Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin. esigaraya başlayalı 5 gün oldu ve likitte ciddi sıkıntı yaşıyorum. aldığım likit dandiğin ötesinde olan Natural. diğerlerini de çok pahalı buluyorum. o yüzden evyap likit düşünüyorum vg pg ve nbase leri nerelerden bulacağımı biliyorum.

sorun aromalarda. yerli üretici unicorn (tubitak sağlık belgelerini almış) firmasının satışları yaklaşık 1 aydır durmuş durumdaymış ve aroma alabileceğim güvenilir bir site veya tedarikci arıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfa55

Arkadaşlar kolay gelsin. esigaraya başlayalı 5 gün oldu ve likitte ciddi sıkıntı yaşıyorum. aldığım likit dandiğin ötesinde olan Natural. diğerlerini de çok pahalı buluyorum. o yüzden evyap likit düşünüyorum vg pg ve nbase leri nerelerden bulacağımı biliyorum.

sorun aromalarda. yerli üretici unicorn (tubitak sağlık belgelerini almış) firmasının satışları yaklaşık 1 aydır durmuş durumdaymış ve aroma alabileceğim güvenilir bir site veya tedarikci arıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

isterseniz likit konusunda yardımcı olabilirim.
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    tabi hocam yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. fikir tavsiye ve önerilerin hepsine açım şu anda :))
  • Merhaba,

2 hafta önce ben de elektronik sigaraya geçiş yaptım. KangerTech T2 cihaz kullanıyorum, likitim ise El Cigaria 18 mg. Gayet memnunum diyebilirim. Öncesinde Adıyaman orta tütün kullanıyordum.

Cihazı şarj ettikten sonra kurulumu yaptım ve bir nefes çektim. Sonra da bir daha sigaraya el sürmedim. O andan itibaren elektronik sigaradayım :) Ben zor olur sanıyordum ama bir anda oldu her şey.

2 haftada bile daha rahat nefes almaya başladım. Bir kere elektrikler kesilmişti ve uzun zaman sonra ilk defa 4. kattaki evime merdivenden çıkmak zorunda kalmıştım. Eve girdiğimde 10 dk kendime gelememiştim, zor nefes alıyordum. Dün denemek amaçlı yine merdivenlerden tempolu bir şekilde çıktım eve ve hiç problem yoktu. Gayet rahat nefes alabiliyordum 4. kata çıktığımda. Bu durum da inanılmaz bir teşvik oluyor tabi. Artık hedef sigarayı komple bırakmak.

KangerTech T2 için başlangıç seviyesinde bir cihaz olduğunu ve ileri de daha profesyonel bir cihaza geçmem gerektiğini söylediler ama şuan bana gayet yeterli geliyor. Ne olacak da bana yetersiz gelecek veya daha profesyonel cihazların ne gibi özellikleri vardır?

Sigarayı bırakma hedefi olanlara selam olsun. Ben de artık bu sayfadayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold_

Merhaba,

2 hafta önce ben de elektronik sigaraya geçiş yaptım. KangerTech T2 cihaz kullanıyorum, likitim ise El Cigaria 18 mg. Gayet memnunum diyebilirim. Öncesinde Adıyaman orta tütün kullanıyordum.

Cihazı şarj ettikten sonra kurulumu yaptım ve bir nefes çektim. Sonra da bir daha sigaraya el sürmedim. O andan itibaren elektronik sigaradayım :) Ben zor olur sanıyordum ama bir anda oldu her şey.

2 haftada bile daha rahat nefes almaya başladım. Bir kere elektrikler kesilmişti ve uzun zaman sonra ilk defa 4. kattaki evime merdivenden çıkmak zorunda kalmıştım. Eve girdiğimde 10 dk kendime gelememiştim, zor nefes alıyordum. Dün denemek amaçlı yine merdivenlerden tempolu bir şekilde çıktım eve ve hiç problem yoktu. Gayet rahat nefes alabiliyordum 4. kata çıktığımda. Bu durum da inanılmaz bir teşvik oluyor tabi. Artık hedef sigarayı komple bırakmak.

KangerTech T2 için başlangıç seviyesinde bir cihaz olduğunu ve ileri de daha profesyonel bir cihaza geçmem gerektiğini söylediler ama şuan bana gayet yeterli geliyor. Ne olacak da bana yetersiz gelecek veya daha profesyonel cihazların ne gibi özellikleri vardır?

Sigarayı bırakma hedefi olanlara selam olsun. Ben de artık bu sayfadayım.

Hocam başlangıç,orta seviye, profesyonel diye bir durum sözkonusu değil.Bunlar satış politikaları.Memnunsan tamamdır.Buhar az veriyor dersen daha güçlü bir cihaza geçebilirsin,pili az gidiyor dersen daha yüksek kapasiteli bir pile geçebilirsin,maddi açıdan zorluyor dersen tel ve pamukla sarılabilen bir cihaza geçebilirsin,bu buhar bazen az geliyor dersen güç ayarlı modlu cihazlara geçebilirsin.Yani işin özü memnunsan sorun yok.Farklı arayışlara girerseniz o zaman farklı cihazlara geçersiniz.
  • Aroma temin edebilmem için yardım edebilecek kimse yok mudur arkadaşlar. Güvenilir bi site veya tedarikci önerirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "elektronik" ile ilgili her yeni gelişmeye inanılmaz derecede uyum sağlayan, her yeni teknolojik gelişmeyi kaçırmayan milletimizin konu "elektronik sigara" olduğunda neden bu kadar gerilerde kaldık.

hani hep sabancı ve koç grubu için söylenir ya, gsm operatörlerinin geleceğini göremedi diye. acaba elektronik sigara sektöründe bu kadar geri kalacağımızı herhangi bir şirket yöneticisi tahmin edebiliyor muydu? neden elektronik sigara içmiyoruz, hangi bilinçaltı var, çocukluğumuza mı inelim:)

elektronik sigara sektöründe resmen yerlerdeyiz, avrupa'da çok yaygın olan elektronik sigara türkiye'de tutmadı. herhalde sigaranın tadına bir alternatif olamadığı için. sahici ciğerlerimize çekiyorsak demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enveric

"elektronik" ile ilgili her yeni gelişmeye inanılmaz derecede uyum sağlayan, her yeni teknolojik gelişmeyi kaçırmayan milletimizin konu "elektronik sigara" olduğunda neden bu kadar gerilerde kaldık.

hani hep sabancı ve koç grubu için söylenir ya, gsm operatörlerinin geleceğini göremedi diye. acaba elektronik sigara sektöründe bu kadar geri kalacağımızı herhangi bir şirket yöneticisi tahmin edebiliyor muydu? neden elektronik sigara içmiyoruz, hangi bilinçaltı var, çocukluğumuza mı inelim:)

elektronik sigara sektöründe resmen yerlerdeyiz, avrupa'da çok yaygın olan elektronik sigara türkiye'de tutmadı. herhalde sigaranın tadına bir alternatif olamadığı için. sahici ciğerlerimize çekiyorsak demek ki...

Aslında tam tersine halk gitgide bilinçlenemye başlıyor.
    Pazarın gelişmekte olduğu gören Marlboro, geçtiğimiz günlerde yeni bir cihaz tanıttı, yarı elektronik sigara diyebiliriz.
    Normal sigarayı elektronik bi mekanizmaya takıp içiyorsunuz, sanırım sigara dumanı, o pis koku felan olmuyor.
    Adamlar alternatif geliştirmiş durumdalar, hatta geçenlerde bununla ilgili gümrük bakanlığı bi yönetmelik yayınlandı.
  • ama elektronik sigara çok yeni değil ki. yani kullananlardan edindiğim izlenim, sigaraya devam yönünde:)
  • Hadi millet bilmiyor gerideyiz bu alanda OK de ben esigara kullanmış ama sonrasında sigaraya dönmüş olanları anlayamıyorum. Şaşırtıcı...

2gün oldu başlayalı. Belki bunu söylemek için çok erken ama son 10yılı göz önüne alırsam benim için en faydalı elektronik cihaz..

• Sanırım bilmiyorsunuz(kinaye) elektronik sigara ülkemizde yasak.
  • delon kullanıcısına yanıt

• 3 ay oldu ecig başlayalı istick pico ile başladım,nolur nolmaz belki sevmem diye çok sigara kullanan biriydim pico atomizeri gerekli tatmini yaşatmıyordu tabii 6mg gibi ilk başlayanlar için düşük mg ile başlamamın nedeni olabilir. Gemini rta alarak bu sorunu ortadan kaldırdım aroma ve buhar olarak ciddi bir tatmin hissi yarattı. Ciddi anlamda uygun fiyata rx300 gibi canavar mod bulunca aldım bu sayede sarj sorunu kalmadı hiçbir şekilde nerdeyse 2 gün gidiyor. Nbase içinse fumetti marka aldım fakat boğazı yakıyordu bir daha da almadım, star nbase ve tito marka vg/pg ile seyrelttim 4mg kadar , aroma içinse alternative flawors buharsitandan aldım meyve aromaları mango hariç kavun çilek limon ve böğürtlen aromalarını beğendim. Deneme amaçlı olarak tuana kimyadan aromedrops marka aroma aldım, gambit,myman,castle long aromaları cidden beğendim özellikle castle long çok hoşuma gitti. 700 800 ml demlenmede likitlerim var 150 200 ml kala tekrar likit sipariş ediceğim 3mgye düşüreceğim bu sefer bu sefer vg/pgyi tuana kimyadan alacağım titonun boğaz vurumu çok düşüktü ve 3mg oranında seyrelteceğim sıfıra kadar yolu var. son olarakta atomizeri yenileyeceğim tvf8 colud b. yada tvf12 cloud king almayı düşünüyorum. Bu buhar işi artık hobiye dönüşüyor teliydi pamığıydı aroması çok güzel birşey heleki benim gibi dağ başlarında çalışıyorsan sigara gibi buhar macerasını bitirip standart insan moduna döneceğim.
    sağlık ve sosyal yönden
    nefes ciddi derecede iyileşiyor farkediyorsun
    agızda kötü tat yok, sabah bitkin halde uyanmak yok,kötü kokmak yok, aşırı fazla parfüm derdi yok, ağız kokusu yok diğer yönden bu şeye atom bombası muamelesi yapan insanlarla cebelleşme var, pamuk yandımı derdi var, likit tel pamuk gibi stok sorunları var
    en kötüsü de dışarıda rahat rahat buharlayamıyorsun insanların çok garibine gidiyor uzun yazdım kusura bakmayın benim esigara için düşüncelerim. yeni başlayacaklar için tavsiyeler:
    -giriş için maliyetli bir şey bu paraları hazırlayın.
    -en az iki pilli pamuk sarabileceğiniz atomizer alın rta olarak geçer. benim gibi pico alırsanız değiştirme gibi durum ortaya çıkar eksra para vermeyin bi yol gösteren yoktu bana ondan aldım keşke almasaydım.
    -aromedrops aromaları iyi geldi hemde ucuz vg ve pgyide burdan aldım star nbase alın seyreltin hazır likitlere fazla vermeyin tabii en başta hazır alın bakın.
    -daha çok buhar çıkarma gibi bi heyecanınız olacak onun için tvf8 cloud beast alın adı gibi olun hemde sarılabılır coilli çok iyi birşey.

Dediğim gibi başlangıcı tam yapmak isterseniz pahalı birşey bu ama herşeyi toptan aldığınız için oluyor bu. Maddi olarak kısa vadede sigara göre pahalı uzun vadede ucuz ve daha sağlıklı bir yol.

Bol buharlar.
  • iphone'uyla ünlü apple firması bile giriyor bu elektronik sigara işlerine yakında.
  • Beyler bir arkadaşımın tanıdğı vasıtasıyla joyetech evic vtwo mini aldık. Yanında pil ve likitte almış. Dün kurulumunu yapmaya çalıştık beraber ama sonuç hüsran oldu. Exir elma likit almış. Kutunun içinden 4 tane coil çıktı. biri 0.25-0.50-1.0 ve 1.5 sanırım. Biz önce 1.5'luğu taktık ama biraz duman geldikten sonra ölüm gibi bir tat geldi. Boğazı aşırı yaktı(likitin ağıza gelmesini saymıyorum.). Sonra 0.25'liği denedik aynı durum. 2 tane coil'li acemikli çöp ettik sanırım. Sonra arkadaştan ayrıldım ben eve geldim. Netten falan baya araştırdım. 0.5'liği deniyim dedim doğru düzgün. Önce coil'e likit damlattım sonra tank'a likit koyup 3-4 dakika bekledim. Coil'in üzerindeki w değerine göre cihazdan ayarlama yaptım. Sıcaklığı yavaştan başlatıp denemeye başladım ama dumanın geldiği noktada sonuç yine hüsran boğazı aşırı yaktı. Cihazı kutuya koydum ve sakince kaldırdım.

Neyi yanlış yapıyorum anlamadım "mod"da sorun olduğu sanmıyorum nette onaylamasını yaptım orjinal ürün. Bana bu ürünü kullanabilmemiz için coil ve likit tavsiyesi yapabilir misiniz. Sorunun likit veya coillerde olduğu düşünüyorum. Çünkü özellikle son denediğimde ilk çekişte coil'i yakıcak birşey yaptığımı düşünmüyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

İyi forumlar.
  • arkadaşlar base yapımı için nikotin arıyorum

nerden alınır bilen varsa bi pm atsın lütfen

birde bunun mg olayını nasıl ayarlamalıyım?

1.000ml base içine 9gr nikotin eklersem 9mg nbase yapmış olurum diye hesapladım ama emin de değilim

kalitesiz nbase alıp base ekleyerek aldığım kaliteli usp food grade kosher sertifikalı vg ve pg içine karıştırmak istemiyorum

nikotin alsam kafi

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Nikotin'i direk alabileceğiniz bir yer yok maalesef. Zaten hazırlamasıda o şekilde çok tehlikeli.Saflığına göre nikotin 990 veya 999mg/ml.
    36mg/ml veya 48mg/ml satan yerlerden alıp seyrelterek hazırlanıyor genelde. Ayrıca PG/VG Pharma kalitede olmasına dikkat et, Food grade olanların sertifikaları bulunmuyor.
    Örnek:
    Aromasız 400ml 9mg/ml oranında hazırlamak için; niktoin(100ml 36mg/ml(%100 PG tercihen))

Weight (mg/ml olmalı)
    Steam Engine
    DIY E-liquid | Steam Engine | free vaping calculators
    http://www.steam-engine.org/juice.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 18 Mart 2017; 20:25:2 >
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    hocam tehlikesi önemli değil

bu işi merdivenaltı yapanlar nasıl yapıyorsa bizde yaparız modundayım

site için teşekkür ederim

ben amazondan alıyorum vg ve pg'yi

bu yüzden içim rahat pharma kaliteyi yazdım bir kenara

• TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Şakası yok saf nikotinin, 100mg/ml bile tehlikeliyken 999mg/ml olan saf nikotin elle teması veya nefes ile solunulması bile zararlı(Ölümcül mü bilmiyorum ama hastanelik olacağınız kesin).
    Yinede hazırlıyacaksanız verdiğim sitede 36mg/ml yazan yere 990mg/ml yazıp hesaplıyabilirsiniz.
    10ml nikotin ile 9mg/ml 1100ml nbase hazırlamanız mümkün(Özellikle havadar bir yerde ve eldiven/maske ile hazırlayın).
    Ben yinede özellikle uyarayım; çok riskli bir iş. O merdiven altı hazırlayıp satanların çoğu 9-12mg/ml diye sattıkları 2-3mg/ml.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    coili ıslat güzelce, tanka dolup yap 10 15 dk bekle düşük volttan başlayarak içmeye başla önerilen watta gel eğer hala devam ediyorsa kötü tat likitin çöp, ağıza likit gelmesi ise o atomizerde normal bi durum başlangıç için pico ve just s alsaydın daha iyiydi. Eğer mod be ato tavsiyesi istersen smok tvf serisi atolarını mod içinse wismec2/3 veya rx300 olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.