Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackasss

arkadaşalr amfi satan varmı?

istiyorsan neden olmasın..
  • kısaca şöyle diyim :)
    marka model fiyat özellikler yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackasss

kısaca şöyle diyim :)
    marka model fiyat özellikler yazarmısın

again..volume..voice..ve drive tuşlarından uluşuyor..10 watt..

markası kustom .. sanırım mikrofon girişide var..(kullanmadığım için bilmiyorum..)

vala ben 75 tl düşünüyorum..(pazarlıksız..)

(amfi üsttaraftaki..)

• vallahi alttaki marshall valvestate yi görünce sevindim bir anda.. kardeş o amfi cok kücük ya :((
    biraz daha iyi bişeyler lazım.
  • Hi ? ne ? alttaki marshalli alana üstteki hediye mi ok alıyorm

Bu arada amplitube yi indirdim ama bişeye yaramiyor program bile değilmiş indirdiğim kuruluyor ama ortada exe falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 18 Mart 2005, 11:08:51 >
  • amplitube live i indirmeniz gerekiowww.amplitube.com dan downloads a gir mailini falan yaz
    ama bilgisayarın ii olması lazım
  • dostm girip indirdim demo versyonuydu, kurdum, fakat çalıştıracağım bi exe yok, pdf ve dll dosyaları var ne iş anlamadım
  • tamam işte 1 amplitube war,bir de amplitube LİVE var.ben de önce senin dediğini indirmiştim aynılarını demiştim.LİVE indirceksin.
  • hiiiiiiiiiiiiii desenize baştan thanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 18 Mart 2005, 16:39:57 >
  • ^^^up^^^^
  • arkadaşlar bu gitar efect programları çok iyiymiş ya , artık amfiyi sandıklara kaldırmayı düşünüyorum , binlerce dolarlık efektörlerin yaptıkları işi yapiyor bayıldım doğrusu, amfiye de gerek yok, sadece elektro gitar yeterli sevdim bu olayı

• quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

arkadaşlar bu gitar efect programları çok iyiymiş ya , artık amfiyi sandıklara kaldırmayı düşünüyorum , binlerce dolarlık efektörlerin yaptıkları işi yapiyor bayıldım doğrusu, amfiye de gerek yok, sadece elektro gitar yeterli sevdim bu olayı

eğer ses sistemin sağlamsa gerçekten güzel iş görüyor.ama binlerce dolar vereceğimiz processorların başka bi tadı vardır elbet

• amfiyi bana verin o zaman fark satın alayım :)
  • Bi de guitar rig programını deneyeceğim amplitube baya iyi fakat biraz geç ses geliyor ayarlarını kurcaladım ne yaptıysam aynı anda ses alamadım, 0-50 ms arası geç geliyor ses :) makinem amd 2500, ram 1gb kingston, epox 8 rda+ anakart falan sistemimde fena sayılmaz aslında
  • arkadsalar.. akorları nasıl okuyorsunuz..biraz bilgi verirmisinz..
  • akor okumak derken nasıl yani?
  • |--------------------------------1-3------------------------------------------------------------------------------------
    |--------------------------1--3-------3-1------------------------------------------------------------------------------
    |-------------------1---3------------------3--1------------------------------------------------------------------------
    |------------1--3--------------------------------3--1------------------------------------------------------------------
    |------1--3--------------------------------------------3--1------------------------------------------------------------
    |-1-3--------------------------------------------------------3--1------------------------------------------------------

mesela şunu gitarla nasıl çalıyorsunuz..biraz bilgi verir misiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

|--------------------------------1-3------------------------------------------------------------------------------------
    |--------------------------1--3-------3-1------------------------------------------------------------------------------
    |-------------------1---3------------------3--1------------------------------------------------------------------------
    |------------1--3--------------------------------3--1------------------------------------------------------------------
    |------1--3--------------------------------------------3--1------------------------------------------------------------
    |-1-3--------------------------------------------------------3--1------------------------------------------------------

mesela şunu gitarla nasıl çalıyorsunuz..biraz bilgi verir misiniz..

bu akor degil buna tab diyoruz.

• elektrocular bende geldim hem basscıyım hemde elektrocuyum

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.