Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben 6 ayd1r klasik gitar çaliyorum.ama s1k1ld1m ve daha manyak bi seyler ar1yorum ve elektro almaya karar verdim sizce baslangic için washburn x10 veya x 11 iimi cevaplarinizi bekliyorum
  • mcoy gitar zaten 300 usd bide kargomu 150 usd
  • mcgrady cort un x serisi güzel bende senin gibi sıkıldım.nerden baktın gitarlara ne kadarmış fiyatlat.aradığın ne kadarlık bişi
  • rocker arkadas x10 200usd x11 de 220 usd ama cort un x serisinide inceliycem
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker

mcoy gitar zaten 300 usd bide kargomu 150 usd

ne yazikki
  • rocker saol arkadas cort x-2 hem güzel hemde ucuzmus galiba cort alicam sen kac senedir klasik cal1yon
  • be 1 yıldır çalıyom ama klasiğe pek fazla ısınamadım.ısındımda sarmadığı için sürekli klasikte elektro teknikleri ile bi parça çaldım.ama klasik gitarla başlamak bence ii bir fikir.bana çok faydası oldu.ÖZELLİKLE GAM VE HIZ ÇALIŞMALARI çok işime yarıyo
  • ben tünelde bi cort gitar gördüm sadece X öle bişi varmı yoksa banamı yanlış sölediler.fiyatı:185 usd .12 ay taksitle ayda 26 ya filan geli yomuş.BİDE SKECH (yazılışını bilmiyorum)öle bi gitarvarmış nası biligi olan varmı acaba arkadaşlar
  • SAKINN CORT X 2 YE GİRMEYİNN AMAN HAA ALMAYIN O GİTARI.. 3 GÜN SONRA SAPI YAMULUCAK ELİNİZDE KALACAK HERŞEYİNE İDDAYA GİRERİM. KİM ALDIYSA AYNI SORUNN.
  • cort x-2 niye kötü ki cok kalitesiz bi seye benzemiyo ayr1ca sap1 gül agaci niye yamulsun ki en iisi gül diye biliyodum
  • Washburn x20 nasıl bi gitar? Bileniniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennis -- 8 Nisan 2005, 10:48:43 >
  • dennis Washburn x20 resmini koydukların kaç para?bende almayı düşünüyom ve hakkında hep ii yorumla okuyorum.yeni başlayalar için idealmiş
  • arkada_lar cort x-2 nin sap1n1n yamulduuna eminmisiniz.gitar çok güzel ya ben onu almak istiyordum ama.siyah istiyorum ama siyahi var mi?

• ya benimde bir sorum var bu hafta ilk elektro gitarımı hatta ilk gitarımı alacam bütçem 250$ neresi uygun 2.el mi ilk el mi almalıyım birde marka yazarsanız şahane olur

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool2hate -- 9 Nisan 2005, 3:00:09 >
  • ben cort X2 yi tünelde 185$ buldum amayı düşünüyorum.bildiğiniz daha ucuz yerler varsa oradan alırım tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker -- 10 Nisan 2005, 3:53:01 >
  • arkadaşlar benim GİTARIM X20 WASHBURN
    özel üretim + hard case 24 perde 2 single 1 humbucker siyah yukarıda siyah resmi var zaten arkadaş koymuş x 20 leri.. daha tertemizz. İSTEYENE SATIYORUM ACİL 250$
    bende fender alacam ondan satıyorum ilgilenenler pm atsın.
  • Washburn X20 peşin 249 $www.isferdan.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker

dennis Washburn x20 resmini koydukların kaç para?bende almayı düşünüyom ve hakkında hep ii yorumla okuyorum.yeni başlayalar için idealmiş

kardeş senin gitar koleksiyonu falan mı war meraktan soruom yanlış anlama surekli her yazılan gitara almayı düşünüom din da ondan :d washburn x20 300 milyon civarında diye biliyotum isfendan.com da 315YTL
  • ben de eloktro yok arkadaşların var onlarla çalışıyom.ama bende alacağim için soruyorum .keşke koleksiyon yapacak param olsada yapsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool2hate

ya benimde bir sorum var bu hafta ilk elektro gitarımı hatta ilk gitarımı alacam bütçem 250$ neresi uygun 2.el mi ilk el mi almalıyım birde marka yazarsanız şahane olur

şimdiden teşekkürler

ya sabahtan beri bu konuyu bilmem kaç sayfa okuyorum - 5 sayfa okudum - hala washburn x10 dışında pek 1 şey öğrenemedim ben offspiring (punk rock) in şarkılarını çalabileceğim şöyle iyi bir gitar istiyorum ve gelecek çarşambaya kadar almış olacağım söyle bi tavsiye verseniz. bana amd2500+ o/c ile ilgili bir soru sorsanız mesela ben yardım ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.