Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş özel yapımm + hard casesi var 80 doalr sırf o :)))))) işçilik mexico işçiliği diğer x 20 lerde yok x 20 nini özel üretimi. oke ..
  • Acaba Amplitube Vst plugin versiyonunu Cubase sx 3 de kullanan varmı.varsa nasıl açılıyor vst pluginler ve line in'e başlanan gitarı nasıl gösteriyoruz u pluginlere?
  • yav az önce perdesiz bass gitar gördüm..adam çok rahat çalıyordu..

perdesiz elektro çalan var mı..nasıl bişey..normal gitardan daha rahat mı..fiyatı..??
  • woody adamın rahat çalması seninde rahat çalacağın anlamına gelmiyor ki :)))
    bence git bir dene perdesiz elektro gitarı..
  • ya abi cort un zenox serisi hakkında düşünceleriniz nelerdir çok beyendim ben fiyatıda uygun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jem

woody adamın rahat çalması seninde rahat çalacağın anlamına gelmiyor ki :)))
    bence git bir dene perdesiz elektro gitarı..

olsa denemezmiyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

yav az önce perdesiz bass gitar gördüm..adam çok rahat çalıyordu..
    perdesiz elektro çalan var mı..nasıl bişey..normal gitardan daha rahat mı..fiyatı..??

Sorunun cevabı burda arkadaşım:

http://www.sanatsal.de/erkan_ogur_video/trt_video_1.rar
  • takın distortion ı tamam işte ya

cicicicici dıdıdıdıddıdı

bu kadar basit çalmak...

• indirdim ama açamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woddy -- 13 Nisan 2005, 0:26:32 >
  • mehmet sen gitar çalmayı bilmiyosun.. sen sadece özentisin.
  • ben seni daha öncedende tanıyorumm. 8 senemi verdim müziğe senn hiçbişeyden anlamıyosunn. git kumdan kale yapp
  • yav bu "Tapping" ne oluyor..
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar ankarada elektro gitar alabileceğim iyi bir mağaza bileniniz varmı?
  • Arkadaşlar acaba vereceğim linkteki mp3 dosyasının ortasında ve sonunda yapılan teknik Elektroda nasıl yapılıyor.Bir türlü yapamadım.Mantığını da anlayamadım .Titretme yok gibi ama?Bir yardımcı olsanız

Link: TIKLAYINIZ

yada : http://rapidshare.de/files/1269857/teknik.rar.html

(Rapidshare'i bilmeyenler için: aşağıdaki FREE butonuna tıklayın biraz bekleyin(30sn kadar) en aşağıda büyük haflerle Download diye çıkacak)

• arkadaşlar bi gitar varmış SX herhalde fender in yan ürünüymüş .bulabileceğim yer ve fiyet konusunda bir yer varmı.bide bu humbecker ve single coil olayı var.ben rock ve metal müzik yapıcam nası bi manyetik önerirsiniz.180$ civarı sıfır bişi arıyorum
  • arkadaşlar bu gitar ın manyetikleri nası bunu alsam çokmu blues kaçar bana.
  • Arkadaşlar bana yardım edecek yok mu?Yukarıdaki yazdığım Reply'daki teknik nasıl yapılıyor .Bi dinleyin 70kb bişey
  • @resident,

benim anladığım kadarıyla orda anlık olarak ikinci bir gitar giriyor,veya pitch harmonic de yapıyor olabilir.şu çınlatma olayı.

@rocker,

müzik enstrümanlarında,ucuz fiyatlarda alacağın gitarlar arasında pek bir fark bulunmuyor ne yazık ki.yani gittin 150$ a prince aldın,ya da 170$a aria aldın veya o civar bi cort.aralarında çok da fark bulamazsın.demek istediğim,tarz belirleyecek özelliklere daha sahip değiller.zaten o gitarlar genelde öğrenmek ve gitara giriş yapmak için alınır.

180$ civarı diyorsan bence aralarından -dediğim gibi aşırı fark olmasa da aralarında- ariapro2 yi seç.çünkü prince,cort falan o kadar uyduruk gitarlar yapıyor ki anlatamam.en azından aria nın yapısı iyi.

single-coil humbucker konusunda,alacağın gitarda en az bir humbucker olsun,çünkü 3 single olan gitarlar sesi açınca çok fena inleme yapıyor(japon squire ler yüzünden sağar olacaktım nerdeyse).1 humbuckerin olursa biraz daha azalır gürültü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 15 Nisan 2005, 19:04:40 >

• peki bana cwp yokmu????
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.