Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GİTARIMI SATTIM 30 WATT MARSHALL MG30 DFX ALDIM . :))
    amfinin üzerinde efektler olduğu için (delay reverb flanger chorus) bu yüzden proccesorumu de satıyorum

DİGİTECH RP100A DAHA AYAK BASILMADI O KADAR TEMİZ. kutusu ve garanti belgesiyle 2 aylık alet. cok acil ihtiyactann 130$ son fiyat. acil almak isteyen varsa pm yazabilir.

fender yada squier gitar alıcam satmak yada takas etmek isteyen varsa o da olabilir.
  • elimde satılık bir fender squire strat var.aslında benim değil bir arkadaşımın. 3 single coil manyetik,naturel renk,gövdedeki birkaç çizik dışında sağlam.200$ civarı dedik fiyatına.ilgilenen olursa fiyat konusunda yardımcı olabiliriz sanırım biraz.
  • Acaba bu 7 telli gitarların ne fazlası var.YAni ince teli mi fazla,kalın teli mi fazladan.Yani elimde 7 telli gitar için yazılmış tab var ona göre tranzpose edecem.Bir de iyi birşeyse niye yaygın değil bu 7 telli geitarlar acaba?
  • az önce kore malı bi gitar a kapora verdim :(:(:( anaconda
    squier kore yapımı tertemiz :( geç kaldık...

proccesor hala satılık 130 dolar alan pm atsın. sıfırı 200 dolar sıfırdan farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackasss -- 27 Nisan 2005, 19:23:01 >
  • 7 telli gitarlarda fazladan olan tel ince mi nin altina ince si telidir arkadaslar.7 telli gitarlar solo içindir.çünkü gamlari çok iyi kullanabiliyosunuz we alt gamlara falan inebiliyosunuz.fakat is akor basmaya gelince hooop birden siçanzi oluyo hersey.zaten akorlar yuzunden 7 telli gitarlar pek yaygin deil...
  • alcamda kazıklanmiyim, bi electro gitar standi ne kadar bilen varmı?
  • >up< iyice düşmüş yahu
  • gitarda proccesorda satılmıştır. ilgisizliğinize teşekkürler. alanlar mutlu mutlu kullanıyolar :)=
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackasss

gitarda proccesorda satılmıştır. ilgisizliğinize teşekkürler. alanlar mutlu mutlu kullanıyolar :)=

a a prosuda sattinmi yaaa.ee bisi aldinmi gitar olarak.msn ede girmiyon ki beni babam goturuyo isyerine.
  • arkadaşlar şu floyd rose ne oluyor tam olarak.
    (bir konu açalım yoksa 9... sayfalara kadar düşecez)
  • Arkadaşlar herkesi Türkiyenin en iyi gitaristini seçmek için ankete katılmaya daver ediyorum... Gitarla ilgisi olmayan insanlar oy veriyor sonuç kötü durumda bir el atın düzeltelim

http://forum.donanimhaber.com/m_2734273/mpage_1/key_//tm.htm#2742165
  • tekrar hoşgeldin aramıza swiss. küçük bir tatsızlıktan dolayı forumu hatta kendi başlığını terketmenin anlamı yok. 3 aydır bir mesaj bile atmadın foruma. ne gerek var ki kuzeninin (jackass) ya da başka bir nicki kullanmaya. umarım en kısa zamanda çözeriz aramızdaki problemi. ben kin tutan birisi değilimdir.yeter ki olay çözülsün. ama herşey eskisi gibi devam ederse ve enayi yerine koyulduğumu hissedersem bunu da kolay kolay unutmam.

saygılar

bu olayı çözene kadar özel mesaj yoluyla haberleşip forumu gereksiz şeylerle işgal etmemek dileğiyle.
  • o nick muhabbeti ondan diil. başka sebepten dolayı idi. ama buraya maal oldu . neise o düzelir. ok zafer abi.
  • merhaba arkadaslar ben yakında istanbula gidecegim ve elektro almak istiyorum bana yardımcı olabilirsiniz x-2 ve x-x6 arasında kararsızım birde washburn var tabii cortlar washburnden daha kaliteli diyorlar x-10 ve x-20 cok ii degil diyorlar. fiyatları hakkında bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz cok iyi olur birde istanbuldan alacagım yerler hakkında bilgi verebilirmisiniz en ucuzu hangisi tesekkur ederim
  • cortlar hiçbir zamn washburndan daha iyi değildir.

arkadaşlarr bu topicte sürekli elektro alacam cort x 2 mi yoksa washburn x11 mi 12 mi diye soranların sayısıı 50 oldu.. Bİ ZAHMET ÜŞENMEZDE GEÇMİŞ SAYFALARA BAKARSANIZZ 100 LERCE KEZ BU İKİSİNİN KIYASLANMASI YAPILDI.

ayrıca cort 2 x lerin sapı eğiliyo. washburn al derim. bana kalırsada paranı biriktir düzgün bişey al derim. bende x24b vardı sattım fender aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 3 Mayıs 2005, 22:51:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

cortlar hiçbir zamn washburndan daha iyi değildir.

arkadaşlarr bu topicte sürekli elektro alacam cort x 2 mi yoksa washburn x11 mi 12 mi diye soranların sayısıı 50 oldu.. Bİ ZAHMET ÜŞENMEZDE GEÇMİŞ SAYFALARA BAKARSANIZZ 100 LERCE KEZ BU İKİSİNİN KIYASLANMASI YAPILDI.

ayrıca cort 2 x lerin sapı eğiliyo. washburn al derim. bana kalırsada paranı biriktir düzgün bişey al derim. bende x24b vardı sattım fender aldım.

Beyler forumda böyle bir bölüm oldugunun farkına yeni vardım ehüehüehü . otomatikleştim direkt overclock bölümüne giriveriyorum....

Bende tecrübemle özellikle bu hastalıga yeni bulaşanlara bişey söylemek isterim. gitar olayında eğer az paranız varsa hic elektro gitar olayına girmeyin cünkü belirli bi seviyenin altı (giriş seviyesi bile diyemiyecegim), gitar yapım materyali olsun tonu klavyesi olsun aktif manyetikleri olsun tamamıyla yazıstır. randıman alamazsınız. vede temiz frekansta ötmez alet. bide yalnıs bi inanıs "- yaww dandik gitar da acemiligimi atayım, sonra en kral gibson ı alarım" hocam araba kullanmak degil bu. bide dandik gitarların ikinci eli yoktur. eğer kısıtlı bütceyle iş yapıyosanız. gitara max ayarlayın anfiyi pedalı 2. el ucuz falan alın derim... bide sıfır orta kalite yerine 2. el iyi gitar alın . Bu işte genelde gitarlar stüdyo gitarı degilse bakımlıdır. cünkü bu işi seven adam alır. mümkünse kız gitarı alın (daha cok bass demeliyim. nedense bi merakları var). cogu kız gitarı alır evinde süs eşyası olarak durur. ben rockcıyım demenin bi simgesidir cogu için( tecrubeyle sabit).

Başlıgı görünce bi gazla yazdım bunları idare edin artık. ehüeühüeh

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.