Şimdi Ara

Elektrolux, Miele, Bosch çamaşır makinesi sorunsalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Candoğan Bey'e ve çamaşır makineleri hakkında deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum.

Bu üç markadan birer model tavsiye eder misiniz? Artı ve eksileriyle. Gerçi bütçem 2000 tl max 2500 .Bu fiyata miele olmayabilir. Ben aldığım makineyi 30 yıl kullanmasam da olur, zaten o güne ihtiyaçlarım değişecektir. Önemli olan makinenin vaadettiklerini kaliteli ve sorunsuz bir biçimde yerine getirebilmesi.

Battaniye ve yorganlarımı sorunsuz yıkayabilmek de istiyorum.

Bir de birkaç ay sonra kurutma makinesi alacağım ve üst üste koymaktan başka şansım yok. Markası aynı olmak zorunda mı? eğer öyleyse bu paralelde tavsiyede bulunur ve beni bu çıkmazdan kurtarırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejmfl -- 28 Nisan 2013; 10:05:52 >

• Kalıte olarak Miele electrolux ve en son bosch gelır. Ama servıs ve yedek parca olarak kesınlıkle bosch !!! Boschun idios serısı ver akıllı detarjan alan ama sakın alma neden dersen hep sıvı deterjan kullamak zorunda kalırsın tam performans ıcın. Herhangı bır 8 veya 9 kıloluk modelını alabılırsın. Ama dıkkat et teshır urunune bak arkadasında made ın german yazsın bazı serılerı cınde bıle yapılıyor (ozellıkle kurutmalı modelleırı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurutma Makinesi - Bosch
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.