Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte geldim arkadaşlar.2. El elektro gitar fiyatları konusunda yardımcı olun lütfen.
  • deniz sana büyük güzellik yapıcam pm at....
  • Bende satılık Washburn RS-940 var, Gövdesi Ibanez S şeklinde, üzerinde jacksonların üst modellerinde kullanılan Duncan Design manyetikler mevcut. Sap ayarı yeni yapıldı, floyd rose sistemini kullanmadığım için kitlettim, isterseniz açtırırsınız. Humbucker manyetiği single olarak kullanılmasını sağlayan Pull-Push switch ile oldukça güzel clean sound yakalanıyor. Sadece alt tarafında ufak bir vuruk izi var. 300$

PM ile ulaşırsanız sevinirim.
  • kardeş resim o kadar büyükkü mesajınd a yok olmuş.
    gitarın cok ii ama. fiyatı da uygun. ben fender aldım. yoksa ilgilenirdim.
  • aslında bunu buraya yazayım mı yazmayayı mı diye düşündüm ama yazmaya karar verdim. ben bi tane ESP EX gitar almak istiyom ama bulamıyom 2. el yada sıfır farketmez satn veya satılan yer bilen varsa bi yardımcı oluverin özellikle izmir de bilen varsa kesin yazsın şimdiden sağolun varolun
  • Duncan Designs'ın Seymour Duncan manyetiklerle bi ilgisi varmı ? Gitar güzele benziyor sert tonları nasıl birde klavyesi nasıl resimde pek görünmüyorda. İst deysen Doruk için düşünebiliriz...
  • beyler elimdeki Fender RAD serisi orjinal amerikan yapımı 35W amfimi satıyorum. ilgilelere duyurulur. fiyat için 250$ istiyorm ama ciddiyseniz pazarlık payı vardır.
  • Elinde Blues Eğitim VCD formatında Cd si olan arkadaşlar varsa takas yapabiliriz.
    bende Jimi Hendrix Metodu filan var. ama bi kaç tane daha değişik şeylere ihtiyacım var.
  • yiğit chicago seriler güzel gitarlar diye biliyorm. bendede washburn vardı sattım fender aldım.
    ama duncan design bildiğim kadrıyla seymour duncanın manyetikleri. bu gitar da fena durmuyo ama yakından görmek lazım. ibanez ve jackson'lardan aşağı kalmaz hatta üstün yönleri bile var. fiyatı da uygun bence. ufak vuruk izi ne kadar ufak görmek bakmak lazım.

@anaconda :
    Dostum senin o satılık fender ne yapımıydı ve rengi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 5 Mayıs 2005, 21:47:28 >
  • Evet doruk için Cort X6 yada daha üst bişi bakıyoduk ama manyetikler kaliteyse gitarda temizse alınabilir... bakmak lazım...
  • up
  • @doruk
    dostum ben burda kaç kere yazdım yarı fiyatına koç gibi gitarı veriyorudum. ki sattım sana sonuna kadar yetecekti. :(( ama sağlık olsun ama yinede aklımızda olsun bakalım.
  • x24 bence Doruk'a yetmezdi bence daha iyi birşeyler bakıyoruz Washburn RS-940 ile de nette pek bir bilgi yok Duncan Designed manyetikler Seymour Duncan'ın alt seviye manyetikleriymiş zaten amerika yapımı gitarlar genelde baya pahalı oluyor vuruk sesi etkiliyormu birde tonu nasıl bakmak lazım 300$ uygun bi fiyat ama bakalım ne kadar iyi ...
  • vuruk sesi etkiliyo dostum. ama boyutuna bağlı artık ufak tefek vuruklar sesi etkilemez gitarın şanından diyim artık onlar sonucta ikinci el bi gitar alıyorsun olacak o kadar.
    vallahi kim ne derse desin jacksonları ibanezleri de önüme yığsanız ben Fender'den vaz geçemem :))))
  • up
  • Selamlar. Swiss Anfimi Satmaktan Vazgeçtim Haberin Olsun.

Bu Arada Gitarın Hayırlı Olsun.
    Göremedik Gerci Olsun Ama.
    Bu Arada. Ingiltereden Amerikan Fender Telecaster Gelicek.
    Kendim İçin getiriyorum ama. alamayabilirim mali problemler yüzünden. haziranın bası en gec burda olucak.
    fiyat 1100 1200 arası bişiler olucak ama net bişi yok.
    ilgilenen varsa PM atsın.
  • haluk dostum bende 30 watt marshall aldım zaten. üzerinde delay flanger chorus reverb filan var.. amfi cok.güzel benim.
    iyii inşallah alabilirsin gitarı. benim bi arkadaş ta amerikada gelecek aya geliyo getiriyo ama para yok ne yazıkki almaya.

@morbid
    up up up up yazman yerine bence bilgi mahiyetinde güzel şeyler yazarsan daha da iyi olucak. topici artık zaten bilen biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 8 Mayıs 2005, 21:53:47 >
  • JACKSON RANDY RHOADS gitar satan var mı aranızda veya ucuza sıfır bulabilecek biri siyah tercihimdir aman ne farkederki taştan olsun jackson olsun ilginiz için simdiden tesekkürler

• @morbid
    yazdığın o post silinmiştir.!! SANA SON KEZ İNSAN GİBİ UYARIYORUM. EĞER TERBİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE BU TOPİCTE YAZMAYCAKSAN CEK GİT...!! GEREKSİZ YERE BURAYI MEŞGUL ETME..
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.