vs..vs bilen birisi bilgi verirse sevienirim...
AYRICA FİYATI NE KADAR BİLİYORSANIZ ÇOK İYİ OLUR?
quote:
Orjinalden alıntı: zafer666
link isteyenler için tekrar veriyoru rt/gt player programının linkini...