Şimdi Ara

Elektronik Malzemede ucuz ve online satış??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetten elektronik malzeme ve komponent alan arkadaşlar için açtım konuyu. Bende araştırıyorum uzun zamandır yeni bir site buldum fiyatlar gayet uygun geldi. Güvenilirlik açısından bir bilgim yok bilen veya alışveriş yapan varsa bi yorum yapabilirlermi. Bilmeyen arkadaşlarda bi baksın derim fiyatlar diğer sitelere göre ucuz geldi. Karaköyde Yılmazoğlu Elektronik adlı bir elektronikçiler sanırım bilenler soylerse sevinirim.
    sitenin adı:www.elektroliman.com
    www.yilmazogluelektronik.com buda firmanın sitesi

• kapıda ödeme yok galiba
  • Angry006 kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok ben aradım gündüz en yakın zamanda olacak dediler. Ama 4'e kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanıyormuş bu olay hoşuma gitti.
  • tek sorun kargo parası
    avuç içi kadar malzeme alıyon 50tl
    kargo14tl
  • Bursa İnegöl'e direnç netten 6.5tlye kargo geliyor.Bir kitap alsamda fiyat aynı,bir küçük kutu alsamda.
  • Direnc.net en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kargoyla ilgili oyle bi sıkıntı var ama 150 tl üzeri ücretsizmiş ben 5 tane entegre ve masa tipi büyüteç siparişi verdim bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az sayıda eleman alacaksanız pahalı oluyor. Ben sık kulanılan entegre, bobin, kondansatör, transistör... gibi elemanları kullanmasam bile bir kenarda dursun diye topluca aldım.

Trafo alacaksanız sarım yapan yerlerden almak daha ekonomik oluyor.

Saygılar...
  • Bluemavi.com da iyidir. 3 gün içerisinde elime ulaştı malzemelerim ve kapıda ödeme seçeneğide var..
  • Bluemavi'yi de biliyorum ama elektrolimanda fiyatlar daha uygun birçok siteye göre özellikle proskitle entegre transistörlerde

• Siteyi gayet beğendim çalışma sistemleri iyi 4'e kadar olan siparişler aynı gün kargolanıyor kargoyada 6 lira para ödedim. Elektronik malzeme ihtiyacı olan arkadaşlara öneririm.
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    aynen öyle direnc.net en iyisi zaten yazıcıoğlundaki intel elektoniğin sahibinin olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguyes95 -- 15 Ekim 2013; 12:04:34 >
  • oguyes95 kullanıcısına yanıt
    evet öyle. yazıcıoğlundaki en büyük elektronik dükkanıda orası zaten
  • İzmire kargo ucreti ne kadar tutar?

• 6,5tl
  • aldığınız malzeme kalitesiz ise, ucuz olmasının hiç mantığı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresstest

aldığınız malzeme kalitesiz ise, ucuz olmasının hiç mantığı yok yani.

elbette ama internetten 10 tanesini 70 kuruşa alabildiğim ledlerin tanesine neden mahalle arası elektrikçide 20 kuruş vereyim ki ?
  • Site pekde ucuz değil.

bluemavi yi tavsiye ederim ayrıca 100 tl ve üzerine kargo ücretsiz
  • Yazılanları yeni okudum. Direnc ve bluemaviyi de biliyorum alışverişim oldu ancak elektroliman %100 stoklu çalışıyormuş ve entegreleri orjinal en azından benim aldıklarım aynı gün kargo olayı hoşuma gitti ve irtibata kolaylıkla geçebiliyorsunuz mail veya telefon yoluyla ben beğendim anlıycağınız. Bu arada bu işin asıl yeri karaköy yazıcıoğlu değil bilmeyen arkadaşlar için bi öneri.
  • ben hobi olarak uğraşıyorum bazen devre yapıyorum malzemelerin hepsi aynı sitede yok.kimisi blumavide var kimisi direnç.net te yok her ikisinde olmayan malzemede bizim elektronikçide çıkıyo:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.