Şimdi Ara

Elektronik Egzoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
14.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.izlesene.com/video/arabalar-performans-eksoz/774151

Ses Fırtınası_
    VolyStron_
    arkdaşlar bu sistemi tüm dünyada araştırdım
    bunun bir eşi ve benzeri yok orjinal egzozun bir
    gerisine baglanıyor 4 katagoride ses düzenegi
    var hangisi tercih edilirse sistem o noktada
    sabitleniyor istenirse spor egzozun bir gerisinede
    baglanıyor daha olagan üstü bir ses akustigi ila
    karşımızda en güzel tarafı deynoya baglandı
    türkiyenin sözü geçen egzoz firmalarının
    gözetiminde 1/2 beygir güç artırımı tescil edildi
    normalde bir cip atıyoruz bu gücü almak için bunada gerek kalmıyor.
    dahada güzeli dokunmatik
    bir tuşa baglı oldugu için cam açma kapama olayı
    gibi düşünün hangi kademede ses dinlemek istiyorsanız
    o kademede bırakıyorsunuz bu sistem benimde görüşüm
    alınarak tasarlandı bu sitemin tanıtımı tv ve tr dergilerinde
    lanse edilecek benide bu toplantıya çagırdılar tüm DEYNO TEST VE İDDİA EDİLEN 12 BEYGİR GÜÇ ARTIRIMINI >gelişmeleri
    burada duyuracagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇETİN USTA -- 18 Şubat 2009; 15:27:21 >

• çoooooook güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

çoooooook güzel
    Deyno nedir ya, Denyo gibi. DYNO olmasın o testin adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stinger

Deyno nedir ya, Denyo gibi. DYNO olmasın o testin adı.

Alıntıları Göster
    Stinger kardeşim bu işleri çok iyi biliyorssun galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

Stinger kardeşim bu işleri çok iyi biliyorssun galiba

Alıntıları Göster
    Videoyu izleyemiyorum,tam linkini atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgotten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unforgotten

http://www.izlesene.com/video/arabalar-performans-eksoz/774151

izlesene.com

yönetim linkin açılımını vermemiş eger sorun teşkil ediyorsa konuyu sile bilirler
    saygı duyarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇETİN USTA -- 17 Şubat 2009; 13:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇETİN USTA

quote:

Orjinalden alıntı: unforgotten

http://www.izlesene.com/video/arabalar-performans-eksoz/774151

izlesene.com

yönetim linkin açılımını vermemiş eger sorun teşkil ediyorsa konuyu sile bilirler
    saygı duyarım .

Alıntıları Göster
    özel mesajla linki gönderebilirseniz memnun olurum,gerçekten merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgotten

özel mesajla linki gönderebilirseniz memnun olurum,gerçekten merak ettim.

Alıntıları Göster
    BENDE MERAK ETTİM ÖZELDEN BANADA LİNK ATARSAN SEVİNİRİM.SELAM,
  • quote:

Orijinalden alıntı: speeddyno

BENDE MERAK ETTİM ÖZELDEN BANADA LİNK ATARSAN SEVİNİRİM.SELAM,

Alıntıları Göster
    banada pmden atarsanız sevinirim merak ettim gerçekten bu elektronik egzos olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

banada pmden atarsanız sevinirim merak ettim gerçekten bu elektronik egzos olayını

Alıntıları Göster
    oturduk ailecek izleyelim diye ama video calışmıyorrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: chipy

oturduk ailecek izleyelim diye ama video calışmıyorrrr

Alıntıları Göster
    pm den bekliyorum linki..
    Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇETİN USTA

http://www.****/video/arabalar-performans-eksoz/774151

Ses Fırtınası_
    VolyStron_
    dahada güzeli dokunmatik
    lanse edilecek benide bu toplantıya çagırdılar tüm DEYNO TEST VE İDDİA EDİLEN 12 BEYGİR GÜÇ ARTIRIMINI >gelişmeleri
    burada duyuracagım

ÇETİN USTA MERHABA GÖNDERDİGİNİZ LİNKTEN VİDEO YU İZLEDİM.SES AÇIP KAPAMA KISMINA KATILIYORUM ÇALIŞIYOR.FAKAT KATILMADIGIM NOKTALAR VAR ÖNCELİKLE SİSTEMİNİZ DÜNYADA TEK DEGİL TÜRKİYEDE DAHİ BİRÇOK ÖRNEGİ VAR EGZOSCULAR VE TORNACILAR BU İŞİ YAPIYOR.KULLANILAN MALZEMELER İSE ŞUNLAR..........2 İNÇ KÜRESEL VANA VEYA HAFİF TİCARİ KAMYONETLERİN EGZOS FREN VANASI----------SİLECEK MOTORU,CAM KALDIRMA MOTORU VEYA 12 VOLT ELEKTİRİK TAHRİKLİ AKTÜATÖR----------------CAM KALDIRMA BUTONU--------------İKİ ADET RÖLE 12 VOLT DC İKİ AÇIK İKİ KAPALI KONTAKLI(AKTÜATÖRDE GEREK YOK)-------------SİGORTA YUVASI VE SİGORTA---------5*1.....1.5mm2...3 METRE NYAF KABLO-------1*.......1.5mm2 NYAF KABLO..........İKİNCİSİ 100 HP LİK MODERN BİR STOK MOTORDA(TURBO VEYA ATMOSFERİK)EGZOS GAZININ TAMAMEN SERBEST BIRAKILMASIYLA ALABİLECEGİNİZ EN İYİMSER RAKAM 3-5 HP GİBİDİR MOTOR TİPİNE VE MARKAYA BAGLI OLARAK TORK VE HP DEGERLERİ AŞAGI DA GİDEBİLİR AYNI ZAMANDA YAKIT TÜKETİMİNİDE ARTTIRACAKTIR.LANSMANINIZI VE ÜRÜNÜZÜ MERAKLA BEKLİYORUZ.BAŞARILAR.SELAM.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ÇETİN USTA

http://www.****/video/arabalar-performans-eksoz/774151

Ses Fırtınası_
    VolyStron_
    dahada güzeli dokunmatik
    burada duyuracagım

ÇETİN USTA MERHABA GÖNDERDİGİNİZ LİNKTEN VİDEO YU İZLEDİM.SES AÇIP KAPAMA KISMINA KATILIYORUM ÇALIŞIYOR.FAKAT KATILMADIGIM NOKTALAR VAR ÖNCELİKLE SİSTEMİNİZ DÜNYADA TEK DEGİL TÜRKİYEDE DAHİ BİRÇOK ÖRNEGİ VAR EGZOSCULAR VE TORNACILAR BU İŞİ YAPIYOR.KULLANILAN MALZEMELER İSE ŞUNLAR..........2 İNÇ KÜRESEL VANA VEYA HAFİF TİCARİ KAMYONETLERİN EGZOS FREN VANASI----------SİLECEK MOTORU,CAM KALDIRMA MOTORU VEYA 12 VOLT ELEKTİRİK TAHRİKLİ AKTÜATÖR----------------CAM KALDIRMA BUTONU--------------İKİ ADET RÖLE 12 VOLT DC İKİ AÇIK İKİ KAPALI KONTAKLI(AKTÜATÖRDE GEREK YOK)-------------SİGORTA YUVASI VE SİGORTA---------5*1.....1.5mm2...3 METRE NYAF KABLO-------1*.......1.5mm2 NYAF KABLO..........İKİNCİSİ 100 HP LİK MODERN BİR STOK MOTORDA(TURBO VEYA ATMOSFERİK)EGZOS GAZININ TAMAMEN SERBEST BIRAKILMASIYLA ALABİLECEGİNİZ EN İYİMSER RAKAM 3-5 HP GİBİDİR MOTOR TİPİNE VE MARKAYA BAGLI OLARAK TORK VE HP DEGERLERİ AŞAGI DA GİDEBİLİR AYNI ZAMANDA YAKIT TÜKETİMİNİDE ARTTIRACAKTIR.LANSMANINIZI VE ÜRÜNÜZÜ MERAKLA BEKLİYORUZ.BAŞARILAR.SELAM.
    benim aklımda da bunun biraz değişiğini yapmak var : orta susturucuya girmeden önce boruya t atıp küresel vanayla elektrik motoru yardımıyla istediğimde normal egzozdan, düğmeye bastığımda ise orta susturucuya girmeden direk ayırdığım boru ve yanlara açtığım egsozlardan ses alacak şekilde.
    düşündüğüm kadar korkutucu bir ses çıkar umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: falco911

benim aklımda da bunun biraz değişiğini yapmak var : orta susturucuya girmeden önce boruya t atıp küresel vanayla elektrik motoru yardımıyla istediğimde normal egzozdan, düğmeye bastığımda ise orta susturucuya girmeden direk ayırdığım boru ve yanlara açtığım egsozlardan ses alacak şekilde.
    düşündüğüm kadar korkutucu bir ses çıkar umarım

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu işin maliyeti ortalama ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Prusias_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

bende meerak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT

quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

bende meerak ettim

Alıntıları Göster
    silecek motoru 45 tl...........60 mm egzos fren damperi 85 tl..........cam açma anahtarı 6 tl.............kablo 7.5 tl...............sigorta yuvası 2 tl.................röleler 12 tl...............egzos frenine egzos montajı için flanş yaptırılması torna 30 tl..........civata somun 2 tl ve biraz el emegi veya yardım.selam

• quote:

silecek motoru 45 tl...........60 mm egzos fren damperi 85 tl..........cam açma anahtarı 6 tl.............kablo 7.5 tl...............sigorta yuvası 2 tl.................röleler 12 tl...............egzos frenine egzos montajı için flanş yaptırılması torna 30 tl..........civata somun 2 tl ve biraz el emegi veya yardım.selam

Alıntıları Göster
    Hocam egzos fren damperinden kastınız nedir onu pek anlayamadım son susturucumu ayrıca degilse bu listeye bide son susturucu ekleniyormu

bide su videonun linkini bende alabilirmiyim acaba gercekten merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 17 Mart 2009; 0:37:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prusias_

Hocam egzos fren damperinden kastınız nedir onu pek anlayamadım son susturucumu ayrıca degilse bu listeye bide son susturucu ekleniyormu

bide su videonun linkini bende alabilirmiyim acaba gercekten merak ettim

Alıntıları Göster
    sayın global_playboys listeye son susturucu eklemek sizin yapmak istediginiz konfirigasyona baglı,daha önceki mesajlarda parçalarını verdigim konfirigasyonu istediginiz ses seviyesine ve aracın altında bulunan boşluga göre son veya orta susturucunun önünden bir te alarak te nin atmosfere açık kalan agzına baglıyorsunuz açık konuma getirdiginiz zaman egzos gazı susturucuya ugramadan direk atmosfere çıkıyor buda sesi oluşturuyor.atmosfere çıkan bu agıza içi boş olan bir son susturucu daha ekleyip(arka susturucusu tek olan araçlar için)arka susturucu sayınızı ikiye çıkartabilirsiniz veya zaten aracınızda boş bir son susturucu var ise(yani sürekli aracınızı sesli olarak kullanıyosanız ve bu sesi açılır kapanır hale getimek istiyosanız)aşagıda verdigim resimlerde olan egzos damper kelebegine aracınızın sessiz çalışmasını istediginiz seviyede ve aracınızın motorunu sıkmıyacak bicimde delikler açarak(genelde 10mm 3 adet yetiyor ama bu durumda aracınızı sürekli kullanmanız aracınıza zarar verecektir yani yanlızca çok kısa sürelerde ve mümkün olan en düşük devirlerde aracınızı kullanmanız gerekecektir ben tavsiye etmem ama yapanlar ve kullananlar var)kapalı konuma getirdiginizde daha sessiz bir egzos elde edebilirsiniz.örneklerini verdigim gibi birçok konfirigasyon üretilebilir.aşagıda resimde bulunan damper hava kontrollü siz hava kontrol kısmını sökerek oraya silecek motorunu ekliceksiniz...selam

Elektronik Egzoz

Elektronik Egzoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speeddyno -- 16 Mart 2009; 3:49:01 >

• quote:

sayın global_playboys listeye son susturucu eklemek sizin yapmak istediginiz konfirigasyona baglı,daha önceki mesajlarda parçalarını verdigim konfirigasyonu istediginiz ses seviyesine ve aracın altında bulunan boşluga göre son veya orta susturucunun önünden bir te alarak te nin atmosfere açık kalan agzına baglıyorsunuz açık konuma getirdiginiz zaman egzos gazı susturucuya ugramadan direk atmosfere çıkıyor buda sesi oluşturuyor.atmosfere çıkan bu agıza içi boş olan bir son susturucu daha ekleyip(arka susturucusu tek olan araçlar için)arka susturucu sayınızı ikiye çıkartabilirsiniz veya zaten aracınızda boş bir son susturucu var ise(yani sürekli aracınızı sesli olarak kullanıyosanız ve bu sesi açılır kapanır hale getimek istiyosanız)aşagıda verdigim resimlerde olan egzos damper kelebegine aracınızın sessiz çalışmasını istediginiz seviyede ve aracınızın motorunu sıkmıyacak bicimde delikler açarak(genelde 10mm 3 adet yetiyor ama bu durumda aracınızı sürekli kullanmanız aracınıza zarar verecektir yani yanlızca çok kısa sürelerde ve mümkün olan en düşük devirlerde aracınızı kullanmanız gerekecektir ben tavsiye etmem ama yapanlar ve kullananlar var)kapalı konuma getirdiginizde daha sessiz bir egzos elde edebilirsiniz.örneklerini verdigim gibi birçok konfirigasyon üretilebilir.aşagıda resimde bulunan damper hava kontrollü siz hava kontrol kısmını sökerek oraya silecek motorunu ekliceksiniz...selam

Elektronik Egzoz

Elektronik Egzoz

Alıntıları Göster
    burada verdigim resim ve link te,bahsedilen ürünün motorlu degilde telli olarak üretilmiş olanı var,teli el freni ve sürücü koltugunun civarına çekerek kullanıyorsunuz.ebay da exhaust valve yazarak daha fazla ürün çeşidine ulaşabilirsiniz..selamhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/APEXI-61MM-FLANGE-ECV-EXHAUST-CONTROL-VALVE-SILENCER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1171Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a0Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem200311593668QQitemZ200311593668QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Elektronik Egzoz

Elektronik Egzoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speeddyno -- 16 Mart 2009; 3:59:14 >

• quote:

burada verdigim resim ve link te,bahsedilen ürünün motorlu degilde telli olarak üretilmiş olanı var,teli el freni ve sürücü koltugunun civarına çekerek kullanıyorsunuz.ebay da exhaust valve yazarak daha fazla ürün çeşidine ulaşabilirsiniz..selamhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/APEXI-61MM-FLANGE-ECV-EXHAUST-CONTROL-VALVE-SILENCER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1171Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a0Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem200311593668QQitemZ200311593668QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Elektronik Egzoz

Elektronik Egzoz

Alıntıları Göster
    Öncelikle bilgiler için çok tesekkür ederim gayet acıklayıcı olmus ozaman konuya genel olarak bakıldıgında bu işlem ile ses almak için egzosu susturuculardan ayırıp direk acık havaya veriyoruz bu durumda güzel ses alınabilir tabi ama yakıt sarsiyatı ciddi anlamda artacaktır görüşündeyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.