Şimdi Ara

Sigara dumanı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi çok saçma bulanlarınız olabilir soruyu ama meraktan soruyorum..

Notebookumu kullandığım tüm süre zarfında LCD'si sigara dumanına maruz kalıyo hatta bazen ekranda kalan küçük bi parça kül için dumanı üflüyorum direk olarak.. Bunun bi zararı olabilir mi acaba notebook'un LCD'sine?

Teşekkürler

• Bir zararını bilmem ama, sarartabilir, sonra kötü koku oluşur, ya kendine de zarar verir :(, ekran sararabilir belki, dumandan dolayı, matlaşma olur mu bilmiyorum ama, kötü kokacağı kesin, klavyeyi düşenimiyorum bile, sigara elinizde :S
  • Klavyenin görünen yanı bile pek hoş değil :) altına bakmaya korkuyorum

Zararı olabilir diyosunuz demek.. Bundan sonra dikkat edicem ozaman..
  • ekrandan ziyade fan ne oluyodur merak ediyorum.
  • Bu arada macbook kullanıyorum demeyin, beyaz olunca yani, üstü kötü görünüyor diyince ilk aklıma macbook geldi. hele o bilgisayarı lütfen sigarasız kullanının rica ediyorum, o süper hızlı :), bilgisiyar ötesi acayip şeyi sigara ile kullanmayın :))
  • sigara dumanı normal pc monitörlerini sarartıyor, özellikle klavye yanında küllük falan varsa... notebook lcd'sine bir zarar vereceğini düşünmüyorum, ama macbook kullanıyorsan masaüstündeki aynı sarartma etkisini yapabilir...
  • Bence macbook kullanıyor, ki bu durumda klavye dahil her yeri beyaz olan bir cihaz , sararmaya mahkum olur:(, içmeyin bence en iyisi, ya da dışarda içip , elinizi güzelce yıkayıp öyle mac başına oturun:),
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Macbook Pro kullanıyorum.. Aliminyum kasası aletin, ama yine küller iz bırakıyo silmek için uğraşmadıkça.. :( minik minik büsürü tanecik var mesela bide silmeye çalışıp etrafa yaydığım izler var.. nemli bezle falan çıkıyolar ama herzaman da silemiyorum..

Fan olayını valla hiç düşünmemiştim, klavye içinde valla çok kez kocaman kül düşürüp üfledim emini içi çok fena bi haldedir.. Bi ara çıkartmaya çalışıyım yada servise vs götürim fena kafama takıldı şimdi fan olayı.. Bide soz zamanlarda normalden daha sıcak çalıştığını düşünüyodum içime kurt düştü şimdi iyice :(
  • şimdi resim g€liyor b€kl€yin
  • Sigara böyle içilir. Kafa sola çevrilir duman içeri çekilir ve ciğerlerimiz bayram eder orda tekrar körüklerinir ve yerine konur :D Böylece ne laptop zarar görür ne de ek klavye

http://img230.imageshack.us/img230/3903/1000290dh3.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Sigara böyle içilir. Kafa sola çevrilir duman içeri çekilir ve ciğerlerimiz bayram eder orda tekrar körüklerinir ve yerine konur :D Böylece ne laptop zarar görür ne de ek klavye

http://img230.imageshack.us/img230/3903/1000290dh3.jpg

aynen budur ama macbook havadan nem kapsa kirlenebilecek kapasitede oldugundan o kadarcık olucak yani yinede temiz kullanmaya bak
    extinet o bez neyin nesi klavyeni göstermeye utandın demi

edit : yazmayı unutmuşum mikrofiber bezlerimiz rengine kadar aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0107AE845 -- 24 Mayıs 2007; 1:05:37 >

• sigaradan gelen kül parçacıkları zamanla klavyeyi bozabilir
  • laptop sigara yüzünden bozulana kadar uzun bir süre geçer ve
    bu süre geçene kadar laptop teknik olarak yetersiz kaldığı için değiştirilir.
    soru garip geldi yeni doğan bebeklerin yanında sigara içilir mi gibi bişiy :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 24 Mayıs 2007; 10:58:29 >
  • arkadaşımın canım macbook u yoğun sigara dumanı yüzünden kirli sarı bi hal aldı. mac inizin dış görünüşününü sizde ayrı bir yeri varsa yanında sigara içmemeye çalışın. gerçekten çok kötü görünüyor
  • bi bilgisayarı neden beyaz yaparlar ki
    ben bilgisayar kirlenecek diye yanında sigara içmeyeceksem ne edeyim öyle bilgisayarı.
    bilgisayar başında sigara içmek de ayrı bir keyif doğrusu
  • evet mac olunca beyaz tabi, belki temizlik seti alabilirsiniz dış yüzeyini temizlemek için , sarılıkları giderebilirsiniz ama yine de sorup alın, kaplamaya zarar vermemesi açısından , klavye de aynı şekildedir :(
    quote:

Orjinalden alıntı: celikcantxxl

arkadaşımın canım macbook u yoğun sigara dumanı yüzünden kirli sarı bi hal aldı. mac inizin dış görünüşününü sizde ayrı bir yeri varsa yanında sigara içmemeye çalışın. gerçekten çok kötü görünüyor
  • "SİGARA İÇMEK SİZE VE LAPTOPINIZA CİDDİ ZARARLAR VERİR"

• Laptopun senden kıymetli yani. Yaptığın da sorduğun da çok saçma.

Senin dişlerin sararmış, üstün başın leş gibi sigara kokmuş, ciğerlerin iflas etmiş.... Hiç önemli değil. Ne o, laptopum kirlenmesin. Sonra cümlealem ne der. "Bak bak bak, nasıl kullanıyor laptopu, her tarafı kirlenmiş. Kıymet bilmiyor". Aynı şekilde kızlara/erkeklere rezil olursunuz, havanızı atamazsınız. Niye? Çünkü laptop kirli.

Sen kendine saygıdan önce laptopuna saygı gösterilmesini istiyorsun. "Ye kürküm ye" hesabı. Tüm sigara içenlere buradan

Yazdıklarım kişisel olarak sana değil @Lyclah. Ortaya karışık attım. Belki az belki çok içiyorsun. Amacım sigaranın kötü birşey olduğunu anlatmak

• sigara,laptopunuzun sağlığını bozabilir.
  • Demek notebook düşündüğünüz kadar kendinizi düşünmüyorsunuz ilginç! Birde sanırım ARçelik ve Beko marka tv ve fotoğraf makinası kullanıyorsunuz.Doğru mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.