Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rocker

arkadaşlar bi gitar varmış SX herhalde fender in yan ürünüymüş .bulabileceğim yer ve fiyet konusunda bir yer varmı.bide bu humbecker ve single coil olayı var.ben rock ve metal müzik yapıcam nası bi manyetik önerirsiniz.180$ civarı sıfır bişi arıyorum

SX fenderin yan ürünüü filan diil. ÇİN MALI İĞRENÇ Bİ GİTAR. böyle bilmeyenleri kandırıyolar :))
    aslaa sx gitar almaa iğrenç bi gitar söyleyim.kalas gibi bişey. kim dediyse sana kandırmış fenderin yan ürünü filan yok.
  • elektro gitarda özellikle 7 lik.. diye adlandırılan hareketleri öğrenmek şart mı..
  • elektro gitarımı aldım kimse de birşey demedi silinsin bu topic yıkılsın sınırlar madem muhabbet edeceksiniz msn e takılın

lanet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• rocker SX gitarların şekli hoşuma gitmişti..

Senkop satıyor..

http://www.senkop.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackasss

mehmet sen gitar çalmayı bilmiyosun.. sen sadece özentisin.

lafın kime kardeş insan, adı mehmet olunca alınıo tabiii .
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool2hate

elektro gitarımı aldım kimse de birşey demedi silinsin bu topic yıkılsın sınırlar madem muhabbet edeceksiniz msn e takılın

lanet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cool2hate kardeş
    öncelikle gitarın hayırlı uğurlu olsun,
    kusura bakma topic biraz karışık gidiyor,ben de sürekli takip edemiyorum azcık karambole gelmiş senin mesajlar.ilk okuyunca ne demek istediğini de anlamadım da baktım 1 sayfa önce yazılarını gördüm.gitar konusunda yardım etmek için elimden geleni yaparım ama böyle aksaklıklar oluyor arada.

öncesi için pek birşey yapamam ama bundan sonraki sorularını cevaplamaya çalışacağım

tekrardan tekrardan uğurlu olsun diyorum,ilk olanlar hep çok değerli olur,değerini bil

• bakalım crafter cruiser aldım sony müzik setimle kullanacam inşallah öğrenirim şu işi
  • cool2hate sony müzik seti derken rx88 mi

bende sony rx88 var da :)
  • arkadaşlar ilk gitarımı bu ay alıyorum.cort x6 2 humbucker var iidir herhalde.185$ a alıcam.taksitle alıcam.eğer aynı fiyata daha ii bir gitar ve taksitli satan biyer varsa almadan önce bana engel olun onu alıyım.(eğitim cd side yanında hediye)
  • quote:

Orjinalden alıntı: METMETALLICA

cool2hate sony müzik seti derken rx88 mi

bende sony rx88 var da :)

hayır imzamdaki müzik seti 97 model
  • basçılar ne yapcak?Bizim topiğimiz nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER

quote:

Orjinalden alıntı: rocker

arkadaşlar ilk gitarımı bu ay alıyorum.cort x6 2 humbucker var iidir herhalde.185$ a alıcam.taksitle alıcam.eğer aynı fiyata daha ii bir gitar ve taksitli satan biyer varsa almadan önce bana engel olun onu alıyım.(eğitim cd side yanında hediye)

OHA, ÇÜŞ, HÖST!!!!!

Nası buluyon Cort X6'yı 185$'a!!! İndirimli 340$'a anca buldum laaaan!!!!

Ben de alcam nerden alıyon!!!

Edit: Bu arada Single Coil hakkında şüpheleri olanlar hiç mi USA Fender Stratocaster dinlemediler. Dip gürültüsü yapıyo diye bu kadar yerin dibine sokulmaz bi manyetik.

haklısın,usa stratocasterin sesi kadar net sesi humbuckerda ölsen alamazsın.o kadar malmsteen dinledik yani ,ama 150$ lık gitardaki single coil ile 1200$ lık gitarın single coili arasında dünyalar kadar fark oluyor.

• pardon x2 yazıcaktım yanlış olmuş
  • arkadaslar alimde 8 ayl1k CORT X-2 elektro gitar var askere gidecegimden sat1yorum bir tane bile çizigi yokk 1 sene daha garantisi varr siyah renktir her türlü garanti ve deneye bilirsiniz fiyat1 200 milyona sat1yorumm çok iyi fiyat bencee suan piyasada zam geldi haberiniz olsun bana ul_amak istiyorsaniz erdiboy@hotmail.com dan msn yada e mail atabilirsiniz tel numaram 0538 258 35 78
  • arkadaşlar ben bu ay içinde ilk elektromu alıyorum ben cort almak istiyorum cortlar rock a gidermi ? bide ben x-2 veya x-6 almayı düşünüyorum ama siyah istediğimden x-2 almayı düşünüyorum ama x-2 lerde klavyenin yamulduğunu duydum öylemi eğer öyleyse x-6 alıcam eğer kullanan biri varsa veya bu gitarlar hakkında birşeyler bilen vvarsa yardımlarını bekliyorum
  • ben adım gibi eminim arkadaşlar cort x-2 nin sapı felan yamulmuyor kim diyosa halt yemis ben kullanıyorum 8 aydır yemin diyorum hiç yamulmadı cort x-2 en büyük özelligi zaten klavyesinin innılmaz rahat olması şiddetle tavsiye ederim yani.ibanezin rg270 modelinin ayni görünümü zaten ibanezin al markası cort.
  • bende cort stratocaster var, arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım 3-4 yıl once. Onun gitarda sap atmış, benimkide hafif meyilli gibi gorüyorum teller-klavye arası mesafe açılmış biraz. Şimdi bu sap atması olayı nasil tamir ediliyor? Klavyenin baş kısmında gömme bir vida var onu sıkınca klavyeye yaklaşıyor teller gevşetince uzaklaşıyor ? Bununla oynaka eminim zararlıdır ama zamanında oynamıştım bi kere Siz kendi eşik ayarınızı kendiniz mi yapıyorsunuz ???
  • eşik ayarını kendi başına yapmanın pek imkanı yok sanırım.tamirciye götürmen gerekiyor.

cortların klavyesi çok rahatsız ayrıca.ariapro2 tercih ederim o konuda.

ayrıca "kort" deil "cort" diye okursanız daha iyi anlaşılıyor pek işe yaramadığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

eşik ayarını kendi başına yapmanın pek imkanı yok sanırım.tamirciye götürmen gerekiyor.

cortların klavyesi çok rahatsız ayrıca.ariapro2 tercih ederim o konuda.

ayrıca "kort" deil "cort" diye okursanız daha iyi anlaşılıyor pek işe yaramadığı

hakkaten afacan bir fikir
  • up...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.