Şimdi Ara

ELEKTRONİK SİGARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektronik sigara almayi düşünüyorum.dedikleri gibi sağlığa zararlı değilse.bir de zamanla bıraktırdığını söylüyorlar.paylaşımlarınızı bekliyorum.teşekkür edrim.

• quote:

Orjinalden alıntı: hızaşırtamayan

Arkadaşlar elektronik sigara almayi düşünüyorum.dedikleri gibi sağlığa zararlı değilse.bir de zamanla bıraktırdığını söylüyorlar.paylaşımlarınızı bekliyorum.teşekkür edrim.

Soruna cevap olmıyacak topic ini kirletiyorum kusura bakma. Ama konu açılmışken yazıyım dedim.

Bizim elektronik erkek ağırlıklı bir camiyadır. Ve inanılamaz dercede sigara kullanımı yaygındır. Benim elektronikle ilgilenmeye başlıyalı 15 sene kadar oldu etrafımda çok özendirici olmasına rağmen hiç bulaşmadım, hiç sigara kullanmadım ama bayağı bir duman altı oldum. Dolayısıyla elektronik sigara işe yarıyormu bilmiyorum.
    Ama elektronikçilere sigaryı toptan bıraktıracak bir çözüm mutlaka lazım bıktım artık her girdiğim ortamda sigara kokusu.

Bakın üniversitede bir bölümün mimarlık mı? yoksa elektrik ve elektronik mühendisliği mi olduğunu nasıl anlarsınız?

CVP: Koridorları Parfüm kokan mimarlıktır ve mimarlığın kantini vardır.
    Koridorları sigara ve ter kokan Elektrik/elektronik müh. dür. Ve Elektrik/elektronik müh. liğinin kıraatanesi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonDelikanlı -- 12 Kasım 2007; 1:24:37 >

• quote:

Arkadaşlar elektronik sigara almayi düşünüyorum.dedikleri gibi sağlığa zararlı değilse.bir de zamanla bıraktırdığını söylüyorlar.paylaşımlarınızı bekliyorum.teşekkür edrim.

konu yanlış yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

quote:

konu yanlış yerde

konu yanlış yerde değil bence mantıklı yerde. neyse..

arkadaşım ben fuarda denedim o elektronik sigarayı. hiç tadı tuzu yok. satan arkadaşta zaten beğenmiyor. denedikten sonra satıcıyla karşılıklı marlboro içtik... o derece işe yaramaz bişey.

• aynen katılıyorum son imparator bende kullanmıyorum ama malesef her ortamda içiliyor.
  • teşekkürler arkadaşlar.sigara isteğini kesmeyecekse bir anlamı yok.
  • merhaba
    ben dört gündür kullanıyorum sigaradan çok sanki nargile içiyormuşsun gibi öyle sigaranın yerini falan tutmuyor fakat günde 1.5 paket sigara içiyordum dört günde bir paketi anca bitirdim en iyisi hiç içmemek ama derdi çeken bilir işte ( yemeklerin üstüne bir sigara muhakkak içiyorum.)
    hoşçakalın
  • Ben de elektronik sigara kullanıyorum.Sigarayı bıraktırma değil de azaltma konusunda epeyce yardımı oldu.Ben günde 2 paket sigara içerken 4-5 sigaraya kadar düştüm.Akşamları evde sadece elektronik sigarayı içiyorum.Şarz problemi de olmasa süper bişey.Şarz çok çabuk bitiyor ve şarz azaldıkça duman mikarı da azalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

quote:

konu yanlış yerde

konu yanlış yerde değil bence mantıklı yerde. neyse..

arkadaşım ben fuarda denedim o elektronik sigarayı. hiç tadı tuzu yok. satan arkadaşta zaten beğenmiyor. denedikten sonra satıcıyla karşılıklı marlboro içtik... o derece işe yaramaz bişey.

tutarmı kısa marLßoro'nun yerini........ ya ßen marLßoro'dan ßaşka sigara içtigimde tokLuk hissi aLamıyorum winston falan içiyorum ßazen ard arda 2 tane yakıom kesmio sizde de ögLemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmAsk -- 16 Kasım 2007; 19:17:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

Ben de elektronik sigara kullanıyorum.Sigarayı bıraktırma değil de azaltma konusunda epeyce yardımı oldu.Ben günde 2 paket sigara içerken 4-5 sigaraya kadar düştüm.Akşamları evde sadece elektronik sigarayı içiyorum.Şarz problemi de olmasa süper bişey.Şarz çok çabuk bitiyor ve şarz azaldıkça duman mikarı da azalıyor.

ben de 2 paket içiyorum.öyle 4-5 sigaraya indirebildiysen süper.denemeye değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.