Şimdi Ara

Elektronik Sigara alıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bi marka önerisi olan var mı 150-200 TL arası vede güvenilir bir site.
  • Elektronik Sigara alırken çok dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle markası ve orijinal olması çok önemli bunun yanı sıra içine koyacağınız e-likit içinde bu söylemiş olduklarım aynen geçerli. Kaliteli ve orjinal ürün kullanarak sağlığınıza minimum derecede zarar vererek sigaradan kurtulmanız mümkün.

Orjinal elektronik sigara ve e-likit temini yapabileceğiniz.
    http://www.esigaramarket.com
  • Elektrik mi iciyon kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bu sene kullandım ve gerçek sigarayı tutmuyor bile. Sigarayı uzun süre bırakırdı sonra yine başladım. Amacın sigarayı bırakmaksa nikotinsiz likit al.

• bunlar çok zararlı aslında. ciğerlerde su toplamasına sebebiyet verebilir. winston one gibi şeyler iç daha iyi
  • sigarayı bırakacaksan sarma içmeye başla. sonra nemli tütünle iç zaten bırakırsın.
  • Bence hiç bulaşma sırf masraf.Sürekli fitil değişimi,likitler öyle kaliteli değiller.3 ay kullandım ve ettiğim masrafın haddi hesabı yok.O fitil 1 gün içinde siyahlaşıyor ve resmen yanık çekiyorsun.Fitili kendin hazırlayabiliyorsun ama birde ekstra onunla uğraşıyorsun.Al ipi tele sar vs.. vs..Tam bir para tuzağı ve asla sigaranın yerini tutmuyor.Kim diyorsada yalan söylüyor.
  • Eğer illaki alacağım diyosan bende bir sürü e-sigara parçaları ve pilleri var.Bazıları kırık ama piller çok sağlam.İstersen sana verebilirim ücretsiz.
  • Konuyu hortlatayım..E sigara zararlıdır diyen bilinçsiz insanlar bu konu ile alakalı site ve forumlar var bakın bakalım bir kaç yıldır e sigara içen insanlarda ne zarar oluşmuş..

25 yıldır sigara içiyordum 2 aydır E sigaraya başladım..Ben bir zarar görmedim şimdilik 2 aydır ateşliye elimi bile sürmedim nefesim açıldı,tansiyon daha düzgün ağzımda üstüm başımda kokmuyor..

Önemli olan doğru düzgün cihazla araştırıp size uyacak bir likitle başlamak..masraflı olur diyen arkadaş !! 1 ayda günde 2 paket sigara içen ne ödüyor sigaraya bir hesapla sonra masraflı de :)

İlk alışverişim 23 usd lik bir ürün ve yanında yedek coiller + likitler ile 35 usd kadar yani yaklaşık 120 tl diyelim aldığım likitler 40 gün gitti..

Sigaraya dönmeyi düşünmüyorum amacım bunuda bırakmak..

Tavsiyem : Eleaf I just 2 marka stick ve yanına 0,50 ohmluk coiller..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Konuyu hortlatayım..E sigara zararlıdır diyen bilinçsiz insanlar bu konu ile alakalı site ve forumlar var bakın bakalım bir kaç yıldır e sigara içen insanlarda ne zarar oluşmuş..

25 yıldır sigara içiyordum 2 aydır E sigaraya başladım..Ben bir zarar görmedim şimdilik 2 aydır ateşliye elimi bile sürmedim nefesim açıldı,tansiyon daha düzgün ağzımda üstüm başımda kokmuyor..

Önemli olan doğru düzgün cihazla araştırıp size uyacak bir likitle başlamak..masraflı olur diyen arkadaş !! 1 ayda günde 2 paket sigara içen ne ödüyor sigaraya bir hesapla sonra masraflı de :)

İlk alışverişim 23 usd lik bir ürün ve yanında yedek coiller + likitler ile 35 usd kadar yani yaklaşık 120 tl diyelim aldığım likitler 40 gün gitti..

Abd dahil dünyanın çoğu yerinde yasaklanmış şeyler bunlar. Daha zararlı aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Konuyu hortlatayım..E sigara zararlıdır diyen bilinçsiz insanlar bu konu ile alakalı site ve forumlar var bakın bakalım bir kaç yıldır e sigara içen insanlarda ne zarar oluşmuş..

Biraz düşünün bu ürün iyi deseler herkes buna başlayıp sigarayı bıraksa o sigaradan alınan vergi ne olacak ? Madem bu zararlı sigara zaten tescilli zararlı neden yasaklı değil ?? Bu bir sektor hem vergi hem kanser sektoru..İllet hastalığa yakalanıp ta servet harcayanlar var..Vergi + ilaç sektoru + hastane sektoru vs vs. zincirlemegider bu iş..Şayet zararlı olduğu tescilli olan sigara tamamen yasaklanmıyorsa ( kapalı yerlerde yasak,üzerinde zararlıdır ibaresi var ) ama satılıyor kapitalist düzenin uydurma yasakları onlar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Biraz düşünün bu ürün iyi deseler herkes buna başlayıp sigarayı bıraksa o sigaradan alınan vergi ne olacak ? Madem bu zararlı sigara zaten tescilli zararlı neden yasaklı değil ?? Bu bir sektor hem vergi hem kanser sektoru..İllet hastalığa yakalanıp ta servet harcayanlar var..Vergi + ilaç sektoru + hastane sektoru vs vs. zincirlemegider bu iş..Şayet zararlı olduğu tescilli olan sigara tamamen yasaklanmıyorsa ( kapalı yerlerde yasak,üzerinde zararlıdır ibaresi var ) ama satılıyor kapitalist düzenin uydurma yasakları onlar..

Bu ürün nasıl iyi diyebilecekler. Nikotinin kendisi tek başına zararlı bir şey zaten hal böyleyken bu daha az zararlı diyerek mi satılacak. Gerçekten de bu şekilde satılıyor satıcılar tarafından, sigarayı bırakmakta yardımcı olur daha az zararlıdır yada keyifle içebilirsiniz diye insanları aldatıyorlar. Bende kullanmayı düşündüm ama zararını bildiğim şeyi ne olduğu belirsiz olan şeye tercih ederim. Kim üretiyor nerede üretiyor, yapılan çalışmalar nelerdir, ürün bozulursa neler olabilir, olası zararları yan etkileri nelerdir kesin bulgular yok ortada. Herkes içiyor kullanıyor diyerek işin içinden çıkamayız.
  • quote:

Sigara içen biri olarak.İster elektronik olsun ister olmasın temel ihtiyaçlar haricinde gereksiz zarar veren şeyleri içmek aptallık.Aynı aptallığı bende yapıyorum.Sigaranın zararından kurtulmak isteyecek seviyeye ulaşmış biri elektronik sigara yerine komple bıraksın daha iyi.Bırakın nikotini, doğal vitaminleri bile günde 1-2 paket sigaranın içerdiği nikotin miktarı kadar alsak onların bile zararları oluyorken hiçbir şekilde elektronik sigaranın da tavsiye edilebilecek yanı yoktur.Ki fiyatı da cabası.

Bu forumda elektronik sigara işini yapan mı diyeyim reklamını yapmaya meyilli çok insan var.Dikkatli olmak lazım.Bu arada nikotin psikolojik olarak ciddi travmalara sebep oluyor söylemesi.Durduk yere insanı kederlendirir ve ilk yoğun nikotin alınan,sigara içilen kötü olayları anımsatır.Sonuç olarak sigara,elektronik sigara hiçbir faydası yok ve hiçbiri için zararsız vb. tanımlar kullanılamaz.

Bu arada tebrikler bunu da bıraktığınız anda psikolojinizi ve akıl sağlığınızı da kurtarmış olacaksınız.Ciğerleri zaten kurtarmışsınız elektronik sigaranın belki ciğerlere zararı yok ama nikotin zararsız denmez.Zira hiçbir şeyin fazlası yararlı değildir.Suyun bile.
  • anilfb12 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle Joyetech Evic VTC
  • Arkadaşlar ben satıcı değilim herhangi bir markayı temsil veya reklamına da çalışmıyorum..Kişisel tecrübemi bilgi olsun diye aktarayım dedim..Keşke çok daha önce başlasaymışım e sigaraya bu aletin amacı buna bağımlı olalım değil neticede elbette her şey kişinin kendi elinde ama şöyle düşünüyorum 2 ayda 12mg olan nikotin seviyemi 9 a indirmişsem bu cihaz ile azaltarak nikotın bağımlılığından kurtulmak..

Dünyada su ile giden elektrikle giden araçlarda yaptılar ama nedense ne ilgi ne destek var..Olaya o gözle bakın dedim ama acaip eleştirdiniz :)
    sanki elinizde müthiş bilimsel verileriniz var..

Bu tartışma uzayıp gitmesin isteyen kullansın istemeyen zararlıdır deyip kestirip atsın..
  • bende düşünüyoryum almayı fazla ücret veremem şu 70-80tl olanlardan alıcam 1haftayı gecti sigarayı azalttım günde 4-5tane iciyorum benim icin rekor oldu ama tam nasıl bırakırım mümkün değil gibi osebebten düşük nikotin birazda pisikolojik etki olur diye bi denerim

inanamıyorum EFS'den cekilişte elektronik sigara kazandım şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godheid -- 1 Ocak 2016; 16:41:17 >
  • bende aldım yeni geldi ürünler.

mod rx200
    atomizer smok TFV4 mini
    Piller LG INR18650-HG2 20A 3000mAh

Likit pegasushttp://www.vapesis.com/index.php?route=product/product&path=33_59&product_id=59

İçimi çok güzel beyler tavsiye ederim 18 watt kullanın
  • Merhabalar Arkadaşlar.

Facebook Üzerinde Oluşturduğumuz ''Buhar Abi'' Ve ''Buhar Abi Pazar Alanı'' İsimli Gruplarımıza Tüm Buhardaşlarımızı Davet Ediyoruz.

''Buhar Abi'' - Buhar Aleminde En Tecrübeli Kişiler İle Bir Araya Gelmiş Ve Bilgi Paylaşımı Yapılıp Çekilişler Düzenlediğimiz Bir Oluşum.

''Buhar Abi'' KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

''Buhar Abi Pazar Alanı'' - Buhar Aleminde İhtiyaçların Karşılandığı Ve Elinizde Olan Ürününüzü Takas Etmek Yada Güvenli Şekilde Satışının Yapıldığı Bir Oluşum.

''Buhar Abi'' Pazar Alanı KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Aynı Zamanda ''Buhar Abi'' Whatsapp Oluşumumuz İle Yine Sizlerleyiz.

''Buhar Abi'' Whatsapp KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

• Seo kasmıyormuşum gibi çek.
  • dietilen vb gibi zararlı maddeler olmayan sıvıları var mı bunların ? ona göre satın alabilirim.

sigara içmekten yoruldum tadıda bk gibi geliyor ama hep sinirliyim şu ara. arkadaşım almış pıt pıt arada içiyo sigara içmedi 4-5 gündür bakalım çok ciğer zorlamıyorsa almak istiyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.