Şimdi Ara

Sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: atabeyyy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yasım 18.Sigaraya başlayalı tamı tamına 3 ay hadı olsun 4 ay olmustur.Son 2 haftadan berı sigara içerken kusmalar geliyor ama kusmuyorum.Lütfen saglıkla ılgılı oldugu ıcın dalga gecıcekler yazmasın.4 Ay oncekı surede de ıcıyordum fakat dal dal yanı paket almazdım binevi otlakçı dıyebılırsınız.Suan bende olan durum ıcerken sankı kusucak gıbı oluyorum.Internetten araştırdım KOAH akcıger kanserı belirtilerini gösteriyor aranızda bu gıbı durum olan var mı? Veya bu sebeple hastaneye gıden bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Tedirginim.

• Fıstıklı....

Şaka bi yana doktora git buraya konu acicana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 18
    ah bana bikere soksan
  • Sen git bi yinede doktora. Bana maksimum boğazda böyle çatallanma oldu o da farklı sigara yüzünden, birde otelde çatur çutur yakınca oldu haliyle.

• yeni başladığın için normal. bende de oluyordu kokusundan kusacak gibi oluyordum kusmuyordum. bu mentollüden normal sigaraya geçiş döneminde oluyordu. ne içiyorsun bilemiyorum ama mentollü almanı öneririm.

• bu yaşta sigarayı ne yapacaksın?

bırak boşver.
  • Camel White içiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Sigara İçenlere BAN
    16 yıl önce açıldı
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vıolboy

Camel White içiyorum

camel başlarda ağır gelebilir tütünü de koklamamaya çalış. yanında birşeyler iç/ye. böyle yapıyordum kusasım geldiğinde.

• Yol yakınken bırak bence sen farkında değilsin ama içmeyen birine leş gibi kokuyorsun hergün banyo yapsan bile saatlerce faydası yok bir tane bile içsen insanın üstüne leş gibi siniyor insan içinde sıkıntı gerçekten sıkıntı benim düşüncelerim bunlar karar sana ait

Not günde 2 pakete yakın içiyorum oradan biliyorum

• geberene kadar iç, doktora gitsen hasta olduğunu kanser olduğunu söylese ne yapacaksın yine içmeyecek misin.
  • 3-4 ay sigara içmeyle koah olmazsın korkma. En yakın zamanda bırak sigarayıda.
  • Haklısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.